לצאת מהארון?

soul on fire

New member
לצאת מהארון?

כידוע אני וארז ביחד והכרנו דרך הפורום, וכשהבאתי אותו לראשונה הבייתה ההורים ישר שאלו מאיפה אני מכירה מישהו שגדול ממני במספר כזה של שנים וישר בלי היסוס אמרתי שהוא מנהל בפורום שאני כותבת בו ומאז השאלה של אמא לא מרפה כל תקופה מסויימת היא מתחילה מחדש לשאול מאיזה פורום אנחנו מכירים עם כל מיני תוספות מהצד כגון "אם שניכם בפורום זה לא צריך להיות כ"כ נוראי" כל פעם אני מנסה להתחמק מיזה עם תשובה מפגרת שכשאני ארגיש בצורך ויגיע הזמן אני אגיד לה מאיזה פורום אבל כרגע ממש לא בא לי לצאת מהארון זאת לא שאלה בכלל מבחינתי כייף לי בתוכו כלפיהם אני עדין חוששת שמא לא יקבלו אותי כמו שאני ושהיחס כלפי כל מי שמגיע לישון פה ישתנה {עד היום לבנים היה אסור לישון איתי באותו החדר אלא אם אנחנו במערכת יחסים לעומת בנות שפה לא הייתה שום בעיה} מה הייתם עושים במקומי? יוצאים מהארון וסוגרים עניין או ממשיכים להתחמק העיקר לא לצאת עדיין? אני אשמח לקבל כל מיני רעיונות וטיפים ולקרוא מה לדעתכם הייתם עושים בסיטואציה דומה.

justmeandu4ever

New member
קודם כל..

/tapuzforum/images/emo24.gif דבר שני..אני תמיד חושבת שהלב זה מה שחשוב..את מרגישה שחשוב לך לשתף את ההורים שלך?את מרגישה שבאמת הגיע הזמן?אם זה כי את מרגישה שלוחצים עלייך אז לדעתי תחכי עם זה..אם זה יקשה על מהלך החיים שלך בבית אז אולי תחכי עם זה עד כמה שאת יכולה..אני מקווה שהתקופה הקשה שלך עברה כי אני באמת באמת מתגעגעת..בהצלחה בובית:)

rotemotek1988

New member
מאחר ואת עם גבר(ארז../images/Emo25.gif)

אז אין כל סיבה לצאת מהארון את לא אמורה להגיד לה שאת אוהבת נשים אם את לא במערכת יחסים עם בחורה ככה אני עשיתי כשתהיה אם תהיה לך מערכת יחסים עם אישה תצאי.. ככה אני עשיתי וההורים קיבלו יפה!!

soul on fire

New member
תודה =]

הדעות כאן נורא חלוקות יש כאלה שאמרו לי שיהיה לי יותר קל לצאת מכוון שאני עם גבר כי זה משהו שניראה להם יותר נורמלי לעומת כשאני עם אישה... אני מסכימה איתך בלי שום ספק, אני מעדיפה לצאת רק כש"לא תיהיה לי ברירה" רק שכרגע מתחיל להמאס עלי כל השאלות והניסיונות שלה....

LudaGirl

New member
כן את צודקת

קחי את הזמן לאן את ממהרת? תגידי שהכרתם באיזה פורום כמו "שר הטבעות" או משהו כזה שלא יגרור עוד שאלות

soul on fire

New member
אני לא רוצה להוסיף שקר...

אני מעדיפה בסופו של דבר לומר את האמת אבל לא לשקר, לא ממש טיפוס של שקרים... כרגע אני אנסה למתוח את זה כמה שאני יכולה ולנסות להתעלם עוד מהשאלות עד שאני אחליט שאני מספיק מכנה בשביל העיניין...

sutul

New member
אני יודע שזה קצת באיחור

את צריכה לעשות גישושים .. לנסות לגרום באופן ישיר או באופן עקיף את "עיניין הגאווה" בארוחה משפחתית ולראות לאן הרוחות נושבות ככה תדעי אם יש מה לצאת מהארון או שזה רעיון לא רצוי אם אפשר לחכות עד גיל 18 כאשר האפשרות לעצמאות גדולה יותר ורק אז לצאת אצלי למשל הנשים שבמשפחה יודעות לעומת הגברים שהשארתי באפלה בנושא תעשי את החישובים שלך ותשארו חמודים (את וארז)

soul on fire

New member
אפעם לא מאוחר מידי

זה נושא מוזר במשפחה כבר ניסיתי כמה פעמים לגשש פעם זה חיובי פעם שלילי - קרקע לא ממש יציבה.... תשארו אתם חמודים!

Paranoid Eyes

New member
לא../images/Emo88.gif

את יוצאת עם גבר לא אישה, לכן אין סיבה שתספרי. תמציאי איזה פורום וזהו. אבל, אם את בלי שום קשר כבר מרגישה צורך לספר.. אז הכי טוב להיות גלויים. ויהיה מה שיהיה.

לואיס24

New member
יש מצב לשיחה אישית יותר

יש מצב שאני יכול לנהל איתך שיחה אישית??? הייתי מאוד מעוניין לשאול אותך כמה דברים את יכולה למסור לי מסנגר או משהו כזה

למעלה