לצאת מעזה עד פסח

פערטל

New member
לצאת מעזה עד פסח

מתנהל עתה קמפיין סוער ברשת על היציאה מעזה עד פסח. חשוב שדווקא אנחנו נגייס את כל חברינו ובני המשפחה להפעיל לחץ שיוציא את מיטב בחורינו המסכנים את נפשם כל יום בעזה. גם להעביר את כל מליוני השקלים למטרות הראויות: להאכיל את עניי עירנו וזקנינו. הפסח הזה צריך להיות שונה, מלא שמחה ואור.

קיפיק

New member
אם לא הייתי דמוקרטית ונחמדה...

הייתי שורפת את ההודעה הזאת
לפני שפותחים את הפה...בדקת בכלל מה המצב שם בחבל עזה? ולמה אנחנו שם בכלל
אין לי בכלל כוח להתייחס לדברים האלה...שאנשים כותבים את דעתם בלי לבדוק עובדות... (את יכולה לקרוא לי סנובית...)

קיפיק

New member
אני חינכתי את אלחי...אבל../images/Emo26.gif

זה לא קשור להשקפת עולם...(עובדה שאביב הוא אחי!!!! אחלה בנאדם אגב...) זה קשור לעניין שאנשים כמוה לא בודקים על מה הם מדברים....זה לא אישי נגד שמלאנים! אני דמוקרטית בד"כ... (את יכולה לקרוא לי סנובית ומתנאשת...)

המתוח

New member
את כל כך דמוקרטית

עד שבא לך לשרוף דברים?? זאת הרי זכותה לומר את דעתה וגם לך יש את אותה זכות אך אולי והיא בדקה את הדברים? אל תהיהי כ"כ

קיפיק

New member
אם היא היתה בודקת את הדברים...

אז היא לא היתה מגיעה למסקנה הזאת
וחוצמזה, לא אמרתי שזה לא זכותה...דווקא להיפך! רשמתי שזו זכותה להביע דיעה, אבל.... לא לקבוע עובדות לפני שהיא בודקת אותם
(אגב...ה"שריפות" האלה מיועדות רק להודעות...לא לכל דבר...אני לא שורפת כל דבר...למרות היותי אשכנזיה עם דם חם...)

קיפיק

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה. זו לא מתיחה.

אני רוצה לדעת למה

ואני אשמח מאד אם תסבירי בפירוט... תודה מראש, לך, גיסתי הנעלה (נעלה נעלה נעלה נעלה נעלה נעלה
זוכרת?
)

beckham17

New member
בואו נפנה את עזה...

ועוד שנתיים עד פסח נפנה את אשקלון ועוד 3 שנים עד פסח נפנה את אשדוד ועוד 4 שנים עד פסח נפנה את רחובות ועוד 5 שנים עד פסח נפנה את ראשון לציון ועוד 6 שנים עד פסח נפנה את תל אביב אני בעד!!! בואו נפנה את ארץ ישראל לאט לאט, עד שהפלסטינים יפסיקו לתקוף אותנו, כי כל עוד הם תוקפים אותנו אנחנו צריכים להתרחק מהם ו"להתנתק" מהם... בואו נהגר כולנו לים! אני מסכים!!!

פערטל

New member
מספיק עם דמגוגיה-קצת חשיבה לעתיד

האם המצאותנו בעזה בין מליון וחצי ערבים רעבים יבטיח את עתידנו כאן? או אולי הגיון בריא וחשיבה על גבולות ראליים עליהם כדאי להלחם ועליהם כדאי לדבר ולגייס את כל העולם לגבות אותנו השפויים. האם הרג של עוד אנשים אצלינו או אצלם יביא את הגאולה ויפנה לנו תקציבים לפתוח והעלאת רמת החינוך ומיגור העוני? די לדמגוגיה זולה ופשטנית אנו לא כל כך טיפשים.

beckham17

New member
לא אני אמרתי,

שאם נתפנה מנצרים יצטרכו לגייס שוב מילואים ולהגדיל בהרבה את כח האדם של הצבא (ולספוג הרבה יותר אבידות ופיגועים נוראיים), אלא הרמטכ"ל שלך!!! הטיפשות הגדולה היא להראות שיש פרס לטרור! זה טמטום! ובזה לוקים כל אנשים השמאל, שלצערנו וצער עם ישראל יושבים בכנסת עם הדמגוגיה המטומטמת שלהם!!!

