לצוללים שמתענינים ב DIR

ניסית פעם ?

קודם תנסה ואח"כ תחליט אם מפריע או לא . קונפיגורצית הציוד של הצולל הספורטיבי עפ"י דיר אינה מצדדת בצינור ארוך , על פי דיר בצלילה ספורטיבית ( לצורך העניין צלילה אשר לביצוע דרוש לא יותר ממיכל 12 ליטר בודד ) אין צורך בצינור ארוך . משתמשים בצינור "אוקטופוס " באורך של 26 אינץ´ לוסת הראשי ממנו נושמים וצינור סטנדרטי לוסת השני אשר מורכב עם רצועת בנגי´ לצוואר , במקרה שאתה צריך להגיש אויר לצולל במצוקה אתה מגיש לא את הוסת הראשי דרכו נשמת עד כה ( הוא בטוח עובד ולא צריך לשחרר אותו מכל מיני תופסנים בצבע ורוד נאון ) ועובר לוסת השני אשר נמצא ממש מתחת לפה שלך מחובר לרצועת הצוואר . תראה את הסרט שנית , כנראה שלא הבנת . בכל מיקרה יש כאלה שצוללים אם צינור ארוך גם הצלילה ספורטיבית , הוא לא מפריע ותמיד עוזר , שאל את ניב הוא נכח בצלילה כאשר צולל עם צינור ארוך הנשים צולל אחר שנגמר לא האויר ונכנס לסטרס קטן בצלילה לסי גרד . "You can´t learn to dive on the net, sooner or later you have to get in the water" שלומי

Frame

New member
זורורינקה זה לא מפריע אבל טוב יותר ../images/Emo35.gif

שרקי..

New member
ליזרד - אפשר לקחת ווסת עם ביצועים

גבוהים ולכוון אותו שיתנהג כמו ווסת עם ביצועים נמוכים בכדי למנוע זרימה חופשית של אויר. זה מה שאני עשיתי לווסת האוקטו שלי תמיד.

lizard

New member
הם אומרים בסרט

להשתמש בווסת לא מאוזן, אני מניח שאין הרבה ווסתים ברמה גבוהה עם כזה מפרט נמוך יחסית.

ניב ד

New member
שלומי - זה ממש ממש לא בסדר...

שאתה מפרסם את הקישור הזה בשבת כשאני צריך לעבוד על התזה שלי, ובמקום זה אני מוצא את עצמי צופה בסרטים ומת להיות בים, רצוי במערות שלהם !! ממש ´תעללות !
בכל מקרה - מעניין ביותר כמובן. אגב יש מישהו בארץ בכלל שמתעסק/מבין בזה חוץ ממך ?

למעלה