לפעמים...

לפעמים...

לפעמים אני כל כך פוחדת להיפגע, שמעדיפה להיות לבד, וככה לא אחשוש ולא אפחד שהבחור שאיתי יפגע בי. הוא נותן לי את כל הסיבות בעולם להרגיש בטוחה ונאהבת, אבל אני לא מרגישה ככה תמיד. הוא נותן לי את כל הסיבות להרגיש טוב, ועדיין הפחדים והחששות חונקים אותי. עדיין זקוקה למילים המלטפות שלו שיחבקו אותי, עדיין זקוקה לשמוע הרבה שהוא אוהב אותי, עדיין לא מבינה וקולטת שמשהו טוב קרה לי. ועדיין מרגישה כמו דפוקה חסרת ביטחון...

magenta73

New member
זה קורה, את יודעת...

בגלל שנפגעת הרבה. בגלל שאת רגישה. חברה שלי גם היתה ככה, גם אחרי שהוא הציע לה נישואים, היא כאילו לא האמינה שמשהו באמת אוהב ורוצה אותה, והיא כל הזמן חיפשה אותו. שעות ישבתי עליה בטלפון... פיף... קשה לנו לפעמים ךלהאמין שמשהו טוב קורה, כשאנחנו רגילים לרע. ומה קורה? במקום להנות מהטוב, אנחנו פוחדים ממנו. תזכרי, שום דבר בחיים לא קבוע. כלום. השאלה היא איך את בוחרת לחיות. בפחד מהעתיד, או להנות מההווה. בלי סיכון, אין סיכוי. תחייכי. יש לך משהו טוב ביד.

עדיין זקוקה לשמוע הרבה שהוא אוהב..

והוא אומר לך את זה? מספיק פעמים? מספיק עבורך?

הוא אומר את זה כל יום וזה מספיק-

אבל נגיד אם אני אשלח לו סתם אס אמ אס שאוהבת והוא לא יגיב, אני ישר איכנס ללחץ או אחשוב שהוא לא מעוניין בקשר ואיכנס לסרטים שסה"כ הוא פשוט לא חשב שזה לא ברור שהוא אוהב אותי. אני בגישושים של הסברות לו שלי זה לא כזה ברור שאני נאהבת וכן צריכה שיאמרו לי את זה, ושיתפתי אותו בחששות שיש לי כשהוא לא מגיב ומאז הוא כן משתדל לשתף אותי במה שהוא מרגיש.

רק קחי בחשבון

שכל ההתקצצות הזו עשויה בסוף להרחיק...להבריח...להלחיץ.... שאולי הוא יחשוב שאת יותר מדי תלותית ... שאת מאוהבת באהבה ולא בו....

אז זהו, שזה ממש לא כך-

זה לא שמכריחה אותו לומר לי, הוא אומר לי רק כשהוא מרגיש רצון לומר, והאמת שלאחרונה הוא אומר אפילו יותר ממני

למעלה