לפעמים.

פירט

New member
לפעמים. ../images/Emo48.gif

לפעמים תבכה-ואף אחד לא יבחין בדימעתך. לפעמים תצחק- ואף אחד לא יבחין בחיוכיך. לפעמים תפחד- ואף אחד לא יבחין ברעד העובר בך. לפעמים תיפול- ואף אחד לא יבחין בכאבך. לפעמים תשקר- ואף אחד לא יתפוס אותך. לפעמים תצרח- ואף אחד לא ישים לב אילך. לפעמים תתחנן לעזרה- ואף אחד לא יעזור לך. אבל אם תפליץ פעם אחת............

Sודית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ממש טוב....

עד השורה האחרונה חשבתי לי...נחמד יכול להיות נכון....זה קורה לנו.... ואז צחקתי לי בכייף....אחלה.... סודית...שלא ישמעו.

maxima

New member
מה שנכון .....נכון........../images/Emo9.gif

תראו אה שלט יפה

Sודית

New member
חייבת לספר לפירטוש בדיחה בנושא....

זקנה הולכת לרופא... דוקטור, תציל אותי...אני כל הזמן משחררת... כל היום....בכל מקום....אבל.... לא שומעים ולא מריחים.... הרופא בודק ונותן כדורים. הזקנה חוזרת אחרי שבועיים בהפתעה... "דוקטור, אתה יודע בזמן האחרון, אני פתאום מריחה כשאני משחררת".... "יופי....עכשיו נטפל באוזניים. סודית לא שמעה כלום.

redredole

New member
תרופות

תרופות מורה נכנסת לכיתה ואומרת לתלמידיה שהיום הולכים ללמוד על תרופות ושואלת את הילדים איזה תרופות הם מכירים. תלמיד ראשון: אני מכיר אקמול. המורה: למה הוא טוב? תלמיד ראשון: לחום, כאבי ראש, כאבים בכלל. המורה: כל הכבוד!!!! תלמיד שני: אני מכיר סירופ לשיעול. המורה: למה הוא טוב? תלמיד שני: לכאבי גרון, שיעול. המורה: כל הכבוד!!! עוד מישהו???? תלמיד שלישי: מרימים את היד בהתלהבות: אני מכיר ויאגרה. המורה (מופתעת והמומה): מאיפה אתה מכיר ויאגרה???? ולמה מה זה טוב???? תלמיד שלישי: מאמא שלי!!!! וזה טוב לשלשול המורה: איך??? תלמיד שלישי: כל לילה אני שומע אותה אומרת לאבא שלי "קח ויאגרה אולי החרא הזה יתחזק".

שרונהה

New member
זה מזכיר לי את השיר

ששר שלום חנוך "אדם בתוך עצמו הוא גר" למי יש את המילים של השיר הזה?

redredole

New member
שרונהה - אדם בתוך עצמו הוא גר.

אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. לפעמים עצוב או מר הוא, לפעמים הוא שר, לפעמים פותח דלת לקבל מכר אבל אבל לרוב אדם בתוך עצמו נסגר. אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. או באיזו עיר סוערת או באיזה כפר לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר אבל אבל לרוב אדם גם לעצמו הוא זר. ואת, ואת כמה טוב שבאת בלעדיך ריק הבית והלילה קר. אז אני שומר עליך כמה שאפשר ועם כל זאת האם אמצא אותך מחר. אדם קרוב אצל עצמו אדם בתוך עצמו הוא גר. שלום חנוך.

שרונהה

New member
../images/Emo51.gifתודה רדרד../images/Emo51.gif

מודה לך מאוד על שהבאת לכאן את מילות השיר שרונהה

פפו

New member
אם

אל תבכה כדי שלא ישמחו אל תחשוף פחד כדי שלא ילגלגו אפ תיפול קרוב לודאי שמישהו הפילך בזדון אם תצרך ישתיקו אותך בנזיפה אם תתחנן לעזרה יעלזו המשטינים אם תשקר תהייה מקובל כי כולם משקרים אם תפליץ סוף סוף תאמר את האמת עליהם

הקיצר פפו - השמחה הגדולה ביותר|חבול

היא בכל זאת, כנראה, השמחה לאיד. למרות ששורות נכתבות על שקיעות וזריחות על חברות מופלאה ושזירת לבבות ........ על פנימיות רוגשת אהבת הבריות..... אבל כנראה ובכל זאת, מאחורי מילים יפות...... מסתתרות אמיתות כואבות - שאין שמחה גדולה יותר, מהשמחה לאיד!!!!!!!!! לא לא לא בוא לא נאמין בזה עוד, ונחשוב שהעולם ורוד.

