לפעמים.

אני דווקא חושבת........דניאלה,

שבין גברים בחורים החברויות הן יותר עמוקות ונאמנות מאשר בין נשים........ססססססלללללללליייייייחחחחחחחהההההההההה!!!!!!!!!!!!

דניאלה1311

Active member
מנהל
ורד יקרה, אתה טועעעעהההההה!!! בגדול, מנסיון חיים שלי, מידע אישי, רואה את הבעלים של חברותי שומעת את הגברים בכלל, אין להם חברים וגם אלה שיש מדברים על דברים שאינם קשורים לנפש. לעומת זאת חברות? אין אין דבר כזה מבחינת עומק ונאמנות. אבל לא נתווכח פה נכון? כל אחת תשאר הרי בעמדתה

טוסקה

New member
מסכימה עם דניאלה../images/Emo140.gif

מנסיוני שלי, בכל אופן, חברויות בין נשים (חברויות אמיתיות הכוונה), הן מעמיקות יותר, רגישות יותר ואמינות יותר. ויסלחו לי הגברים

הגברים בדרך כלל ...........

קצת אוטיסטים ביחסים, ובטח המילה נפש לא משפיעה עליהם כל כך. הוא הם לא מרשים לעצמם לחשוף - אבל , לא כולם, וגם באמת אי אפשר לעשות הכללות. לי לאורך החיים היו יותר חברים טובים - במובן של חברות. שיחות ועזרה וכל מיני. גם חברות טובות - אבל לעתים רחוקות ממש אמיתיות. יש נשים נפלאות אין ספק.

פפו

New member
חולק עליך.....

כי אולי אנחנו לא תמיד מציגים את רגשותנו אך הם חזקים וקיימים ובמחשבה נוספת הייתי מציין שהצגת רגשות מקילה ומשחררת. כתבתי על זה בעבר כי גם כשאבדתי את אימי לא הצלחתי להביע את רגשותי בפומבי והכל הכל נשאר בפנים. מנסה לבכות, זה לא הולך בעניים לחות, נפרד ממך הייה חזק לי כולם מצטטים הן על חוסנך היתר סומכים לו את פה איתי ותחבקיני ברוך יגדל חוסני יעצם לאין ערוך אך את באדמה ועיניי עצומות מסרב להיות חזק מבקש לבכות מי החליט שגברים הם חזקים למה חייבים להעמיד פנים גם לנו נשמות,רגשות ופחדים ובצר לנו לאמא קוראים....... ממתין ליום בו אחצה המחסום לבכות אוכל וכאילו היום גם את בשמים תזילי דמעה מטחי המים ישטפו האדמה

פפו אתה זן נדיר -!!!!!!!כתבתי

שצריך להזהר מהכללות. בדרך כלל גברים נוטים לשמור הכל בפנים אפילו ניתן לומר שזאת נכות רגשית מסויימת. ככה זה מן חנוך שובניסטי כזה. גבר שיכול להביע את הרגשות שלו זה נפלא. אני חושבת שגבר שחונך להביע רגשות ולא לפחד מכך הוא שלם יותר. החברה שלנו - מנתבת את הבנים לחנוך מצ´ואיסטי, ובכך מייצרת גברים שמפנימים ומדחיקים הרבה מאוד מעולמם הפנימי. ושוב מסייגת את הדברים שלי - אני מאוד מאוד נזהרת מלדבר בהכללות. ועכשיו צריך שישראל ישים את השיר "הגברים בוכים בלילה". השיר שכתבת, בי, נוגע חזק.

פפו

New member
נזכרתי במקרה שהיה בנינו

כשהיינו בגילאי העשרה הכיר חברי בחורה ומידי פעם הייתי נלווה לביקוריו אצלה. היות ושנינו (היא ואני) עסקנו בנגינה, הרבנו לנגן ביחד. לימים נפרדו השניים אך אני המשכתי לבקרה ולנגן ביחד ומטבע הדברים מערכת היחסים התפתחה בכוון הרומנטי. כשסיפרתי לחברי הוא אמר כי זה פוגע בו... אני לא יודע מה אחרים היו עושים תחתי אך אני קטעתי את מערכת היחסים איתה. כך מידי פעם עולים זכרונות חלקם אף מבדחים וגם כשאני מחייך משום מה עיניי לחות....

Sודית

New member
אמת ויציב....

משפט חזק מאד.... התכוונתי שבאנגלית זה פשוט נשמע חזק. אלף משמעויות מסתתרות מאחורי משפט כזה. וכמה נכון וכמה נדיר.... סודית בכנות.

אלף משמעויות - את כל כך צודקת.

החיים הכל כך בלתי צפויים - כל כך מפתיעים, מרובים בוודאות גדולה מאוד - ובנגוד לזה - חוסר וודאות מוחלטת.

למעלה