לפרוק דברים מהלב..

לפרוק דברים מהלב..

טוב זאת פעם ראשונה שאני כותבת\מדברת בעצם על מה אני מרגישה.אף אחד בעצם לא יודע.. לא החברות\המשפחה..מטבעי אני בן אדם נורא סגור (זה קשה לשמור כל כך הרבה דברים לעצמך..)
מקווה שזה המקום המתאים..לא יודעת אם תוכלו לעזור אבל לפחות הוצאתי את זה כמו שאומרים..
אז איך מתחילים? השתחררתי לא מזמן.עדיין לא מצאתי עבודה. מכירים את זה שאתם מרגישים שאין סיבה לקום בבוקר? באמת שככה אני מרגישה.. בנוסף אפשר לומר שאני לא הכי אוהבת את עצמי..אין לי הרבה חברות..חבר גם אין.. כבר בא לי למצוא סיבה לקום..קצת מדכא להיות כל היום בבית.. גם עבודה לא כל כך קל לי למצוא-ואני בטוחה שזה גם מתחיל בזה שאני די שונאת את עצמי.. הרבה פעמים הייתי רוצה להיות מישהי אחרת,בעלת ביטחון.. (יצאה לי הודעה קצת (הרבה) מבולגנת עימכם הסליחה
) אז מה עושים? חושבים שרק גורם מקצועי יוכל לעזור? האם זה בכלל הפורום המתאים?

SleeplessBeauty

New member
../images/Emo24.gif

ברור שזה הפורום המתאים, בשביל מה אנחנו פה?
זה שעוברים תקופה לא קלה - לא אומר שזה יימשך ככה לנצח... הכי חשוב שתהיי אופטימית, וכן, אני יודעת שזה קשה עם מה שאת עוברת - זה נראה כאילו אין סיבה לחייך. אז צריך למצוא סיבות, לפעמים בכוח... אמרת שהשתחררת לא מזמן - לפחות נהנית מהחופש? אחרי הצבא צריך קצת לא לעשות כלום ולנוח (לפחות ככה נראה לי...) לגבי חיפוש העבודה - יש כל כך הרבה מקומות שיכולים להתאים לך, וכן כשהולכים לחפש עבודה צריך להתנהג כאילו את בדיוק הבן-אדם שהיה חסר להם עד עכשיו (גם אם זה "רק" מלצרות למשל). אז תעמידי פנים שזה ככה, עד שתרגישי את זה באמת! ובינתיים, עד שתהיה עבודה אולי תנסי להתמקד בתחביבים (אם אין - זה הזמן למצוא!) שיעבירו לך את הזמן בכיף ויתנו לך משהו להתעסק בו כל היום. ואני לא יודעת מי המציא את השקר הזה שחייבים הרבה חברות - חברות טובות תמיד יהיו קצת וזה בדיוק מספיק (ואגב, מחקרים מעידים על כך שמי שטוען שיש לו הרבה חברים קרובים או "הכי טובים" כנראה שיש לו כמה הפרעות נפשיות...) ויכול להיות שגורם מקצועי יעזור, אבל נראה לי שאת צריכה לעזור לעצמך, להאמין בעצמך וביכולות שלך, ולאהוב את עצמך על כל החסרונות, כי אם את לא תאהבי את עצמך - לא תרגישי אהבה מאחרים...

בוודאי שזה הפורום המתאים../images/Emo140.gif

מכירה את הביטוי fake it till you make it? עשי זאת-בהתחלה מלאכותי ואז באמת... נסי לדמיין איך היית רוצה להיות? איזו דמות היית רוצה לשחק? נסי לחשוב מה דרוש כדי שתהיי היא בצורה ריאלית...

למעלה