לצאת מעזה עד פסח

פערטל

New member
כולנו אידיאליסטים

והאידיאל שלנו היא מדינה יהודית.לא דו לאומית ולא קונפדרציה ערבית ישראלית. כדי לשמור על רוב יהודי מוצק, חייבים גבולות סגורים ומוגדרים, עם כל הכאב צריך לוותר על מקומות שאינם קדושים ושין סיכוי שנמשיך לממן לאורך זמן. אם לא נקבל החלטות יחליטו עבונו ולא בדיוק כי שאנו רוצים. אנו המעצמה החזקה באיזור עם הצבא החזק, אנו צריכים להחליט עבורנו ואין לנו מנהיג, לכן העם צריך לקחת יוזמה. אני ואתה העם. נגיע להבנה ונגש לעזור לעתידה של מדינתנו.

לא קדושים?!

נעזוב לרגע את זה שכול ארץ ישראל זה מקום קדוש. יש לי שאלה אליך, מה עם יהודה ושומרון? הם גם מקומות שמוקפים בערבים. גם אותם צריך לתת? -אוהב את כולם-

beckham17

New member
../images/Emo26.gifאנחנו כבר החלטנו../images/Emo36.gif

כולנו יודעים כבר מה הגבול! הגבול הוא ארץ ישראל השלמה! ירושלים גדולה ורחבה בשלטון ובירת ישראל לנצח! רצועת עזה וכל האיזור בשליטה ישראלית מלאה! שטחי יהודה ושומרון (המדהימים) שלמים ומלאים ביידי עם ישראל! מדינה יהודית
שלמה ומאוחדת ביד עם ישראל! והערבים? שיקימו מדינה בירדן! ישראל כולה היא שלנו לנצח!!!

beckham17

New member
כי אנחנו בינתיים מסתפקים במועט,

ובמה שכבר ברשותנו! קודם נסיים לקבל ליידנו את מה שאנו כבר שולטים בו, ב"ה. אחר כך, כשתבוא השעה להמשיך את כיבוש ארץ ישראל השלמה, נעשה זאת! כל פעם קצת... כמו שאומרת התורה לעשות במלחמת כיבוש הארץ - "פן תרבה עליך חיית השדה" (הערבים?)

פערטל

New member
אני רואה שהתגייסת לחאמס

הם חושבים בדיוק כמוך ולי זה עושה מאד עצוב שגם בין בני עמי יש אנשים חשוכים. ובעצם זה דיי מפחיד שבאיצטלה של דמוקרטיה לברלית יש אפלה ופאשיזם , אנה פנינו מועדות?

פערטל

New member
האיש מוציא למדינה שם רע

העולם שומע ורואה וחושב שכולם ירדו כאן מהפסים, ואת אמרת שהמדינה חשובה לך?????

איילת כ

New member
הוא לא מוציא שם רע

וכן המדינה חשובה לי מאוד מאוד אין לך מושג עד כמה...

איילת כ

New member
הוא ממש לא מוציא שם רע

וכן המדינה חשובה לי מאוד מאוד. אין לך מושג עד כמה....

מה?

תראי- הערבים הכריזו שהם לא רוצים מדינה פלסטנית! הם רוצים מדינה דו לאומית או איך שלא יקראו לזה... מה שאני באה להגיד זה דבר כזה- ברגע שהם יהיו מדינה אז אולי בשביל שלום נעשה ויתורים (שגם עם זה יש לי חילוקי דעות...)אבל לעשות וויתורים על שטחים מהארץ- לתת להם שטחים של הארץ בשביל לחסוך בכסף?!?!?! זו הארץ שלנו והם רוצים אותה- את כולה!!! טוב יש דברים שאת פשוט לא יודעת כמו לדוגמא שכל האחזות שקמה קמה במקום שנהרגו לפני כן אנשים והאנשים שמקימים את ההיאחזות מסכנים את חייהם כדי שעוברי אורח לא ייזכו לייריות פתע מצד הערבים! אז מה עדיף?- חיסכון בכסף או חיסכון בחיי אדם? זאת בעצם השאלה הגדולה של הזמן האחרון- אין לנו כאן מדינה שאיתה אנחנו עושים שלום אלא כמה פאנטים שרוצים להשמיד אותנו ושכל המדינה תהיה ברשותם... יום טוב ורק טוב...

פערטל

New member
גם אני מדברת על ויתורים למען שלום

והויתורים הם שטחים, ואני מסכימה בכל לב, זה קשה , זה כואב, אך כואב לי יותר שקומץ של פאנאטים בשני הצדדים יביאו להקמת מדינה דו לאומית בה נהיה המיעוט ונאלץ להפעיל שלטון אפרטהייד מיעוט על הרוב, שילטון משחית ולא לפי ערכי המוסר של העם היהודי הנאור. עם תפיסות עולם כאלה קיצרות טווח אנו נתעורר מאוחר מידי. ועל זה בוכה המשורר וגם אני.

danielhope

New member
והפלסטיני יאמר בדיוק אותו דבר

הפלסטיני: זו הארץ שלנו ואתם רוצים את כולה (מה זה הייתי שמח שזה לא היה קיים, אבל מה לעשות...)

פערטל

New member
אני אתך

החיים הם ערך עליון. והפלסטיני יכול לחלום עם כל הארץ, כמו שאנו חולמים על ישראל השלמה, אך המציאות מאלצת פשרה. פשרה מתוך עוצמה וכוח. משהו שיתן לנו אופק לשאוף אליו, שקט להתפתח בו. היום בא יבוא.

למעלה