פערטל

New member
מעניין שהיה שקט גם לא פינינו

לפני שהיה טרור גם לא פינינו את נצרים המהווה אבן ריחיים על צוואר האומה. למי שהמקרר מלא לבו גס בעניים והמיליונים שנשפכים שם יכלו להאכיל פיות רבים. ואי אפשר להגיד שנצרים היא עיר אבותינו....

לידיעתך, נצרים הוקמה בשביל לחתוך את

רצועת עזה באמצע והלפריד אותה, ומי שחי שם מסכן את נפשו כל יום בשביל לעזור למדינה

פערטל

New member
מידע שגוי

נצרים לא הוקמה כדי לחצות, היום נצרים מהווה סכנה גדולה לתושביה ולחיילים ששומרים עליהם. אין לעצם קיומה שום תרומה למדינה , החממות המאוישות על ידי התילנדים לא מהוות סמל עברי לעבודה עברית והילדים המסכנים נאלצים לנסוע לחוגים לפעמים בטנק. אם ממילא לא מדובר בעיר אבות או במעוז הרי שלפי ההגיון הזה כדאי לבנות מאחז בפאתי דמשק כדי להכניע את הפוטנציאל של הטרור. אנו צריכים מדינה יהודית נקודה, עם רוב יהודי מוצק, עם גבולות, עם אג'נדה של תירות, פיתוח ועתיד לילדינו. לפעמים צריך לעשות החלטות קשות , משהו צריך לקבל אותן, אנו יכולים לאותת למנהיגנו היכן יהיו הויתורים, אם נגיד לא על הכל נקבל תכתיבים קשים.

את לא חושבת

שזה סתם מסובך?? הרי הערבים רוצים את כל ישראל!! אז אולי נקצר תהליכים ונעבור לאוגנדה כמו שהבריטים רצו. מה דעתך?? את באמת חושבת שאם יתנו להם את נצרים הם יפסיקו לעשות פיגועים?? הם עושים את הפיגועים רק ביגלל נצרים?! או שאת אומרת שצריך לחזור לגבולות 67 כאשר ירושלים היא עיר ניטרלית. זה מה שאת אומרת?? -אוהב את כולכם-(ואם את יהודיה אז כן גם אותך,למרות חילוקי הדעות שבינינו)

פערטל

New member
אני יהודיה מודאגת מהסטריה מיותרת

המנטרה - הערבים רוצים את כל ישראל, פסה מהעולם. אז הם רוצים, אז מה? הם יודעים שלא יקבלו וצריך להסכים עמם ועם העולם כערב, עולם: ארה"ב, מעצמות. על הגבולות הקבועים, עם כל הכאב אם אנו לא נחליט על מדינתנו יחליטו עבורנו ולא בדיוק כמו שאנו רוצים. אנו הרי מעצמה עם הצבא הכי חזק באיזור, למה צריך לחשוב כיהודי גלותי נרדף. ככה אין עתיד לילדנו ולכן רבים וטובים לצערינו נוטשים את הספינה. יש לנו ארץ יפה, ירוקה עם עם חכם ובלי כושר החלטה. אין מנהיגים שיכולים לקבל החלטות, אנו צריכים לעזור להם. לכן פניתי ואני מקווה שנתגייס כולנו.אגב, לא שזה מפריע, אך איזה מן שם זה שטן , זה לא מסתדר עם כל הצהרות האהבה הגורפת.

לא הגענו להחלטה?!

כדי שתיתעוררי אנחנו הגענו להחלטה ליפני הרבה זמן. יש כבר גבולות ולא צריך לוותר על שום חלק שיש כרגע. וזה לא מה שקרה בשנים האחרונות? שאמרו שאם נצא מלבנון לא יהיה יותר בעיות?? לתומי חשבתי שברחנו מישם בבושת פנים ואני לא רואה שזה עזר במשהו(אלה אם כן עליית המורל של הערבים זה עזרה) -אוהב את כולם- נ.ב. זה כינוי שחברים שלי קראו לי ליפני איזה 5 שנים וסתם החלטתי להישתמש בו...

ועוד דבר

יש לי חברים בנצרים והם לא ניראים לי מיסכנים,וגם אני כל החיים שלי גר בהינחלויות "ונעלץ" מידי פעם ליסוע בממוגן ירי ואני לא חושב שאני מיסכן... אז ליפני שאת כותבת "הילדים המיסכנים" כדי שתדברי איתם ותיראי שהם לא מיסכנים כמו שאת חושבת. ושהם מאד אידיאליסתים ורובם ככולם הולכים להכי קרבי שהם מסוגלים(שאת זה את לא יכולה להגיד עליכם) -אוהב את כולם-

למעלה