לצוות התוכנית

• פותח הנושא afikp
  • פורסם בתאריך

afikp

New member
לצוות התוכנית

למערכת התוכנית שלום רב, אבקש להעיר את תשומת ליבכם שלאחר צפיה בכמה תוכניות , נוצר הרושם כי רוב הבתים שבחרתם לשפץ הינם של אנשים בעלי יכולת ולאו דווקא של אנשים חסרי אמצעים. יהיה נחמד אם תעשו מצווה ותשפצו בתי תמחוי/ בתי ילדים וכו'. אני מאמינה כי פרוייקטים מסוג זה ישפרו את תחושת הצופים לגבי הערך המוסף של תוכניתכם, מלבד מדריך לשיפוץ ועיצוב הבית. אשמח להתייחסותכם. תודה.

תגובה מצוות התכנית

שלום לך, ראשית אני רוצה להודות לך על פנייתך אלינו, דעתך חשובה לנו ושמחנו לקרוא אותה. חשוב לי לציין כי האנשים להם שיפצנו את הבית אמנם אינם חסרי אמצעים, אך מנגד גם אינם עשירים. הרעיון המרכזי בבסיס התכנית הוא להפתיע את האישה בשיפוץ אחד או שניים מחללי הבית אותם הייתה רוצה מאוד לשנות, ומסיבות שונות לא הצליחה לממש זאת. תתפלאי לדעת שבמרבית המקרים דווקא הסיבה הכלכלית היא שמנעה מאותם זוגות לבצע את השיפוץ. נכון אמנם הם לא חסרי אמצעים, ואני מקווה שלא ישתמע מדברי חס וחלילה כי מי מהם נמצא במצוקה כלכלית שכן אין הדבר נכון. יחד עם זאת, אינני יודעת את גילך ואת מצבך המשפחתי, אך תאלצי להסכים איתי כי מרגע שמקימים משפחה ורוכשים בית ההוצאות גדלות וגם אם חיים ברמת חיים סבירה וטובה, יש הרבה ויתורים לעשות. פה בדיוק אנחנו נכנסו לתמונה, את מה שלא יכלו להרשות לעצמם הזוגות לעשות, ודחו תקופה ארוכה על מנת לשמור את הכסף לדברים חיונים וחשובים יותר או פחות, אנחנו הענקנו להם. בנוסף, בוודאי יכולת לשים לב כי רעיון מרכזי נוסף בבסיס התכנית היה מערכת היחסים בין שני בני הזוג, ורצון הבעל להפתיע את אשתו. על כך בנויה כל התכנית. אני בהחלט מסכימה איתך כי כל תרומה למי שמזלם לא שפר עליהם ברוכה היא, ואני מבטיחה לך שבכל הזדמנות שתהייה לנו נשמח לעשות זאת. בברכה, רהב, תחקירנית התכנית

למעלה