לפתח קשר

Nemo Boy

New member
לפתח קשר

שבוע מצויין לכולם. רציתי לשתף אתכם במשהו ולשמוע מה דעתכם. במסגרת שירותי הצבאי הכרתי מישהו. התפתח בינינו קשר מאוד מיוחד וגילינו שאנחנו שותפים לאותו הסוד. לבחור הזה אין כל קשר לדת וזה ממש לא שינה לי כמובן. הקשר החל להתפתח, היינו נפגשים, מדברים, היו לנו גם התנסויות מיניות אחד עם השני אבל בהתחלה מאוד נרתעתי להשלים עם זה שיכול להתפתח פה משהו. מאוד הפחידה אותי המחשבה שאני יפתח קשר עם גבר! נוצר מצב שהבנאדם התאהב בי ואני דחיתי אותו על הסף. לאחר מכן הוא הצליח להתגבר עליי והכיר מישהו ואז הרגשות החלו לפרוץ מתוכי. הגעתי למסקנה שאני חש משהו אמיתי לבנאדם הזה. פעם ראשונה שהצלחתי לפתח רגשות כאלו. זה היה כבר מאוחר מדי. הוא המשיך הלאה, התגבר עליי ואני עד רגעים אלה ממש נמצא בתהליכים להתגבר עליו. רציתי לדעת מה דעתכם בכלל על קשר מהסוג הזה? יש לו מקום לאנשים כמונו? הייתי רוצה לשמוע מבחורים כמוני שנמצאים אולי בקשרים עם גברים אחרים, איך הקשר מתנהל? איך אתם חשים לגבי זה? האם אתם לא חושבים שהצורך להיות נאהב הוא חזק מאיתנו?! אשמח לשמוע כל תגובה תודה:)

יודיX3

New member
הסיבות שנרתעים מלפתח קשר

כפי שתיארת הן בדר"כ לא רציונליות- אם מתוך לחץ חברתי, דתי, משפחתי וכו'. אני בהחלט מאמין שכאשר כל המחסומים יורדים אין שום סיבה שלא לפתח קשר מתמשך ואמיתי.

יודיX3

New member
ואגב ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif תגלה

שיש עוד הרבה הרבה כמוך.

יודיX3

New member
../images/Emo163.gif שכמוני... כתבת פה בעבר...

אבל לא הייתי המנהל בזמנו (השם שלך נראה מוכר). בכל מקרה טוב לראות שחזרת...

לצאת מהמגירה../images/Emo207.gif

מנצל את הודעתך הנרגשת - להודעה נרגשת משלי... החלטתי לצאת מהמגירה ובמקום לכתוב רק לעצמי בראש - לכתוב לכאן. שאולי זה גם יעשה משהו למישהו חוצממני. לפתח קשר זה באמת לא פשוט, אני קצת מחפש בזמן האחרון ולא ממש מוצא מי שיבין את הראש שלי בקטע. וכבר היו לי קשרים. שניים ארוכים וקרובים ומשמעותיים. ואת שניהם הכרתי בישיבה. אחד לא ממש היה בקטע, אבל היה חבר מאוד קרוב שנסחף איתי לכמה התנסויות מיניות במשך תקופה לא קצרה, דבר שהיה קשה לשנינו... מצפונית דתית וכאלה... ובכל מקרה היתה שם אהבה והרבה. השני היה קצת יותר בקטע, ומאוחר יותר הסתבר שיותר ממני אפילו... חיינו ממש בזוגיות. כמעט גרנו יחד, כמעט שנה. ואצלי למשל הקטע המיני מיצה את עצמו. נפרדנו, כי הבנו ששנינו רוצים להמשיך הלאה והקשר לא היה בריא לשנינו בקטע הרגשי התמכרותי נפשי וכדו... איפה אני מבחינה דתית? אני מאוד מאמין. גם באלוהים וגם בתורה. אולי קצת פחות בדתיים, ובאיך שהם מפרשים את התורה לפעמים. כרגע אני בהפסקה מטודית מפעולות טקסיות דתיות למיניהן. (אולי עוד אחזור... לא כרגע.) ועדיין משתדל לא לעבור על יותר מידי איסורים. (בבחינת שב ואל תעשה עדיף...) ומבחינת הקטע? יש לי משנה ארוכה מאוד ועמוקה מאוד על העניין הפרטי שלי בעניין... לא אכנס לזה עכשיו - כי חפרתי לאללה... אבל אפשר לומר שאני מחפש למצות, כמו שמיציתי את הרצון המיני שהיה לי, גם בקטע הרגשי נפשי והקטע של המגע - שעדיין חסר לי מאוד. ובעזרת ה' אינשאללה לבנות בית (כנראה עם אשה. ולהיות נאמן לה) ובטוח עם ילדים. כי פשוט נועדתי להיות אבא. וזה בוער בעצמותיי...

