לפרספקייה

אושרתת

New member
אני גם עברתי לפרסקופיה לפני שבוע

בדיוק,,,אבל למה לשים פולידין? לא שמתי כלום והכל עבר החלפתי באמצע השבוע את הפלסטרים של בית החולים ולא שמתי כלום. אבל אם עבר שבוע לא היו צריכים כבר להוריד את התפרים? איך את מרגישה דרך אגב? כואב? מעניין לדעת....

oritgz

New member
לא כואב יותר אבל סתם לא נוח.

זיידמן אמר לי שהתפרים נמסים לבד

dandushx

New member
לי היו

תפרים רגילים שהוציאו אחרי 3 ימים . פולידין זה לא חובה אם התפרים מחלימים יפה לבד .

הרמוניה

New member
אני השתמשתי במשחה בשם מורז

לתפרים משחה טבעית היתה מאוד נעימה אמורה לעזור שלא יהיו הצתלקויות-ותודה לנילה על ההצעב תרגישי טוב הרמוניה

amonit

New member
לי המליצו בבית חולים:

מיים וסבון, ואחות אחת המליצה לי לשים על הצלקות הסגורות, "סנטומצין" שזו משחת עיניים ויש גם משחת עור 3% באותו השם, אפשר לבקש מרופא המשפחה. הצלקות נעלמו כמעט לגמרי[גם לפרסקופיה וגם צלקת גדולה של פתיחת בטן] וצריך לחפש אותן היטב בכדי למצוא.... מאוד ממולץ. פולידין מייבש את העור ואין צורך להשתמש בו אם הצלקת סגורה ואין דלקת. הסנטומצין/סנטומציטין מכילות מעט אנטיביוטיקה ומרככות את העור. פטנט מומלץ לאחר שהכל סגור: שמן נבט חיטה/ שמן ויטמין E למרוח כל יום לפני השינה מזין את העור ונותן לו אלסטיות. אני השתמשתי בכל ההמלצות לפי השלבים וכמו שכתבתי, כמעט ולא רואים כלום!!

TWEETY =^.^=

New member
שמנים לאלסטיות והגמשה.

שמן נבט חיטה או שמן שקדים. למי שאינה אוהבת את הריח של שמן נבט חיטה, הפתרון הוא שמן שקדים. שניהם מעולים לאלסטיות, לצמצום שטח החתכים ומעולה ל,,,,הממממ לבנות של פורום אחר כנגד סמני המתיחה ולהגמשת איזור הפרינאום.

למעלה