לפעמים אני חולמת...

חושית

New member
מחר

לפעמים מגיע שלב שהכל נשאר מאחור ומחר יהיה שונה ואתמול לא קיים ורק אתה נשאר בדממה של שמים שחורים ונשמה אבודה מחר השמש תזרח יום חדש יבוא האם תקרא אותי גם מחר כשחיוך ימחק משפתיי

mr_lonely

New member
פעמוני חצות

ביום בו יצלצלו פעמוני חצות התציעי לי כתפך החשופה ? התניחי לי להניח ראשי על חזך ? ביום בו יצלצלו פעמוני חצות היהיה בך הכח לנחמני ממסע חיי...? רואה ? גם אני חושב על זה...

mr_lonely

New member
פעם אחר פעם

אם הקרקע תחתייך תבער ונפשך מייסורים תסער, אהיה שם בשבילך. פעם אחר פעם. עירום גופך אכסה ואהיה לך למחסה. פרחי אהבתי לך אפזר, פעם אחר פעם...

חושית

New member
פעם אחר פעם

כשיצלצלו פעמוני חצות שמסכות ירדו מפנים אהיה לך בכל גופי לתת מחום אהבתי פעם אחר פעם בכל נפילה אתן יד להתחלה חדשה על מרבד פרחים אסמן שבילים המובילים אל לבי

mr_lonely

New member
כתף חשופה

מה יפה הייתה כתפה החשופה, כמה חום ורוך מצאתי בזרועותיה, עד כמה אהבתי להניח ראשי בחיקה ביום בו צילצלו פעמוני חצות....

חושית

New member
כשני חצאים

אולי... ניצור לנו רחבת ריקודים פרטית רק שלנו ורדים אדומים סביבנו ואנחנו כמו שני חצאי לבבות הפועמים בקצב מותאם ואז... נאחד את גופנו נשזור שפתנו אהבתנו תלהיט תשוקתנו ונשאר כך כשני חצאים...

mr_lonely

New member
כשני חצאים...

אנו תמיד נהיה כשני חצאים... של אותו שלם אם או בלי רחבת ריקודים מי כמוך לדעת חסרונות של רחבת ריקודים למרות אותם ורדים... הן תדעי מה קשה קנאת סופרים מה רבה שנאת צופים... אז אולי ניצור לנו רחבת ריקודים פרטית פרטית רחוק מעיניים זרות... אולי בין סדינים ?

חושית

New member
כשני חצאים

עיניים מביטות חוקרות כל תנועה ורק אנחנו על הרחבה ללא מבטים ללא מילים מסתחררים בעולם הצלילים כשני חצאים בין הצבעים גוונים סדינים...

mr_lonely

New member
כבחלום

כבחלום נתמזג אני ואת וכבחלום אני שלך ואת שלי לשונך מציירת תאווה ולבך מתנועע וליבי...הו ליבי... כולי נרעד כעלה נידף ברוח קשת בענן שבשולי הרקיע הופיעה כבזמן הגשם במלוא הדרה ויופיה ונעלמה עת פסק כנראה שזה טיבן של קשתות.... תמיד יש רק קשת אחת בשמים ובתנאי שיש שמש וגש ם גם אחרת...היא נעלמת...

חושית

New member
בחלום

בחלום היית איתי כגוף אחד בזרמי אהבה נחלים געשו ורק אנחנו בתנועה מותאמת צבענו את רגשותינו בצבעי קשת בענן

mr_lonely

New member
חלום וחלון

חלומי נושק בחלומך, חלוני משקיף אל חלונך. רואה קימורייך מחלוני, יודע, הערב אראך בחלומי. רואה אותך בחלונך, בגוף פרקדן ותשוקה בוערת. מייחל שתראי בחלומך אש שהבערת בקרבי.

חושית

New member
בחלומי

בחלומי הרגשתי אותך מניח את עצמך לצידי מרחף עם ידיך על גופי נושק לצווארי בחלומי היית רק שלי ליטפת את פני לחשת אהבה רק לי היית רק שלי בהתעוררותי, הרגשתי נשיקותיך הרגשתי את שפתיך אך לא הרגשתי אותך לאן נעלמת, אהובי האם אתה עכשיו לא שלי...

mr_lonely

New member
נוגעים בחלום

אין לנו צורך באור, ידינו מדברות בחושך. ידיי לוטפות גופך, ידייך על גופי. נוגעים בחלום...

mr_lonely

New member
שני חצאים

שני חצאים בין הסדינים, מסתחררים בין הגוונים, ללא מבטים וללא מילים, משלימים...הופכים לשלם.

חושית

New member
כשני חצאים

כשני חצאים במערבולת חושים על סדיני סטן מתערבבים לחישות ענוגות אצבעות מנגנות כגוף אחד מתעלסים

mr_lonely

New member
בין סדין ומלמלה

רגעים של סערה בין סדין ומלמלה רגע ארוך של טלטלה חיבוק ונשיקה ושוב מהתחלה....

חושית

New member
הלילה

הלילה רוצה אותך ללא הפסקה בין הסדינים ומלמלות בין אנחות ואנקות הלילה כולי שלך מהסוף להתחלה

mr_lonely

New member
מלאת תשוקה

לבך מתפרע תחת שדייך או שמא שדייך מתפרעים מעל לבך, מרגיעה נשימתך ונשמתך מרטיבה שפתייך בלשונך. מחייכת אליי חיוך מסתורי כאחת ששבעה, נינוחה, או שמא כאחת המחכה שרק ארגע. ואיך אוכל אני כך לשקוט כשכולך מלאת תשוקה ? בואי כבר...בואי...

למעלה