לצאת מעזה עד פסח

לירום

New member
את חושבת ככה רק בגלל ש

את לא מרמת הגולן!!! אצלנו המדריכים הם 60% ימנים ו20% ימנים קיצוניים לנו מותר!

kedeman

New member
לקח לי זמן להבין....

בהתחלה חשבתי שהציון שלך במתמטיקה ממש ממש נמוך......

נעשה. ומקסנותי מהניחוש:

-כי אתה לא יודע איך -כי התשע בטלפון שלך לא עובד -כי אפשר לעשות שיחת שמע במסנג'ר -כי חבל לך להתקשר אליי.. זה פשוט כ"כ עצוב בשבילך כשכבר מגיע הזמן להפרד לשלום ולנתק. ואתה לא צריך לטרוח להגיד שזה לא נכון בגלל שתטעה.

אם כך, תן לי לחשוב

-בגלל שלא נתתי לך צמיד -בגלל שאני ורון צוחקים עליך שאתה איש הפכו המים זה זה?

לא יפה!!

כבר פעם שניה שאתה עושה לי ככה ובסוף בכלל לא מספר למה התכוונת אז עכשיו כן! כי כך החלטתי תודה

kedeman

New member
אתה דורש דברים לא אפשריים!!!

יש דברים שגילי לא מסוגלת לעשות!!!!

זהו.

הגיעה העת: אתם כבר יותר מדי עליי ואני מתכוונת להחזיר הרי ברור שאני יותר חזקה מכם ויש לי את עדי לצדי (נכון עדי? למקרה שאת מהססת בתשובה תזכרי שאני אוהבת אותך!
) אבל זה לא יהיה סתם משהו זה יבוא ברגע שבו הכי לא תצפו את זה וזה יכה בעוז וחוסן! לירום ושי- beware
(תדמיינו שזה מרים גבה אחת)

לירום

New member
...

1) גילי מסוגלת לחשוב (נראה לי) 2) אם מישו יחזיר למישו זה יהיה אני לך

THE sky angel

New member
תקשיבו... זה מעצבן אותי חצילים הקטע

הזה! ((החלטתי שצריך לעשות אייקון של חציל!!!)) בכולופן, אנחנו תנועה א-פוליטית, וזה נכון, וגמאני א-פוליטית (כן החלטתי את זה הרגע :) ) אבל זה לא אומר שאנחנו לא צריכים לפתוח פה וויכוחים או למען האמת דיונים על זה.. לפני כל זה שאנחנו בתנועה וזה המכנה המשותף שלנו, צריך לשים לב שאנחנו אנשים לפני הכל, וזה די ברור שלכל בנאדם יש דעות שונות משל האחר, או דומות, יש אנשים שמאמינים בצורה פנאטית בדרך שלהם ורוצים להעביר אותה, ויש כאלה שלא. מי שלא רוצה להשתתף לא חייב, אף פעם לא עשינו פה משו שמחייב מישו לעשות משו. (פוי כמה שורש "מש"), אבל יש פה אנשים שחשוב להם להביע את דעתם ו.. אני חושבת שזה מה שצריך, כי אחרת, מה יהיה?! סתם נתעלם מכל זה?? נראה לי שיש איזה חוק קטן.. משו כזה שלא כל כך מתייחסים אליו.. קוראים לו משו כמו.. נו... אהה חופש הביטוי! וזה אומר שלכל אחד מותר להביע את דעתו עד שהיא לא פוגעת באחר. בינתיים ברוך השם אף אחד לא פגע ואם מישו יפגע, זה יטופל.
הבטחה שלי. אז בבקשה, תפסיקו לפחד מהנושא הזה, ולהשתיק כל אחד שמעלה משו בנושא הזה, כי זה לא הקטע. וזה גם די מעצבן. תודה מראש.
.

למעלה