תופעה נפוצה מאוד לצערי. ממתי? כנראה תמיד היה כך.ממתי היהודים חסרי כבוד, ודוחים את האחר?
התופעה הזאת השתרשה רק לאחרונה בעידן השופוני והפוזות של ילדי העשירים בבתי הספר.ממתי היהודים חסרי כבוד, ודוחים את האחר?
ממש לא לאחרונה, זו תופעה ישנה, אך התקשורת היום הרבה יותר מגוונת והרבה יותר נגישה מבעבר. אני סבור שדבר לא השתנה בנושא זה. זכורים לי חרמות מהתקופה שהייתי ילד ואפילו אז זו לא הייתה תופעה חדשה.התופעה הזאת השתרשה רק לאחרונה בעידן השופוני והפוזות של ילדי העשירים בבתי הספר.
רק ילדים עם מרפקים שורדים.
אני לא זוכר שעשו חרם על מישהו בתקופה שלי או של ילדיי.
בתקופה שלי היו ילדים בכיתה כאלה "מינוריים" שלא בלטו במיוחד
אבל אף אחד לא החרים אותם.
אתה קטין.ממש לא לאחרונה, זו תופעה ישנה, אך התקשורת היום הרבה יותר מגוונת והרבה יותר נגישה מבעבר. אני סבור שדבר לא השתנה בנושא זה. זכורים לי חרמות מהתקופה שהייתי ילד ואפילו אז זו לא הייתה תופעה חדשה.
אני בשנות ה40 המוקדמות לחיי וחרמות לא היו דבר חדש כשהייתי ילד. לי זה נראה כמו ניסיון לייפות את ההיסטוריה (נוסטלגיה?)אתה קטין.
מצטרפת לסבא- בתקופתנו היו ילדים פחות מקובלים, לא הכרנו חרמות. זה התחיל להופיע בתקופה של ילדינו (בני ה- 40 בערך)
שום לייפות את ההיסטוריה.לי זה נראה כמו ניסיון לייפות את ההיסטוריה (נוסטלגיה?)
לא נוסטלגיה. אנחנו מדברים על שני דורות מהיום, דברים התנהלו אחרת לגמרי. בבתי ספר (לפחות באלה שהכרתי מההתישבות העובדת) ניסו גם לחנך, לא רק ללמד.אני בשנות ה40 המוקדמות לחיי וחרמות לא היו דבר חדש כשהייתי ילד. לי זה נראה כמו ניסיון לייפות את ההיסטוריה (נוסטלגיה?)
תמיד היה קשה לקבל את האחר,ממתי היהודים חסרי כבוד, ודוחים את האחר?
הדיון פה מתנהל על ילדים בעיקר. אבל האם העולם המבוגר כל כך שונה? אם נסתכל על העולם החרדי למשל, כמה מהעולם החילוני מקבלים ומכבדים אותו כמות שהוא? ואם תרצו, אותה שאלה גם הפוך? וזאת רק דוגמה אחת. אפשר לשאול את אותה שאלה על ים של קבוצות, מגזרים ותתי-מגזרים. כמות האנשים שלא מקבלים את האחר רק בגלל שהוא נראה קצת שונה או בגלל שהשקפתו או דרך חייו קצת שונים, היא תהומית. לצערי.לקבל/לכבד את האחר
אם כבר הזכרת את החרדים, הם הדוגמה המצויינת לאי כיבוד האחר, אפילו בינם לבין עצמם, יש סוג א', סוג ב' וסוג ג'.הדיון פה מתנהל על ילדים בעיקר. אבל האם העולם המבוגר כל כך שונה? אם נסתכל על העולם החרדי למשל, כמה מהעולם החילוני מקבלים ומכבדים אותו כמות שהוא? ואם תרצו, אותה שאלה גם הפוך? וזאת רק דוגמה אחת. אפשר לשאול את אותה שאלה על ים של קבוצות, מגזרים ותתי-מגזרים. כמות האנשים שלא מקבלים את האחר רק בגלל שהוא נראה קצת שונה או בגלל שהשקפתו או דרך חייו קצת שונים, היא תהומית. לצערי.
אשרי כל מי שיודע למצוא משהו פסול בחברו בטרם מסתכל הוא במראה. דוגמה קלאסי לסוג ו+.אם כבר הזכרת את החרדים, הם הדוגמה המצויינת לאי כיבוד האחר, אפילו בינם לבין עצמם, יש סוג א', סוג ב' וסוג ג'.
צר לי לאכזב אותך, לא רואה בך בתור חבר ובטח לא בחרדים שלך, תמשיך להגן עליהם בכל מחיר ולבזות את עצמךאשרי כל מי שיודע למצוא משהו פסול בחברו בטרם מסתכל הוא במראה. דוגמה קלאסי לסוג ו+.
הבנת הנקרא זה גם מקצוע.צר לי לאכזב אותך, לא רואה בך בתור חבר ובטח לא בחרדים שלך, תמשיך להגן עליהם בכל מחיר ולבזות את עצמך![]()
הכל עניין יחסי, ממך זה קל מאודמצויים ברמה קצת יותר גבוהה בענייני יושרה והגינות
צר לי לאכזב אותך, שוב, בפעם המי יודע כמה, הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר רב.על אף שנאת החינם המיותרת שנובעת מדבריך, אין לי אלא להודות לך על כך.
תתפלא (ובלי קשר, נסה בתגובות השטנה שלך להיות קצת יותר מקורי).זה שכתבתי שהם נוהגים כך לא הופך אותי לשונא אותם.
אני כותב עובדות יבשות, לא פעם מגן עליהם ולא פעם מבקר אותם, כל זאת עפ"י התנהלותם הנקודתית לנושא הדיון.תתפלא (ובלי קשר, נסה בתגובות השטנה שלך להיות קצת יותר מקורי).
המבוגרים גרועים מן הילדים אך מסתירים זאת באמצעות טאקט, נימוס מזוייף, רמיזות "נסתרות" וקודים חברתיים מקולקלים. ילדים אכזריים גדלים אצל הורים אכזריים לא פחות (ובדרך כלל אף יותר) מהם.הדיון פה מתנהל על ילדים בעיקר. אבל האם העולם המבוגר כל כך שונה? אם נסתכל על העולם החרדי למשל, כמה מהעולם החילוני מקבלים ומכבדים אותו כמות שהוא? ואם תרצו, אותה שאלה גם הפוך? וזאת רק דוגמה אחת. אפשר לשאול את אותה שאלה על ים של קבוצות, מגזרים ותתי-מגזרים. כמות האנשים שלא מקבלים את האחר רק בגלל שהוא נראה קצת שונה או בגלל שהשקפתו או דרך חייו קצת שונים, היא תהומית. לצערי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.