לפרידה מגיע ה-כ-ל

קאראט

New member
לפרידה מגיע ה-כ-ל

כל הכבוד לליהיא שידעה לומר את האמת בפרצוף של כל הדיירים. והיא צדקה
כדי שהנרקומנית תעשן בבוקר, תקומנה 2 גיישות בשבילה מחר על הבוקר בקור ירושלמי כדי שלמגיע הכל תעשן בניחותא את הסיגריות המגולגלות שלה. ככה יעשה לאיש אשר האח הגדול חפץ ביקרו

קאראט

New member
כמה חבל../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

והעיקר שהיא בכלל לא דורשת חצי דבר מהסובבים אותה פחחחחחחחחחחחח

חלק מהויתור היה בשביל לא להפסיד את המשימה

אבל אין ספק.. דנה קודם אמרה משהו שזה בערך הדבר היחיד שהיא אמרה נראה לי בהקשר הזה: "אם סיון כבר פתחה את הפה וצעקה, אז כנראה שזה באמת אישיו גדול"! משהו כזה במילים פחות או יותר דומות.

קאראט

New member
אמת ויציב

פרידה מגזימה. היא יודעת שכולם יתקפלו בשבילה. ראית את הפרצוף כשהיא דורשת בכוח? בדיוק אותו פרצוף מפחיד ומחריד כשהרימה את ידה על שירן.

כן זה היה אותו הפרצוף

אבל בדיוק בגלל זה אני מגלה איזשהי סימפטיה. מה שאומר שהיא נרקומנית לכל דבר ועניין, והיא לא נגמלה ולא נעליים. היא צריכה ללכת למוסד גמילה ולא להשאר בבית האח. סיטואציה כזו זה מעל ומעבר ממה שהדיירים שם צריכים להתמודד איתו. זו כבר הגזמה של האח הגדול.

קאראט

New member
אין לי שום סימפטיה לאישה הזו - היא דוחה ברמות

קשות. היא מקבלת כל דבר מתוך דרישה. מעניין מה תהיה נקודת התורפה הבאה שלה. אדם לא נעים בכלל. עם זאת, אני מסכימה איתך שהאח הגדול באמת מגזים. הוא יכל להגדיר במשימה שהחוקים חלים מחדש ברגע שכולם קמים בבוקר, עם השיר.

שזטערי

New member
אם הייתה קצת יותר נחמדה, הייתה יכולה

לבקש מהאח הגדול שיפתור אותן מההשקמה איתה בבוקר. כל הכבוד להן שכעסו עליה. ויותר כבוד להן על כך שויתרו לה למען הצלחת המשימה ולא למענה. הן יצאו גדולות. והיא שוב יצאה בהמה

קאראט

New member
פרידה היא מכלול של בעיות קשות באח הגדול

היא דורשת מהם שקט מוחלט כשהיא ישנה היא דורשת להיכנס לשירותים אך ורק עם התנך היא דורשת תספורת על אפם וחמתם של הדיירים היא דורשת ששתי בנות צעירות תקומנה בבוקר ירושלמי כדי שהיא תעשן פרידה היא בעיה אחת גדולה באח הגדול - ככה יש להגדיר אותה. והעיקר כשהיא נינוחה, היא מגדירה את עצמה כאחת שמוותרת על זכותה, שהיא... שהיא..... שהיא.... די חלאס קלטנו מיהי מנמזמןןןןןןןןןןןןןןןןןן

גברי 22

New member
זה מה שנקרא בן אדם אמיתי...

ולא צבוע שמקבל הטבות מאחורי הקלעים כמו נופר ודנה... נופר מקבלת סיגריות מהאח כל פעם ושמת לב שהשיער של דנה לא מתארך אז תעשה חושבים לבד

הגזמת לגמרי, השיער של דנה בהחלט ארך

ואתמול היא נתנה לעמיר לספר אותה ולא עשתה בלגן כמו פרידה שכמעט בלעה את שירן שבגללה נאלצה לצבוע את השיער. פרידה אישה אגוצנטרית שכל הזמן זה "אני, אני, אני" היא ספרה שעשו עליה סרט "אמפריה קטנה שלי" אבל שכחה לציין שהיא היתה אחת מכמה נשים שעשו עליהן את הסרט.

טולי133

New member
פרירע

כמה רוע יכול להיות באדם. כל היום רק מרכלת ממש דוחה ברמות. היא מאבדת את העשתונות ולא מוצאת את עצמה.כי היא כבר לא גולת הכותרת. אני באופן אישי הייתי מעדיפה להכשל במשימה ולא לתת לה את העונג.

אני מקוה שנופר תעמוד לדחה נמאס ממנה ומדנה רדו

לי מהמסך. איך לא אפשר להבין את מצבה של פרידה במיוחד שנופר הייתה חברה שלה אין לה שום כבוד לאנשים צועקת כמו מטורפת.

Fairywitch

New member
לא הבנתי. מה קורה?

למה כולם מדברים על לקום בבוקר? זה חלק מהמשימה?

כשמישהו רוצה לעשן

הגיישות בתוקף תפקידן (2 מהן) חייבות להיות שם ליד המעשנים עם מניפות. פרידה בתוקף היותה נרקומנית בהווה, דרשה שיקומו איתה 2 בנות כשהיא קמה. שזה מאוד מוקדם. היה ויכוח, אפילו סיון שתהיה בריאה פתחה את הפה שלה, גם ליהיא התעצבנה, ונופר. פרידה צרחה עליהן למה היא חייבת לעשן על הבוקר ולא יכולה להמתין. היא תיארה את זה שהיא ממש בקריז וזה כואב לה פיזית. מה שמביא אותי לשאלה.. למה היא לא הולכת להגמל? ברצינות למה? בסוף כדי לא להכשל במשימה, סיון וליהיא וויתרו.

שזטערי

New member
ורותי זה מביא לשאלה, אם ההפקה ידעה

שהיא עדיין מכורה (אולי לא לסמים) ומקבלת קריז כאשר לא מעשנת, וזקוקה ליותר מנות טבק מאחרים. אז למה ביכלל הביאו אותה לתוכנית? ולמה הנוער צריך לראות דוגמא כזאת של התנהגות בשעות צפיה בפריים טיים

בשביל לראות גם מה לא בסדר, בשביל לפתח את חוש

השיפוט לפני, ולא אחרי. כנ"ל לגבי הסיפור של ליהי&אבירם. לא צריך להסתיר כלום, עדיף לראות וללמוד. לדעת להתמודד עם מצבים שונים.

למעלה