dkey

New member
אתה לדעתי נמצא במצב

שבו טרם השלמת לחלוטין והפנמת את מלוא המשמעות של נטייתך המינית. מצד אחד אתה מדבר על לחפש קשר ריגשי עם גבר ומצד שני, לא ברור לי איך... הגעת לכך שאתה עוד תתחתן עם אישה וכו' וכו'. הרבה רואים את ההומוסקסואליות בתחילת דרכם המינית (כתוצאה מלחץ חברתי דתי) כמין נטו ולא מבינים שזאת נטיה מינית ורגשית כאחד. הצורך למצוא בן זוג כמו כל הטרוסקסואל אחר. בכל מקרה, אישה אינה חפץ ויש לשתף אותה (לפני שמסבכים אותה) בעובדה שבן זוגה לעתיד הוא הומוסקסואל על מנת שתוכל לקבל החלטה אם להכנס לזוגיות שכזאת. הומוסקסואלים יכולים, במסגרת זוגיות הומוסקסואלית, להיות הורים לילדים.

השלמתי והפנמתי

ומבחינתי (ומבחינתי בלבד - לא מדבר על אף אחד אחר) זה לא עניין סגור. כמו כל אחד אני עובר תהליכים מורכבים ועמוקים וגם משתנה פה ושם. כתבתי שיש לי משנה מאוד ארוכה, ולא רציתי להיכנס לזה - אבל כנראה שצריך... אני מאמין שצריך לשמור על ראש פתוח. קראתי בפורום זהות מינית, על בחור שמעולם לא היו לו רגשות או משיכה כלשהם לגברים, אבל כשחבר טוב הציע לו הוא היה פתוח לנסות, ודוקא מאוד נהנה איתו. ואני אומר לעצמי - שמשיכה מינית היא דבר שנפתח ומתפתח (באופן טבעי בגיל ההתבגרות - כל אחד לפי נטייתו) אז למה לא ללכת עם זה עוד צעד קדימה? אני לא רוצה שהילדים שלי יגדלו בבית עם שני אבות. (ולא משנה מה הסיבות שלי לזה - אם חברתיות או רגשיות, או שזה פשוט נראה לי לא בריא/טבעי לילדים) ולכן אני אעשה כל מאמץ למצוא דרך לחיות בזוגיות (שיכולה להיות יותר חברית) עם אשה. ולהביא איתה ילדים. ברור שאשה איננה חפץ. ולא חשבתי מעודי להסתיר כזה דבר. אני גם לא חושב שיש סיבה. אני מבין שלמי שכבר החליט (בקושי רב) על כיוון מסויים קשה לשמוע פתאום אנשים שכביכול לא מקבלים את הכיוון שלו, בכך שהם בעצמם מנסים או חושבים ללכת בכיוון אחר - אבל צריך לשמור על ראש פתוח. כמו שכולנו רוצים שהחברה תקבל אותנו כמו שאנחנו, גם אני רוצה את זה. אפילו שהדברים שאני אומר לא כל כך מקובלים בקהילה, ובטח גם מחוץ לה. וכן, כרגע אני עדיין מחפש קשר עם גבר. קשר קרוב ועמוק שכולל מגע, אבל לא מין. וזה לא בגלל שום דבר דתי, ושום דבר חברתי זה פשוט בגלל שככה אני רוצה את זה עכשיו. בבקשה תקבלו גם אותי...

