לצאת מעזה עד פסח

פערטל

New member
לצאת מעזה עד פסח

מתנהל עתה קמפיין סוער תחת מחץ עבודה ומחתימם על יציאה מעזה עד פסח. חובה עלינו להחתים כמה שיותר מחברינו ובני משפחותיהם כדי שההשפעה תהיה מירבית.

RMXXX

New member
קשת מצטער...(אבל אני חייב שוב)

לעזור למדינה?!
נראה אותך אומר למשפחות של הרוגי הטרור שזה מה שאתה עושה בשביל "לעזור" למדינה, שזה "לטובתם". זכותך לחשוב ככה ועל זה אני לא יגיד לך כלום, אבל אל תגיד שמי שלא חושב כמוך המדינה לא חשובה לו, או ש"חובה" על כולם לחשוב כך. אני עוזר ותורם למדינה בהרבה דרכים, אבל בדרכים שאני מאמין בהם.

bobby6killer

New member
נראה לי שהוא התכוון

"חובה עלינו" הכוונה שלו הייתה עלינו =השמאלנים או המושבניקים בהנחה שהם שמאלנים או משהו כזה...ואיפה חותמים ?

RMXXX

New member
הפורום הזה הוא פורום של

תנועת בני המושבים, ולפי מה שזכור לי אם אני לא טועה, ואני לא טועה, אנחנו תנועה א-פוליטית. כלומר- אין לתנועה עמדה פוליטית מכל כיוון.

bobby6killer

New member
אני בצד שלך בערך אחי

זה מה שאמרתי פשוט אמרתי שהוא אמר אלינו ברבים בגלל שהוא מניח שבגלל שאנחנו מושבניקים אנחנו שמאלנים(נכון לגבי) וזהו...ואם לא בא לך לתחום אז אל תחתום וזהו...

RMXXX

New member
אני לא יחתום אל תדאג

ואני ירים אצבע על היוזמה של המאבק שלהם, רק ככה אפשר לשנות דברים
מה שקצת עיצבן אותי זה שהוא שולל בשניה דעות אחרות משלו, או שיש אנשים שאכפת להם אבל עדיין חושבים אחרת ממנו...

bobby6killer

New member
אמרתי מה אני מניח שהוא חושב

הוא לא שולל הוא מכליל כך לפחות אני חושב...השאלה שלי היא האם הוא קשור לפורום הוא שהוא סתפ פערטל?

פערטל

New member
לא צריך להיות שמאלני כדי לצאת מעזה

צריך לחשוב בהגיון שנמאס להקריב את מיטב בחורינו על חבל ארץ עם מליון וחצי ערבים שאין לנו מה לעשות שם וחבל על המליונים שיכולים להאכיל את הילדים הרעבים בבתי התמחוי. ובענין משפחות קורבנות הטרור, אפשר להניח שקורבנות נוספים בעזה לא ייטיבו עמם או עם הרגשתם.

kedeman

New member
הממממ.....

הגישה שאתה מציג בתור לחשוב בהיגיון היא דעה שמאלנית... יש אנשים עם הגיון אחר......

RMXXX

New member
חופשית

אז אל תקח לאף אחד את הזכות הזאת. בדרך כלל לא הייתי מתווכח על העניין הזה, אבל תענה לי, מה אתה חושב שיקרה אם באמת צהל יצא מעזה? הם יגידו לנו תודה וזהו יהיה שלום? מה באמת לא האמנתי שזה כל כך פשוט...

פערטל

New member
זה מזכיר לי משהו

זה מזכיר לי ששאלו את השאלה הזאת מה יקרה אם נצא מלבנון, יצאנו ומה קרה?חסכנו לפי חשבון פשוט כ-123 חיילים שכל אחד עולם ומלואו והצימרים בצפון מלאים.

RMXXX

New member
אלו שני מקרים

שאתה לא יכול להשוות בכלל. אני נזכר למה אני לא אוהב להתווכח על זה.

למעלה