שוקולדשבעיםאחוז
New member
לפעמים גם מקבלים "לא"
אז הדברים מתחילים להתקדם עם אותה חברה אמריקאית ומתחילים להזרק מספרים לכיווני.
אני יכול להגיד לכם שמבחינת התהיות שלכם -
הצדק עם ipv6. החבילה המדוברת, כולל הרכיב המזומן שלה, יחזיקו יפה משפחה בת 4 נפשות, בלי שבן/בת הזוג יצטרך לעבוד, וישאר גם קצת כסף, וזה עוד לפני החלק המנייתי בסיפור.
אבל!
כמובן זו לא היתה החברה היחידה שהייתי בתהליך איתה. הייתי בתהליך עם חברה ששלחה לי תרגיל בית. שנשמעה לי מאוד מעניינת! וגם - אם הייתי מתקבל - לא הייתי צריך לעבור לארה"ב, כי כנראה שמדובר בחברה עם שיפור שכר משמעותי עבורי, וגם חברה מעניינת!
הם היו יותר מהוגנים, אחרי סיבוב אחד של הגשה הם אמרו שיש לי המון פוטנציאל אבל יש משהו שאפשר לעשות יותר יעיל ויש לי באג קטן.
בסיבוב השני מסתבר שניסיתי להיות אובר חוכעם ויותר מדי יעיל, ועשיתי שגיאה די מהותית.
הסיבוב השלישי לא הצליח לתקן את השגיאה הזו.
קיבלתי לא.
שלחתי מייל תודה למגייס.
למעשה הייתי מאוד עצוב באותו יום, וזה היה יום שבבוקר היתה לי שיחה עם מגייס מהחברה שהתקבלתי אליה, ואז התחלתי לשמוע על איזה משכורות מדובר.
הייתי עצוב לא בגלל עצם הכשלון, אלא כי מאוד רציתי להתקבל לחברה השניה.
צריך במקרים האלה לזכור את מה ש"פופ" אמר בסדרה "לוק קייג'" של נטפליקס -
Foreward. Always.
גם אם נפלתם, תסתכלו קדימה, זה לא קשור בכלל לזה שיש לי הצעה אחרת. אני ממשיך קדימה כל עוד אין חוזה חתום, כפי שייעצתם לא פעם בפורום.
שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש ובהצלחה לכל מי שמחפש עבודה בימים אלה.
אז הדברים מתחילים להתקדם עם אותה חברה אמריקאית ומתחילים להזרק מספרים לכיווני.
אני יכול להגיד לכם שמבחינת התהיות שלכם -
הצדק עם ipv6. החבילה המדוברת, כולל הרכיב המזומן שלה, יחזיקו יפה משפחה בת 4 נפשות, בלי שבן/בת הזוג יצטרך לעבוד, וישאר גם קצת כסף, וזה עוד לפני החלק המנייתי בסיפור.
אבל!
כמובן זו לא היתה החברה היחידה שהייתי בתהליך איתה. הייתי בתהליך עם חברה ששלחה לי תרגיל בית. שנשמעה לי מאוד מעניינת! וגם - אם הייתי מתקבל - לא הייתי צריך לעבור לארה"ב, כי כנראה שמדובר בחברה עם שיפור שכר משמעותי עבורי, וגם חברה מעניינת!
הם היו יותר מהוגנים, אחרי סיבוב אחד של הגשה הם אמרו שיש לי המון פוטנציאל אבל יש משהו שאפשר לעשות יותר יעיל ויש לי באג קטן.
בסיבוב השני מסתבר שניסיתי להיות אובר חוכעם ויותר מדי יעיל, ועשיתי שגיאה די מהותית.
הסיבוב השלישי לא הצליח לתקן את השגיאה הזו.
קיבלתי לא.
שלחתי מייל תודה למגייס.
למעשה הייתי מאוד עצוב באותו יום, וזה היה יום שבבוקר היתה לי שיחה עם מגייס מהחברה שהתקבלתי אליה, ואז התחלתי לשמוע על איזה משכורות מדובר.
הייתי עצוב לא בגלל עצם הכשלון, אלא כי מאוד רציתי להתקבל לחברה השניה.
צריך במקרים האלה לזכור את מה ש"פופ" אמר בסדרה "לוק קייג'" של נטפליקס -
Foreward. Always.
גם אם נפלתם, תסתכלו קדימה, זה לא קשור בכלל לזה שיש לי הצעה אחרת. אני ממשיך קדימה כל עוד אין חוזה חתום, כפי שייעצתם לא פעם בפורום.
שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש ובהצלחה לכל מי שמחפש עבודה בימים אלה.