לצאת/לא

רננהלי

New member
לצאת/לא

מכירים את זה שאתם מתכננים לצאת. ולא בא לכם. וגם לא לגמרי היה בא לכם כשתכננם. אבל יודעים שתיהנו אם תלכו? ולכן מכריחים את עצמכם. אבל זה מרגיז להכריח. למה אני לא יכולה לרצות פשוט? למה הכל כל כך כבד אצלי? משתגעת מהכבדות הזאת שלי והקצב הזה שלי והעייפות הזו שלי תכננתי היום לצאת. ופתאום בא לי להישאר בבית. לקרוא במיטה מתחת לשמיכה. לא רוצה להתלבש, לצאת,לא רוצה לפגוש אף אחד, לא רוצה להטמע בהמון/לפגוש אנשים שאני מכירה בטעות. ואני צריכה עכשו להתחיל להתארגן ולצאת! יאללה!

לקשמי

New member
תהני ביציאה ../images/Emo24.gif

אצלי זה מוזר, דווקא מקומות שאני לא רוצה ללכת אליהם או דברים שאני לא רוצה לעשות ומכריחה את עצמי, בסופו של דבר מהם אני הכי נהנית. לא יודעת למה, אבל זה ככה.

sunshine2004

New member
זה כ"כ מוכר....../images/Emo13.gif

קרה לי בעבר ממש המון... החברות שלי היו מתכננות יציאה, ואני מאוד רציתי.... ואז כל מיני מחשבות נכנסו לי לראש... והתחלתי להרגיש עייפות...(פסיכולוגי...) והרבה פעמים הברזתי... ובפעמים שיצאתי...ואוו...כמה נהנתי... עכשיו זה קורה לי מעט מאוד... כי אני משתדלת לא לפספס הזדמנויות :)

רננהלי

New member
יצאתי

וכמובן שלא הצטערתי נהניתי למרות שחלק מסויים של הערב היה מאכזב,לא מה שציפיתי. לא יודעת איך לצאת מהכבדות הזו של עצמי. זה ממש לא כיף להכריח את עצמי כל פעם לצאת כשלא מתחשק לי. ואני צריכה לחשוב מה אני עושה עם הניק שלי. אולי אני אחליף אותו..

קרה לי המון לאחרונה...

והאמת שהיו פעמים שהצטערתי שיצאתי והיו פעמים ששמחתי שיצאתי. אבל האמת שמכירה יותר מידי טוב את ההרגשה של אין חשק לצאת. אצלי בחבורה הם נוטים לקבוע ממש מאוחר, באיזה 11 וחצי רק להתחיל לחשוב לאין ואז כבר מתכנסים במיטה ואין חשק לצאת... יש פעמים שמוותרת לעצמי ונשארת בבית כי יודעת שזה מה שזקוקה, ויש פעמים שאין מצב שמוותרת לעצמי או שמוותרים לי.

כל הכבוד לך שיצאת בסוף :)

יש איזה משהו שגורם לנו לפעמים לרצות להתחפר בלבד, לא לרצות שיראו אותנו... מכירה את זה מאצלי. אבל צריך לזכור מה טוב בשבילנו באמת, שאם נצא יהיה כיף ואם נשאר בבית יהיה סתם חבל - וכל הכבוד לך שאת זוכרת.

למעלה