לצאת מעזה עד פסח

THE sky angel

New member
אהה פה יש לי משו לתקן אותך...

אני אישית גרה בצפון, באיזור הקטיושות, ולא, הצימרים לא כל כך מלאים..... למעשה, כמעט ולא! (כל החברות שלי מנקות צימרים בבתים שלהם או של חברים והם מספרות לי..) ובקשר לזה שחסכת חיילים, האמת שזה נכון.. אבל אתה יודע מה זה לחיות במקום כזה שחיזבאלונים האלה זורקים עלייך אבנים כשאתה הולך ברחוב? או למשל למה אני צריכה ליסוע עם אוטובוס ממוגן שנוסע 20 קמ"ש ועוד בנסיעות של כמעט שעה וחצי?? זה מייאש חצילים.. אז נכון, יצאנו והכל טוב ויפה כלפי חוץ, אבל באמת, לא הכל טוב ויפה.

גל...

אולי לא קראתי את זה ביום שזה נכתב, אולי היה כתוב משו ששי כתב, מה שלא נראה לי, אבל לא משנה... פערטל לא שלל שום דעות אחרות משלו. הוא סה"כ אמר שאם חשוב לכם, לנו, היציאה מעזה אז שנחתום. הוא אמר חובה עלינו כי ככה הוא מרגיש. אבל הוא לא אמר לך שאתה טועה בויכוח... והוא בהחלט לא הכריח אותך לחתום.

RMXXX

New member
תקראי טוב את כל השרשור שוב

אני לא אמרתי לא שהוא טועה וגם השתדלתי להמנע מהלתווכח בככל על זה. נתתי הערה קצת צינית בהתחלה כי הנוסח של ההודעה הראשונה לא נראה לי משום מה... והתגובה שלו הפכה אותי למי שלא אכפת לו בגלל שאני חושב אחרת. טוב בואי נסכם את זה כאי הבנה, אין סיבה להתווכח פה בכלל. סליחה אם פגעתי במישהו זאת לא היתה הכוונה.

bobby6killer

New member
פערטל אתה לא מעריך דברים נכון...

יציאה מעזה כמה שטובה למדינה לא תהיה קלה תאר לעצמך פינוי של נצרים וכל גוש קטיף? אתה היית מתפנה מהבית שלך? האם פינוי ימית לא לימד אותנו משהו<? טעות נוראית היה לבנות את המקום נצרים והיום אנחנו משלים על זה ובעתיד הלא רחוק נראה שגם ההתנחלויות היו טעויות שורשיות...זה עצוב חבריה ואין מה לעשות... ודר"א רק היום נפצעו 2 אנשים מירי קסאם יציאה מעזה תגדיל להם את הטווח (מדבר שמאלני) ורגע של רצינות אני מתכוון שכל אחד מאיתנו צריך לראות דברים מהאמצע ואולי מהעיינים של החברה מנצרים שאולי האידיאולוגיה שלהם אומרת התיישבות אבל המדינה שלנו שלחה אותם ואי אפשר ככה להחזיר אותם... לקיצור עניין המדינה שלנו לא מוכנה לפינוי עזה וחבל וחוצמזה אין לנו פרטנרים ממול (כמה שעצוב לאמור זאת) ועד שלא יהיה אין מה לעשות ויציאה מעזה לא תעזור בכך...אולי תחילת התשתית לפינוי יעזור בעתיד הלא כלכך רחוק..וחוצמזה הרג שלושת החיילים בנצרים היה טעות בטיחותית בגדר של צה"ל ובחיילים (מה ששונה מלבנון-בלבנון לא היה דרך למנוע פיגועים כאלה) ולכן שומדבר לא יעזור...

פIלי

New member
וואי

אולי תשמרו את ההודעות האלה לפורום "נוער מרץ" או משהו? אנחנו תנועה א-פוליטית ואין לי כח להתחיל וויכוחים פה.. למה?! למה?!

kedeman

New member
פחחח

רציתי לכתוב שכולם נורא מפחדים פה לדבר על פוליטיקה ואז בגלל שאני מאוד עייף נתקעתי עם המחשבה הזאת והתחלתי לחשוב שזה פשוט סטטוס קוו - לא מדברים על פוליטיקה וככה לא יוצרים ריבים בפורום (מצד שני גם לא יוצרים דיונים בנושא..)

פIלי

New member
אשכרה

בוא נעבור לדיונים יותר אינטליגנטים. אז מי בעד שסלעית היא דוגמנית בפוטנציה ובגלל זה אסור לה לאכול?

S a l i t

New member
אני יביא לך מכות../images/Emo46.gif

ו...למה, בשם פאקין לורד, נידמה לך שאנלא לא יאכל מסיבות אלו ואחרות? ואם חשבת ככה אז Think again.. וצא מהאופוריה שך ...:)

S a l i t

New member
כן. זה אפליה. או הבחנה.

או העדפה מתקנת. או משהו כזה...
שיעורי אזרחות עושים רע לאנשים... אבל יער צודק אני יודעת שאני לא נוטה להביע תדעה הפוליטית שלי בפורום מסיבה אחת פשוטה אני מפחדת שיתחילו לסכול אותי וכאלה כאילו לא יודעת למה זה ניראה לי ככה אבל פשוט קיבלתי את הרושם של להיות חלק מבני המושבים מצריך דעה שמאלנית מגובשת. בעע לא חשוב

kedeman

New member
אני מבטיח לא לסכול אותך

בגלל הדעה הפוליטית שלך!!!! תאמת... בשביל לפתח דיון מעניין אני מוכן (ואני גם עושה את זה מדי פעם) לזרוק לדיון שעה שהיא לא באמת שלי אבל שאני מוכן לתמוך בה בשביל הדיון

למעלה