לפרוק מעליי...............

איציק911

New member
את זורקת סתם משפטים שלא ניתן ללמוד מהם כלום

מתעלל בך נפשית? איך? ביקש ממך שאחותך לא תבוא? זו זכותו לא? מתי שהוא אמר לך שהוא לא רוצה שאחותך תבוא יכול להיות שהוא לא צפה שהוא לא ירגיש טוב? להילחם בו וכל הכעס שלך הם ילדותיים ולא מובילים לכלום רק רע יהיה לך מזה עדיף לך לדבר ברוגע על כל מה שמטריד אותך. את הולכת ליעוץ ולא בטוחה שאת נותנת לזה צ'אנס? את לא עושה טובה לאף אחד אלא רק לעצמך. לא נתת שום הסבר מובן לבעיות שלך בכל מקרה תעשי מאמץ ענק בשביל לשמור על המשפחה שלך ועל הילדים שלך כי להיות גרושה עם ילדים זו לא מציאה גדולה. תדברו המון,יעוץ זוגי זה טוב שתיתן לכם שיעורי בית וליישם אותם,תעשו כל אחד רשימות מה מפריע לו אצל השני,תוותרו המון אחד לשני ואם אתם עקשנים אז תוותרו בצורה הדדית ז"א ויתור שלך תמורת ויתור שלו. בקיצור את לא עושה טובות לאף אחד ותתאמצי קודם כל בשביל הילדים שלך ואח"כ בשביל עצמך.

אתה במצב רוח קרבי??

אני לא נותנת הרבה רקע כי הרבה מהכותבים כאן בפורום מכירים אותי........., אני נתתי ונותנת צאנס, אולי לא 100 אחוז ממני אבל 80 כן...וזה לא מעט יחסית ל"נפילות" שנפלתי כשנתתי כן 200 אחוז ממני............... נכון אני לא עושה טובה לאף אחד! אתה חושב שאני משקיע הון , זמן, אנרגיה, מחשבות, דמעות בייעוץ בכדי לעשות "טובה" אתה טועה. זה נכון שהיום יש לי פחות את המרץ והאנרגיה להשקיע כמו לפני 4 שנים אבל לכול דבר יש סיבות

איציק911

New member
את הולכת ליעוץ הוא לא עוזר???

היועצת לא מספיק טובה אז תעברו לאחרת.... היא צריכה לתת לכם שיעורי בית אם היא מסכימה עם הטענות שלך אז שתיתן לו שיעורי בית והוא צריך לעשות אותם. שיהיה לך המון בהצלחה ותהי חזקה אל תרחמי על עצמך ואל תראי רק את הצד שלך אם הוא בעייתי אז תנסי לשתף את הקרובים לו בבעיות שידברו איתו (במידה והם אנשים אינטלגנטים וטובים שרוצים בטובתכם) הוא גם צריך להבין שיש לו ילד והוא צריך לתת מעצמו לטובת הילד ומה שהוא יחסיר היום מהילד מחר הוא ישלם על זה בריבית. ואת מה שהוא מבשל הוא יאכל (הכוונה לילד).

הבהרות

אנחנו אצל זוג יועצים, מעולים. רק שמבחינתי הגענו לייעוץ הזה קצת באיחור אחרי 8 שנות נשואים של טאטואים ובליעת צפרדעים....הקושי הוא עצום. הם , היועצים, כן נותנים סיכוי, חושבים שהתהום ביננו מחוסר תקשורת והבנה שניתנת לגישור, לי קשה מאד!!!! בגלל משקעים מהעבר, בגלל ששנים רק אני נילחמתי ואני ניסיתי ונתתי עשרות צאנסים.........אבל על "ריק" כי באמת רק כשהתחלנו את הטיפול אצלם, בעלי הבין , מה שאני ניסיתי וזעקתי שנים.......שיש לו בעיה אמיתית והוא התחיל בנטילת תרופות מה שבאמת מוציא ממנו הרבה מהתיסבוכים אבל..............אני קצת עייפה, קצת הרבה מיואשת, וכשיש נפילות ויש לא מעט אני נשברת ואף מתרסקת. כיום אני מודה שהוא נותן יותר בשביל הנשואים ואני קצת פחחות....................זה המצב שאני מיואשת כזה, בוכה חא מעט, נמאס לי מהר.....אבל אני עוד מושכת.......

איציק911

New member
אז כל הכבוד לו הוא משתף פעולה....

אפילו לוקח תרופות וגם מבין ויהיו נפילות תמיד גם שתהי גרושה ובודדה יהיו לך נפילות ועליות. תהי חזקה ומאושרת תראי את הדברים הטובים שיש לך איתו ועם המשפחה וגם את הילד ואל תראי רק את הרע אל תוותרי וזה ישתלם לך בסופו של דבר תהי עקשנית וחזקה מאחל לך המון בהצלחה

צריכה הרבה כח

אגב, לא שזה משמעותי, יש לי 2 בנות ולא ילד......(מה שמגדיל את הכאב והחש על כל צעד...), נכון כיום הבעל שלי באמת מטופל, והיו ימים יפים מאז אבל כשיש את הנפילות,ויש כמו שיהיה תמיד.....זה מחזיר לי "פלאשים" מהעבר הלא כ"כ רחוק וגורם לי לשקוע שוב.......יש ימים שאני ממש מרגישה ככה חזק שאני יכולה להתמודד עם הנשואים וכן רואה בו כאדם לא שאני אתאהב בו אבל שלא אפגע ממנו ..........ויש ימים כמו בתקופה הזאת שאני רואה בו רק שליליות וכו...אני אנשום עמוק ואמשיך להתמיד ולנסות כן לשנות אפילו במקצת את איכות חיינו ואתן עוד "ערכת" זמן לניסוי הזה..................כי להתגרש תמיד אפשר...... תודה לכולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אייבורי

New member
לפחות את פוטוגנית

אני חושש שאת בטיפול הלא נכון. את זקוקה לטיפול אישי ומסודר, בטיפול את צריכה להתמקד בלקיחת אחריות לחייך. כל זמן שאת נגררת שלו, אל תתלונני שהדרך לא מוצאת חן בעיניך.

karmma

New member
לא כשופט אלא כמתבונן תוהה

מדוע באמת לא אמרת לאחותך? אולי אני טועה אבל אפילו לא כתבת ששכחת לאמר לה, אלא שלא אמרת לה. לא שזה הופך אותו לצודק אבל זה מצריך מחשבה מצידך מה היו הסיבות שלך

למעלה