dkey

New member
אתה חמוד ../images/Emo13.gif

בהנחה שהאישה שותפה מהיום הראשון, אז אין פגיעה וזה כמובן אפשרי. אבל יחסים שכאלה לא יעמדו במבחן הזמן וכל פסיכולוג, סקסולוג או פסיכיאטר יאשרו זאת. אני לא רואה כל בעיה בכך ששני אבות מגדלים ילדים. זהו תא משפחתי נפלא. יש לי זוג חברים שאימץ שני ילדים ואני מאחל לכל ילד לגדול בכזה בית נהדר. יש לי זוג חברים שאימץ ילד ואף הם נהנים מחיים נהדרים. אני מכיר לא מעט אנשים שמגדלים ילדים עם אישה ללא נישואין (מה שנקרא הורות אחרת) במתכונת של כמה ימים כאן וכמה ימים כאן (בדומה לגירושין אבל עם אהבה במקום שנאה) וזה עובד נפלא. דווקא הפתרון של הומו עם אישה נראה לי הגרוע מכל. למשל תא משפחתי כזה הוא נטול אהבה ואינטימיות ויכול להביא לילדים חסכים רבים. אני משער שעם השנים גישתך תשתנה. גם אני החזקתי בדעות שלך. מי שנאמן לאמת ולתחושות מבין בסופו של יום מה ראוי ומה נכון ושגדלנו תחת השפעה הרסנית מפלה וגזענית ושזוגיות הומולסבית זהה לזוגיות סטרייטית (אני אף גורס שהיא עדיפה) ושאין שום סיבה בעולם לא לחיות כך.

דו שיח של חרשים...

אני שומע את הגישה שלך - ואני בטוח שיש אנשים שזה מתאים להם. אני לא מבטל את הכיוון שלך ושלהם בחיים. אני לא אומר שזה לא נכון לך ולהם. אני רק אומר שזה לא נכון לי. אז אל תבטל אותי... אני יכול ללמוד רק מהנסיון שלי, ולא מחוסר נסיונם של אחרים. זאת גם ההצעה שלי לorenin ולכל אחד אחר באותה מידה.

אלנתן 24

New member
היי אחי

היטבתי להגדיר את רחשי ליבם של צעירים דתיים רבים. אין פתרון לבעיה זו אך תלמד להדחיק או לזרוק..

dkey

New member
זוגיות הומוסקסואלית היא עובדה קיימת

זאת זוגיות רגילה ונורמלית כמו זוגיות הטרוסקסואלית. בגלל יחס החברה לנושא שנבע מאיסורים דתיים, היה מאוד קשה לקיימה. היו זמנים שזה היה פשוט בגדר סכנה פיסית. באיראן השנה הוצאו להורג שני הומואים שנחשדו בקשר. במצרים נידון צעיר ל 17 שנות מאסר, חלקן בפרך, על פרסום מודעת היכרות. אנחנו ברי מזל שאנו גרים במקום דמוקרטי. לדעתי קשר זה דבר נפלא ומופלא. זהו פרויקט. זה משהו שצריך תמיד להשקיע בו. כמו צמח, להשקות ולטפח. זוגיות נותנת המון. היא מביאה אינטימיות שרק נעשית טובה יותר ויותר, שינה יחד, חיים יחד, בילויים וחופשות יחד, דאגות והתמודדויות שונות של לימודים או פרנסה, ארוחות ערב, חברים משותפים, היכרות עם המשפחות של כל צד... וניקיון הבית... היא לחלוטין זהה לזוגיות הטרוסקסואלית. ניתן היום לראות לא מעט זוגות הומואים שאימצו או ילדו ילדים במסגרת הזוגיות הזאת. על אחת כמה וכמה זה המצב אצל הלסביות. קשה היום למצוא זוגיות לסבית ללא ילדים. לגבי הקשר שהיה לך בצבא, נדמה לי שמשהו קלאסי קרה לך. לא רצית עד שהוא המשיך הלאה. זה דבר שקורה הרבה (רצוי רק לזהות אם זה לא פתלוגי, דהיינו רוצים את מי שלא רוצה אותנו ולא רוצים את מי שרוצה אותנו). אני משוכנע שתצליח להתגבר עליו ועוד יהיו לך קשרים משמעותיים בעתיד.

