לפרספקייה

oritgz

New member
לפרספקייה

הי בנות מה שלומכם? הרבה זמן שלא ניכנסתי לפורום. ובכן עברתי המון! לפני שבוע בדיוק עברתי לפרספקייה הבחנתית בתל השומר ונתבסרתי שכל המערכות תקינות, פתוחות ללא סתימות, צלקות הידבקויות ושאר צרות.. וזה אחרי שנאמר לי שהחצוצרות סתומות בצילום רחם מלפני שנתיים.... אז עברץתי גיהנום של 3 הפרייות שלא ניקלטו וגיהנום נפשי לחינם! מאמינות?! טוב אחרי שבילבלתי לכם רציתי לדעת אם יש מישהי שעברה את הניתוח ויודעת אם אפשר לשים משהו על התפרים כגון פולידין וכו למרות שעבר כבר שבוע בדיוק היום?

מיכל ק-ש

New member
צילום הרחם טועה ב-50% מהמיקרים!

כלומר - במיקרים שהצילום אומר שאין בעיה, אז באמת אין בעיה. אבל במיקרים בהם הצילום מעיד על בעיה - יש מקום לטעויות רבות (כאמור: 50%!!!). אז עכשיו כשאת רגועה והכל תקין, מה בסך הכל נשאר?

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo5.gifרק רגעעע הולד יור הורסס

אם המהימנות של צילום רחם זה 50% - אז הסבירות שהם יטעו גם בצד השני קיימת לא
כי לא יכול להיות שהם רק טועים במקרה ומצאו בעיה, אבל לא טועים כשאין בעיה - לא
סלט מטבוחה

מיכל ק-ש

New member
אם בצילום הכל תקין, אז הכל תקין!

תאמיני לי. כבר עשיתי דוקטורט בזה....

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo32.gifחייבת לספר קטע אהבלי שעובר לי

בקאלבסה כל הזמן,,, אצלי תמיד יש חודש טיפול וחודש הפסקה מיד אחרי - בגלל הצ´יסטות המעצבנות. בקיצקצ,,, לפני כל טיפול אני מדמיינת שעושים לי אולטרסאונד, ופתאום
מה רואים
נכוןןןן
שק הריון.
ואני תמיד מדמיינת איך אני באה לפה ואומרת לכן שגם כשהמכשופה מגיעה ומגיעה בגדול - יכול להיות הריון
אבל אז עושים לי על באמת אולטרסאונד,,,
ואין שק
אופו הואאאאאאא
בחלום כן ראיתי אותו
אז זהו זה, פינת תקציר מחלומות של אפרוחים - כן כן גם אפרוחים חולמים

גם אני תמיד מדמיינת שזה קורה

בדיוק לפני הכניסה לרופא. ואז כשאני נכנסת בפועל, התמונה השחורה של האולטרסאונד מתגלה לעיני והיא ררררררריייייקקקקקקההההההה לחלוטין
בכלל אצלי המון זמן לאחר ההפלה לא יכולתי להביט על מסך האולטרסאונד מכיוון שכחצי שנה ראיתי שם ידיים ורגליים זזות לכל עבר וכעת הכל ריק.
יהיה טוב מתישהו לא? סאני.

01ניב

New member
טוויטי יקירה...

תרשי להמליץ לך דיקור סיני כאמצעי הפחתה של הציסטות, גם אני סבלתי קשות מציסטות (גם כתוצאה מהטיפול ההורמונלי וגם מתוקף היותי פוליצסטית) ובאמצעות דיקור הציסטות נעלמו או לפחות לא הפריעו להמשך הטיפולים. מעבר לעובדה, שהדיקור הסדיר לי את המחזור והפך אותי לרגועה מאוד. שלך, ניב

שאלה לניב ../images/Emo32.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo20.gif

ניב, אם כבר כתבת על ציסטות, יש לי שאלה האם חוץ מדיקור סיני עשית גם ניתוח? מה הפרוצדורות לדיקור סיני, למרות שבעוד זמן קצר אני עוברת ניתוח, אבל נאמר לי שהציסטות גדלות שוב... סליחה, מה זה פוליצסטית, אני רק בודקת מה הסיבה שלי יש ציסטות? למרות שיכול להיות מהטיפול ההורמונלי, הרופא לא אמר לי שזה בגלל זה (הזריקות..) תודה מראש. ד.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo151.gifשבוכה מאוד עכשיפ../images/Emo7.gif

את לא יודעת כמה שאני מחוברת לאלטרנטיבי ואני מכירה בחשיבות שלה למצבים כשלנו, ולא רק בגלל הצ´יסטות אלא באופן כולל וגורף. לצערי אני תפרנית פחדדד ויש חודשים שאני לא עוברת טיפול כי אין לי כסף, אז לחשוב על הרפואה האלטרנטיבית
אין לי אומץ. אבל תודה ממש תודה על העיצה והנכונות לתמוך ולעזור

א י נ ס

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמיכל מיכל - שאלה למומחית../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרי ניתוח קיסרי (שעבר בשלום, כולל החלמה תקינה) יכולות להיווצר צלקות והדבקויות (שלא היו שם קודם) או מהחתך ברחם יכול להיווצר קטע ברחם שבו תהיה בעיה בהשתרשות? או אולי בעיה בחצוצרות? אני מייסרת את עצמי בשאלות אלו, ולא מעיזה לעבור שוב את הצלום.

מיכל ק-ש

New member
SORRY יקירתי, התשובה חיובית

ולאו דווקא קשורה בניתוח הקיסרי. יכולות להיווצר בעיות ברחם שלא היו שם קודם ויש לכך 1001 סיבות. אני מקווה שבאמת הכל בסדר, אך מכיוון שאת מייסרת את עצמך בשאלות האלו ומכיוון שאת כבר לא ילדה (אם הבנתי נכון) וכל דקה חשובה, אז אולי כדאי לעבור את הצילום ו/או בדיקת רחם אחרת. תתייעצי עם הרופא שלך. אני אגיד את זה שוב ומקווה שאני לא טרחנית: בשיטה של הצילום באמצעות הבלון זה ל-א כ-ו-א-ב! עוד מישהי עברה את זה בשבוע שעבר בשיטה זו ודיווחה על כך שלא כאב לה בכלל.

אושרתת

New member
בהחלט כן אינס,,,לי היו הדבקויות

זה מה שמצאו בלפרסקופיה,,ועברתי ניתוח קיסרי.

dandushx

New member
פולידין זה דווקא טוב

לתפרים , זה גם מחטא ומונע מזיהומים להתפתח

למעלה