לצאת מהארון או לא?

DrunkenBee

New member
לצאת מהארון או לא?

שלום לכולם אני אמיר ובן 17, ויש לי התבלטות קשה... תמיד אני מפנטז על גברים ואני יכול לספור על יד אחת את הפעמים שפינטזתי על נשים(למרות שדי מדליק אותי כוס, החלקים האחרים ממש ממש לא) היו לי רק 2 חברות כל החיים ולתקופה קצרה מאוד, וחוץ מלהצטרפת לא הגעתי יותר רחוק מזה... אני נשאר בארון כי תמיד הגדרתי את עצמי כדו, אבל אני ממש מבולבל ואין לי מושג כבר... תמיד חשבתי שאני יהנה מהחיים לא משנה מה יהיה ויום אחד בגיל המתאים אני אמצע לי מישהי להתחתן ולעשות ילד. לאחרונה זה מטריד אותי המון אחרי הודעה שראיתי לפני כמה ימים בפורום "זהות מינית" על גבר מבוגר נשוי עם ילד, שפשוט סובל בצורה שאין לתאר בגלל ההעדפה שלו. אז אני שואל, האם זה שווה את זה? למה להתחתן רק כדי לרצות את ההורים והמשפחה? אני מאוד מאוד מבולבל כרגע אבל מה שבטוח שגברים מושכים אותי... ההורים שלי יקבלו את זה אבל לא הכי טוב, ובנוסף זה די קשה כי הם בטוחים שאני סטרייט... מה אתם מציעים?

