לצאת מכאן...

toxic vamp

New member
לצאת מכאן...

אז החלטתי לספר לחברה הכי טובה שאני בי. ובאמת חשבתי שהיא תקבל אותי. אז התחלתי לדבר על זה...לא רציתי ישר לספר לה אז בהתחלה אמרתי לה שהתנשקתי עם בחורה...ואז זה התפוצץ. היא התחילה לצרוח עלי ולהגיד שאני לא בסדר ושאני ילדה מגעילה ושהיא לא מבינה איך אני יכולה לעשות את זה.אז איך היא תגיד שאני יגיד לה שאני בי? היא הבן אדם הכי קרוב אלי,איך אני אמורה להתמודד עם זה עכשיו?לספר לה בכל זאת?

STU XD

New member
וואי, זה מזכיר לי..

את ההודעה הקודמת שלי, רק קצת שונה.. גם אצלי כמה חברים לא קיבלו אותי, רק שהם לא לקחו אותי ברצינות, ונראה שחברה שלך פשוט לא מקבלת את זה.. אבל.. זאת מי שאת. אין מה לעשות. את בי ולדעתי את צריכה להגיד לה דווקא בגלל שהיא חברה כל כך טובה. איך את יכולה להסתיר ממנה דבר כזה? זה אולי יהיה קשה, אבל זה רק יגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך..

dido007

New member
וואי מסובך

שמעי בקלות הייתי אומר לך "אם היא לא תקבל אותך היא לא מספיק חברה שלך..." את צריכה לעשות את זה בכל זאת. אבל.. מנסיוני אני יודע שזה לא קל, יש לי חבר סטרייט ממש טוב שהוא די הומופוב ואני לא מעז לספר לו עליי עד היום. אז אם את מרגישה שהיא לא תקבל את זה בכלל אנ יחושב שאת לא צריכה לספר לה. קיצר עשי מה שאת מרגישה...

באמת מסובך....

כבר התחלת לספר לה את ההתחלה.. תני לה להתבשל עם זה קצת..להבין דברים..להרגע... אני לא בעד להסתיר..פשוט לעזור לבנאדם להבין מי את ומה את ולמה זה לא מגעיל וכל זה..אבל שוב..תני לה קצת זמן..

serpentine

New member
מה מסובך?

אם היא חברה טובה שלך כמו שאת אומרת, אין שום סיבה שהיא לא תקבל אותך כבי או כמישהי עם ראש של פיל ורוד. את לא חייבת הסברים לאנשים ואם יש משהו שאני שונא זה בורות לגבי הנושא הזה.. זה אומר משהו לגבי החברות הזאת לדעתי בכל אופן. קחי דוגמא שלי: החבר הכי טוב שלי סטרייט הומופוב גמור. גילה שאני הומו.. עיקם גבה, שאל שאלות - וזהו. הבהרתי לו שזה לא מעניינו מה אני עושה בחיי הפרטיים ושאם לא מתאים לו שייתפנצ`ר.. קיצר, אם היא לא מבינה אותך ואת עצם מה שאת... חבל. לה. בכל אופן, המון גוד לאק!

לא../images/Emo70.gif

נשמה שלי הבחורה לא תקבל אותך בין אם תהיי בי או לסבית.. סיפרת לה שהתנשקת עם בחורה והיא צעקה עליך?! רדי מזה נשמה שלי.. אל תעני את עצמך יותר מידי, זה או שתתחילי להתרחק ממנה לאט, או שפשוט תשמרי את זה כרגע לעצמך..
רן.

J u s t m o i

New member
לדעתי לא...

אם היא לא קיבלה את זה שהתנשקת עם בחורה כנראה שיש בה אטימות מסוימת... אם עד עכשיו נהייתן חברות טובות בלי שהיא תדע, אין סיבה לספר לה את זה אם היא לא תקבל, זה לא עניינה עם מי את נכנסת למיטה

זה מורכב../images/Emo4.gif

מצד אחד- אם היא כ"כ חשובה לך, אז אל תספרי לה, כי את עלולה לאבד אותה. מצד שני- אם היא כ"כ חשובה לך, יהיה לך נורא קשה לחיות בשקר כלפיה, כי דווקא האנשים הכי יקרים לנו- אנחנו הכי רוצים לשתף אותם בהכל, ולא להסתיר מהם כלום. ויש עוד צד- עד כמה את יקרה לה? אם באותה מידה, היא תלמד להכיר בזה ולקבל אותך כמו שאת. אם היא לא תקבל את זה- אולי היא לא ראויה ליחס שלך אליה.

למעלה