לפעמים קשה לי לפרגן
לחברה שלי, שנמצאת בתוך קשר חדש, ואוהב, ותומך, יענו מצאה בן זוג.. ואני, אני כ"כ משתוקקת לזוגיות, לקשר, כמהה אליו ואין לי.. וזה מכאיב לי, הסיפורים שלה על הזוגיות המתהווה שלה.. ואיפה אני ומתי לי.. וזה מוריד אותי, ומחליש אותי, ואין לי אנרגיות לחפש.. ואני כמובן לא מקרינה אנרגיות אז מי ירצה אותי.. לכאורה אני מאוד פעילה.. ביום חמישי ישבנו כמה בנות מהעבודה ושמעו על הפעילויות הרבות שלי ומישהי אמרה "שיווו כל פעם מגלים עוד משהו עליך".. באיזשהו מקום הפעילויות האלה הן כדי שלא אשאר לבד, כדי שאעסיק את עצמי, כדי שלא יכאב כל כך מהבדידות הזו
.. כי באמת, עם כל הכיף שיש לי עם עצמי, כמה אפשר לסבול אותי
כמה אפשר לשבת לבד בבתי קפה? נכון, תגידו כל דבר בזמנו ומה שצריך לקרות יקרה.. נכון.. אבל לפעמים זה נמאס.. וכשיש מישהי שהיתה קרובה לי והיום הזמן שיש לה להקדיש לי הוא לא אותו הזמן כי היא מקדישה אותו לזוגיות המתהווה שלה (עם כל כמה שאני מצטערת על זה זה ברור ומובן, שלא תהיה אי הבנה), וכשאני שומעת על האהבה הפורחת ביניהם, זה צובט לי בלב..
. אני מסתובבת עם זה בתוכי. דיברתי על זה קצת עם החברה שלי, אמרתי לה דוגרי בשיחה מאוד כנה ופתוחה שיש פעמים שהמפגשים איתה, מכאיבים לי, זורקים אותי, כי אני חוזרת לבית ריק, וללבד שלי.. אין הרבה מה לעשות. .רק לא לשמור בבטן.. למישהי יש מישהו להכיר לי
לחברה שלי, שנמצאת בתוך קשר חדש, ואוהב, ותומך, יענו מצאה בן זוג.. ואני, אני כ"כ משתוקקת לזוגיות, לקשר, כמהה אליו ואין לי.. וזה מכאיב לי, הסיפורים שלה על הזוגיות המתהווה שלה.. ואיפה אני ומתי לי.. וזה מוריד אותי, ומחליש אותי, ואין לי אנרגיות לחפש.. ואני כמובן לא מקרינה אנרגיות אז מי ירצה אותי.. לכאורה אני מאוד פעילה.. ביום חמישי ישבנו כמה בנות מהעבודה ושמעו על הפעילויות הרבות שלי ומישהי אמרה "שיווו כל פעם מגלים עוד משהו עליך".. באיזשהו מקום הפעילויות האלה הן כדי שלא אשאר לבד, כדי שאעסיק את עצמי, כדי שלא יכאב כל כך מהבדידות הזו