לפעמים..

לפעמים..

לפעמים אין מילים לפעמים יש רגשות סתם כך הן צפות ועולות בלי סיבה בלי תכלית הן מכרסמות הן מאמללות והן כל כך מציקות אז למה? למה הן אצלי? ליטון >ברגע של הזדהות< :)

bduya

New member
ליט`..

ליטון ליטון ליטון ... אוי ליטון... מה אני אגיד לך? הרבה אני לא יכולה כי בעצם אמרת הכל ואתה צודק... הרגשות האלה, המחשבות המדכאות האלה... בת`כלס זה קורה לכולם בשלב מסוים ואין מה לעשות נגדם. (לנחם אותך בעובדה שהן גם אצלי אני יכולה לנסות).. אבל תחשוב על כיף.. וסבבה שהיה במפגש, נכון?! כי לי היה נורא כיף איתך.. אתה ממש אחלה בנאדם!! יאללה צא מזה אחי, ואם אתה צריך עזרה- אני מוציאה ממצבים כאלה מיד! דיבור אחד איתי ואתה שוכח מכללללל הצרות... (אתה רואה כמה יכול להיות יותר גרוע- כמו אצלי..)=== סתם... מתה עליך... ;-)

תודה מאמי..אבל..

אני בסדר.. זה יותר הזדהות עם אחרים.. יותר מידי אנשים עם חוסר מצב רוח יש פה היום.. אני עם שלי מסתדר לבד.. אבל תודה בכל אופן.. וחוץ מזה אם רק היית יודעת כמה צרות יש לי ממ... לא נראה לי שהיית מוציאה אותי מהן.. חחח אבל כמו שאמרתי אני מסתדר.. ליטון >ברגע של הודיה..< :)

bduya

New member
טוב נו...

אתה מזלזל ביכולות שלי... {לא מאשימה אותך} העיקר שאתה בסדר... וזה שאתה יכול להוציא את עצמך מכל הסיפור זה כבר מעולה בשבילך... המשך ערב מאושר, ..אני..

מורני !

New member
פחחחח.... אל תהייה אופטימי..

לקח לי חודשים להביא אותה לכפר סבא... אז לנווה דקלים?? פחחחחחחחחחח

bduya

New member
חמוד`לה...

פחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו!! יא מצחיקולה.. רק דעי לך שבזכותך אני אבוא כל הזמן! לכל מקום שיזמינו אותי.. (אז יאללה חברה אני מחכה) וחוצמזה הנה הוכחה... אני בדרך לנווה.. ;-)

bduya

New member
הממממממ....

soon baby very very soon befor you know it i will be ther i swear ~bduya~ why am i speaking english at all, ha ?

מורני !

New member
ליטון

שולחת לך שמש .. ומקווה שכל קרן שלה תחמם את הלבבות העצובים שסביבך... וכן.. גם ללב שלך... :) שבוע טוב.

מורני מאמי..

שמש בשבלי...תודה מאמי.. לוקח מראה.. לוכד קרן.. עלייך מכוון.. ישר אל תוך הלב.. שתחמם.. שתרפא.. וגם כנשק תשמש.. שתעטוף שצריך.. שתחזק תמיד.. שלך היא.

למעלה