לצוללים שמתענינים ב DIR

לצוללים שמתענינים ב DIR

אם יש כאלה חוץ ממני . קיבלתי קישור דרכו אפשר להוריד את הסרטים DIR 1 ו DIR 2 בפורמט Streaming Video ( אי אפשר להוריד ולשמור אבל אפשר לראות און ליין ואין צורך להמתין שעות להורדה ) . הסרט DIR 1 כ 25 דקות . הסרט DIR 3 כשעה ורבע ! ( לא להיבהל , אין צורך לחקות שעות להורדה רק להיתחבר לרשת ) ומכוון לצולל הספורטיבי דווקא . את DIR 2 אין שם משום מה אבל לי לא אכפת כי יש לי העתק פרטי משלי . קבצי וידאו נוספים בנושא DIR ( מאוד מעניינים ) אפשר להוריד ולשמור מהאתר של DIR גרמניה בדף של הוידאו . שלומי

lizard

New member
ראיתי התרשמתי ויש לי שאלות ../images/Emo13.gif

למה הווסת גיבוי צריך להיות non balanced low performance ? מיכה

שאלה טובה

גם אותי זה הטריד במקצת ולומר את האמת התשובה שקיבלתי לא כל כך מספקת אותי ואני אישית צולל עם שני וסתים מאוזנים ( דרגה ראשונה ושניה ) אבל אל תספר לאף אחד . בכל זאת , אם אני לא טועה בסרט מדובר על כך שהדרגה השניה של וסת הגיבוי תהיה לא מאוזנת ( הדרגה הראשונה מאוזנת ) העניין הוא "להרוויח משני העולמות " לקבל את הביצועים המעולים של דרגה שניה מאוזנת בוסת אחד ( קלות נשימה ) ואת האמינות של דרגה שניה לא מאוזנת בוסת השני " . בכל מקרה אני לא ממש סמכות בעניין תשובה יותר טובה תוכל לקבל אם תשאל את השאלה בפורום aquanaut (זה בעצם יותר mailing list כך שאם אתה נרשם אתה מקבל את כל הודעות הפורום ישר אליך דרך הדואל ) . “ Scuba diving... another great activity where your main goal is to not die “ Jerry Seinfeld שלומי

lizard

New member
אתה יכול לפרט בבקשה

מה ההבדל מבחינת FREE FLOW בין ווסת מאוזן ללא מאוזן. וחוץ מזה למה הוא צריך להיות LOW PERFORMANCE ?

ניב ד

New member
וסת טוב ומאוזן (דרגה שניה)

אמור לתת לך לשאוף אויר בקלות רבה בכל מצב. לכן הוא רגיש מאד. תשים אותו בעדינות במים הפוך והוא מיד מוציא אויר. לעומת זאת דרגה שניה לא מאוזנת ופחות טובה היא קשה יותר ופחות רגישה, לכן היא גם מספקת אויר בצורה שונה. לוסת כזה יש הרבה פחות, אם בכלל, פריפלו. נדמה לי שהוא אומר על זה מילה בסרט גם כן.

lizard

New member
הבנתי, תודה.

האם יש דגמים טובים - ווסתים ברמה טכנולוגית גבוהה (מבחינת חומרים ,בקרות איכות וכדומה) בעלי נתונים כאלו ?

zorro

New member
פריימלה, תקרא עוד פעם מה כתבו

פלניצקי כתב שלא הבין בדיוק למה צריך משני לא מאוזן ... וניב הסביר לו

זורו , כדאי שגם אתה תקרא עוד פעם

הבנתי מצויין וגם הסברתי למה , פשוט התשובה לא מספקת אותי כפי שציינתי , לא רואה סיבה להישתמש בדרגה שניה אחת לא מאוזנת , למרות זאת כנראה שהם צודקים כי החברה האלה שצלילה רגילה שלהם במערה עורכת מס´ שעות בעומק ממוצע של 100 מטר כנראה ראו כבר הכל . גם אני שרואה ב DIR את הדרך הנכונה עדיין לא צולל DIR אלה הוגרטיין ( פחות או יותר ) חוץ מעניין הוסתים אני גם לא אוהב של ה JETFIN של סקובה פרו שזה סנפיר ה DIR היחיד , מבין את הסיבה להיותו DIR ועדיין לא מספק אותי ( כיוון שצוללי DIR משתמשים בסקוטר ואני לרוב לא משתמש בסקוטר עם זאת אני חושב שלסביבה סגורה חובה להישתמש בסנפיר קצר כגון הג´טפין ) לעומת זאת אני חושב ש SPRING STREP זה חובה ויש לי ויש עוד אבל נרחיב על זה בפעם אחרת . בכל זאת גם אני לומד כל יום מחדש גם מחברי הפורום . שלומי

Princes Vespa

New member
מי זה ג´ורג´?

קראתי את המאמר: After all, they look so cool and you wouldn´t want George to think" you were a "Stroke" would you" אבל מי זה ג´ורג´? ואיזו השפעה יש לו על אנשים?
הכוונה לGeorge Irvine? חוץ מזה , את שלך גם הכנת אותם בעצמך? זה קצת מזכיר את ימי הצבא.. Princess V

zorro

New member
יקירתנו, אם את יודעת שזה ג´ורג´

אירוין אז למה את שואלת
את ההשפעה שיש לו תוכלי לראות ביחס של פלניצקי אליו

zorro

New member
זאת השאלה היחידה ../images/Emo35.gif

מה עם הצינור הארוך של הוסת הראשי שודאי מפריע
למה צריך את זה בצלילה ספורטיבית רגילה

ניב ד

New member
הצינור הארוך -

הוא כרוך על הגוף בצורה כזו שהוא לא מפריע וניתן להגיש אותו מיד לבן זוג. מבחינת האורך - זה התחיל בצלילת מערות והכוונה היא שבן הזוג צולל מאחוריך לכן צריך שלצינור יהיה מספיק אורך. בצלילה ספורטיבית רגילה ודאי שאין בו צורך, אם כי זה יכול להיות נוח יותר מאוקטופוס רגיל. מה שכן, צוללי דיר ודאי יצללו ככה גם בצלילה לעשרה מ´ שכן הפילוסופיה שלהם אומרת שקונפיגורצית הציוד אינה צריכה להשתנות ללא קשר לעומק או למשתנה אחר. מבחינתם צלילה היא צלילה. אני מבין נכון שלומי ?

למעלה