לקוזושי

isaacl

New member
לקוזושי../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

ככל הידוע לי, קוזושי נהיה שו-דאן באופן רשמי הלילה - ג'ודו כמובן.

../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

tessen

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

isaacl

New member
וכמי שיכול

להעיד באופן האובייקטיבי ביותר
לקוזושי הגיעה חגורה שחורה מזמן. יופי של ג'ודו, ובהצלחה.

בודוקאן

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב וברכות מכל הלב. אכן הגיע הזמן. אני רואה בדאן בעיקר אחריות ומחויבות, ונדמה לי שגם אתה... אז קדימה לעבודה, ומחכים לאימון המשותף הבא. כל החברים מהוד השרון. נ.ב. האם לבקש ממישהו שנוסע להביא לך חגורת מיזונו?

קוזושי

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אחריות... לא רק שאני רואה את זה כך, אני חושש מאד שזה גדול עלי, אבל אני מזדהה מאד עם דברים שאמר שלמה דוד ש"שו דאן" היא דרגה ראשונה, ולא פסגת היכולת והוכחה לשלמות כפי שנתפסת אצל אנשים רבים. אחרת לא הייתי מעז לחגור חגורה שחורה. למרות החשיבות של הכנה למבחן בליטוש וחזרה על כל הטכניקות, אני גם התגעגעתי לאימונים הרגילים שזורמים בהם ועובדים על כל טכניקה שרוצים אפילו אם היא לא חשובה למבחן, ואני שמח לחזור לזה. ולמי שלא יודע, לבודוקאן יש חלק גדול בכל העניין, וזה הזמן להודות לה על כך. [לפחות לשתילות שסבלת ממני יש תוצאות
] בקשר לחגורה, אני באמת רוצה מיזונו, אבל אני מתכנן בעצמי איזו נסיעה, אז בינתיים אשר עם מה שיש לי. תודה בכל אופן.

קוזושי

New member
מיזונו

היא החברה הטובה בעולם של בגדי ג'ודו, חגורת מיזונו היא חגורה שהם מייצרים.

קוזושי

New member
מספיק

שיש על זה את הסמל של מיזונו.
האמת היא שאם תראה את זה במציאות ותראה גם איך זה מחזיק מעמד במשך שנים תבין את הסיבה. חגורה שחורה היא בכל זאת לכל החיים מיזונו קנתה זכויות על סוד ומסורת של יצרן (אינני זוכר את שמו) של גי שכבר לא קיים היום, ובזכותם אין לה מתחרים. זה כמעט המדים הרשמיים של הג'ודוקות היפאנים. וזה לא רק פרסומת, אי אפשר להשוות מיזונו לאף חברה אחרת. היא רכה ונעימה מצד אחד, וחזקה מאד מצד שני. כיף להתאמן אתה וגם כיף להתאמן עם מי שלובש אותה. להתאמן עם מי שלובש בגד גרמני למשל מעצבן נורא, אי אפשר לתפוס בו מרוב שהוא קשה.

למעלה