BabyBoy1

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל אני אענה על השאלה האחרונה שלך: "האם אתה לא חושבים שהצורך להיות נאהב הוא חזק מאיתנו" אז כן! כמו שאמרו פה קודם, ה"קושי" ביחסים הומוסקסואלים, הוא בעיקר קושי פסיכולוגי, עקב מוסכמות החברה. אבל זה לאט לאט עובר..

SimsY

New member
כן! נקודה

תהיו חופשיים לחיות - לסמוך על רגשות לקחת, לתת - זה כל כך קשה?תהיו חופשיים לחיות ולהביט קדימהצעד אחרי צעד, יד ביד - עוד ועוד תאמינו, שתוכלו ללכת קדימה בלי פחד ואפילו אם נופלים אפשר לקום ולמרות שלפעמים היחס גורר דמעות לעיניים למרות זאת יש גאווה בעינים ללכת בגאווה מאנשי החושך אל האור. והכי חשוב שתיתנו לאהבה שלכם צ'אנס ! כי אהבת אמת באה יכול להיות רק פעם אחת בחיים - ולא, זאת לא קלישאה.

השאלות האלה חסרות תכלית

יש דעת תורה ברורה בנושא והעונש על עבירה זו הוא מיתת סקילה שהיא המיתה הכי חמורה בבית דין. וגם אם יש בזה איזו הנאה כלשהיא, צריכים להבין ולדעת שאי אפשר להנות מאיסור ולא לקבל על זה עונש. לכן קחו את עצמכם בידיים, תתקרבו לעבודת השם ולא תצטרכו בכלל את השטויות האלה.

יודיX3

New member
נטייה מינית זו לא בחירה!!!

ותאמין לי שאם זה היה תלוי ברוב האנשים שכולבים פה- הם היו בוחרים להיות סטרייטים- אבל זה לא תלוי בהם! קרבה לאלוהים לא תהפוך את הנטייה של אדם ויתחיל לאהוב נשים! אז תחשוב פעמיים לפני שאתה נותן עצות לא מועילות.

טעות בידך

היום המדע כבר חקר את הנושא הזה של משיכה בין גבר לגבר ואישה לאישה, והוא אומר שזה בכלל לא מצב קבוע ומוכרח, אלא רק לחלק מהאנשים יש נטיות כאלה (חלקם נולדים אם נטיות כאלה) אבל אפשר לשנות את זה. ויש כאלה שאפילו לא היו להם נטיות כאלה מטבען אלא סתם החליטו לנסות ולהיות כאלה. בקשר לתורה, אז כל בר דעת מבין שיש לאדם בחירה אע"פ שהוא נולד עם נטיות כאלה, משום שלא יתכן שהקב"ה יצוה על האדם משהו שאין לאותו אדם בחירה לבחור בטוב ובמיוחד אם מדובר בעבירה שיש עליה עונש סקילה. לכן תדע לך שיש לכל אחד בחירה, וגם אם אותו אדם חושב שהוא לא יכול להימשך לנשים אז זה פשוט מכיוון שהוא עדיין לא מצא את הדבר שיכול לשבור את מידותיו הרעות, ואותו דבר הוא כמובן התורה הקדושה. לכן קח עצה מועילה תתחבר לתורה הקדושה וע"י זה לקב"ה ואז תראה אם אפשר לבחור להיות סטרייט או לא. ויש הרבה דוגמאות על אנשים שחשבו כמוך שאין להם בחירה על זה עד שהתחילו לעסוק בתורה וגילו את האמת.

למעלה