פפו

New member
בצער וביגון אני מצדיק אותך

מי שחווה חברים בעת צרה יודע יחסים עם הסובבים מה הם. בהיותי תלמיד בכיתה ה´ באחד משעורי האנגלית למדנו את הסיפור הבא: שני חברים טיילו להנאתם ביער כשלפתע מבין השיחים הגיח דוב ענק ובנהימותיו הקפיא את דמם. האחד שהיה אתלט ורזה מצא עץ בקרבת מקום ותוך שניות טיפס עליו לגובה בטוח ואילו חברו עגלגל כמעה למרות כל מאמציו לא הצליח לטפס על העץ. שכב הנער למרגלות העץ עצם עיניו עצר נשמתו ובליבו התפלל לנס. הדוב קרב אל השוכב ועם אפו הריח את פניו סביב ומשלא חש בתגובה המשיך בדרכו. ירד הרזה מהאץ ובסקרנות רבה פנה אל חברו ושאל: "ראיתי שהדוב לחש משהו באוזנך מה היה הדבר?" שום דבר מיוחד השיב חברו הוא פשוט אמר: ש-"חבר בעת צרה הוא חבר אמתי" a friend in need is a friend indid כאשר שמחים לאידך, חצי נחמה כי משמע את קיימת אך ברוב המיקרים פשוט מתעלמים

פפו ו - S. הנושא שפפו העלה .....|דו

לא רק נשמע טוב באנגלית , אלו אמיתות חשופות ועירומות שמאוד קשה לקבל אותן -משום שהמלך עירום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להגיד את המילים בגלוי - ללא כחל וסרק - זאת כנות מאוד גדולה לטעמי. ופפו שם את המסר ככה בקלילות יענו!!!!!!! אני יודעת - שיש לעתים חברויות או אחריות מאוד גדולה של אדם אחד לאחר, אבל זה נדיר מאוד.

פפו

New member
היה לי חבר אחד ואננו עוד

ב54 שנותי היה לי חבר אחד כזה אמיתי כנה שופע חום תמיד ידעתי שלא אתאכזב בעת צרה ואכן צדקתי. כשהכיר את זוגתו לחיים אותו חיידק של החברות דבק גם בה. עד שגלגלי מרצח קיפדו את חיי השניים קטע מסלול של שתי נשמות זכות וחברות שמאום לא ידמה לה,וצימח פצע שלעולם לא יגליד. אכן חברות נדירה מאוד

לאבד חברות כזו - זה בכלל בכלל

לא פשוט. זאת תחושה של חלל ריק בנשמה שאינו יכול להתמלא לעולם. ואין תחליף לחברות כזו - זה באמת נורא. גם לך שנשארת בלעדיהם עם כל הכאב וגם לזוג שטרם זמן חדלו לחיות. נורא.

דניאלה1311

Active member
מנהל
החברות הכי טובות כל כך מצטערת פפו על אבדן חבריך . לנו הנשים, לדעתי, קל יותר. אנו מדברות החברות שלי ואני על הכל. פתוחות לחלוטין, לא משקרות לא מעמידות פנים, מוחות אחת לשניה את הדמעה, נותנות כתף להשען עליה בעת צרה. המון שנים אנחנו ביחד, בלעדיהן לא הייתי יכולה או רוצה לחיות, כן כן עד כדי כך. לגברים יש יחסית מעט חברים וגם הקשר לא תמיד כזה כמו שלנשים יש אחת עם השניה. חבל, אתם מפסידים.

למעלה