resputin

New member
אמיר, יקירי,

דבר ראשון, לעולם אל תדחק את עצמך לפינה. אם מישהו צריך לתת למישהו כאן קצת מנוחה, שניה של מחשבה וארגון מחדש- זה אתה. כפי שאמרת בעצמך, אתה מבולבל. אני חושב שאתה יותר מבולבל מבחינת ההגדרה המינית שלך, מאשר תהליך היציאה מהארון- שכן סך הכל, למרות שיש שיטענו שזה בילתי אפשרי, לארון תמיד אפשר לחזור (ע"ע שינייד אוקונר) אבל אני לא רואה סיבה שתצא מהארון כל עוד אתה עדיין לא בטוח מה אתה, עדיין בלבטים ולא סגור על עצמך ועל מיניותך. אם עשית אסטבלשינג למצב, ואתה בטוח, שאתה ביסקסואל -קרי נמשך לשני המינים, גם אם אחד המינים שולט יותר, אך עדיין לשניהם- ואתה רוצה לצאת עם בחורים, או להיות מוכר כביסקסואל, או "לצאת מהארון", אתה יכול- אבל אציע לך לא לצאת "פורמאלית" מול המשפחה ואנשים שאולי לא בהכרח יקבלו אותך לגמרי עד שלפחות תהיה בטוח מה שאתה, שכן הם יכולים לקחת אותך לא ברצינות. חכה שנה, שנתיים- שתסיים את גיל ההתבגרות (אלא אם ההשלמה העצמית, ההארה העצמית, תגיע קודם), תגיע למסקנה שאתה X וכשתהיה מוכן ויהיה לך נוח, תצא מהארון. ישנם שיקולים שונים של לצאת מהארון, חוץ מהשלמה עצמית, וזה נוחות ומקום במשפחה מול רמת העויינות שאולי תתקל בה -אני יודע שאני נשאר בארון מול הוריי עד שאצא מהבית, למרות שאני מנהל צורת חיים לא ממש סטרייטית בעליל ופועל גם היו לי בני זוג ואני יוצא למועדונים וכו'.. הם לא יודעים זאת, ולא ידעו, עד שאחליט שלי יהיה נוח לגלות להם, לא כי אני דואג לדעתם, אלא מכיוון וכמעט יש להם מעט יותר סמכות עליי, יותר כח עליי, והם יכולים.. ובכן, למרר את חיי, אם ירצו, ביתר קלות. -למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? מחכים כמה שנים, חיכינו עד עכשיו. לכן עצתי בנושא זה היא לחכות, לקחת כמה זמן שבעולם שיקח לך להסגר על עצמך (ואנחנו תמיד כאן לשאלות ותהיות, אתה יותר ממוזמן להשאר בפורום) וכאשר תעשה זאת לפעול ולהמשיך עם סגנון החיים שבחרת בו, אם זה כולל יציאה מהארון או לא, ומשם הלאה- כשנגיע לגשר נחצה אותו. בנושא החתונה והילדים, יש לי המון ביקורת. חכה, אני אסביר. כפי שכתבת, ישנם הרבה אנשים שמתחתנים בשביל לרצות אחרים. בין אם זה משפחה, הורים, אחים. חלקם גם מנסים, אולי בכך, להסביר את הזהות המינית שלהם ולהדחיק אותה סופית, ללכת נגד טבעם. כמו הרבה מקרים שנשמעו בעבר ובהווה, הרבה זוגות כאלה לא מחזיקים, ואלו שמחזיקים אולי נראים מאושרים, אבל בדק בית מקרוב יגלה כי אותו אדם אשר מסתיר את הזהות המינית שלו, או שמנהל סגנון חיים אלטרנטיבי בדלתיים סגורות, או שממורמר במידה כזו או אחרת מהבחירות שעשה בחיו. לא מספיק זאת, הקשר הלא בהכרח מתפקד והחששות\ספקות הרבים, נוסף גם גורם הילד. מה שמקשה על "פירוק החבילה". ילד זה רצון מאוד אגואיסטי, במקום כלשהו. אם זה באספקט העברת המורשת, באספקט המשהו לדאוג לו ולטפל בו -שבעתיד יטפל ויתמוך בך בשעת זקנה, ואם זה באספקט הפשוט של לשמוע קול נוסף בבית. (וכמובן שיש עוד אסקטים רבים, מגוונים וכמעט אינסופיים) הרבה אנשים מביאים ילדים לעולם, כשהם יודעים שמצבם רעוע גם ככה. אם זה כלכלית, אם זה מבחינה בין-אישית והם חושבים שילד יקרב בניהם.. הרבה סיבות; אבל ברגע שמביאים תינוק לעולם, למשפחה שאתה יודע שאתה לא רוצה בהכרח להיות חלק פעיל בה אלא אתה מעדיף לחיות עם גבר שאתה אוהב ולאו דווקא אישה, שאתה אולי אוהב מאוד אבל לא מאוהב או נמשך אליה באותה המידה, צריכים לתמוך בו -כלכלית, נפשית, פיזית וגם פשוט להיות שם בשבילו. להביא ילד למשפחה לא מתפקדת חלקית, שעלולה להתפרק, יכול להסב לילד המון צער ובעיות ואלו דברים שיש לשקול אותם קודם, במיוחד אם נכנסים לנישואים מידיעה מלאה שזה cover-up אחד גדול ושאינך מעוניין באישה, אלא רק בשביל להפסיק לשמוע את השאלה "נו, ויש לך מישהי?". לנישואים כאלה לא היתי מציע לא לך, ולא לאיש להכנס אליהם. אם מישהו רוצה לדפוק לעצמו את החיים, להכנס למערכת יחסים חסרת עתיד ולבזבז לעצמו את הזמן, בבקשה. אני פשוט חושב שזה מרושע לגרור עוד מישהי לזה, מזוכיסטית ככל שאולי תהיה, ועוד לערב תינוק חסר ישע שלא רצה חלק בבלילה הזו כלל.

DrunkenBee

New member
תודה! שאלה נוספת...

לא נראה לי שאני יצא מהארון בשלב זה... חודש הבא יש לי צו ראשון, בשיחה אישית היא שואלת על העדפה מינית???

שפנפן

New member
אני חושב

שאתה לא צריך למהר לצאת מהארון. תצא רק מתי שתרגיש שאתה באמת מוכן לזה , אם זה עכשיו אז תספר לידיד\ה או מישהו ממש קרוב אליך. תחיה את החיים שלך , אל תחשוב יותר מדי על העתיד , אתה לא יכול לדעת בברור עם תהיה הומו או סטרייט עוד 15 שנה. זהו , שיהיה לך לילה טוב :) דורוש.

למעלה