לפעמים אני חולמת...

חושית

New member
לפעמים אני חולמת...

לפעמים אני חולמת את גופינו כאחד בלהט תשוקה עושים אהבה באותו רגע השמים הם הגבול באותה שניה רק אני ואתה לפעמים אני חולמת שאתה כבול למיטתי אעשה בך מה שיעלה בדעתי להבה בוערת אני תזהר שלא תשרף בתוכי

mr_lonely

New member
דברים שרצית לומר

דברים שרצית לומר והסתרת בלבך דברים שרצית להגיד וטמנת בבטנך אין כלל צורך שיאמרו המילה הכתובה כוחה דל קורא בין השורות ושומע בין המשפטים את כל אותם דברים ואין לי צורך שיאמרו מביט בעינייך ורואה את הפרפרים על בטנך את השמש השוקעת ובקבוק המטלטל בין הגלים ניחוח גופך מהול בבושם אביבי מכה בנחיריי ממרחקים ועיניי העורגות מביטות בגופך עד כלות....

חושית

New member
דברים שרציתי לומר

דברים שרציתי לומר אך לא יצאו מפי דברים שרציתי ללחוש נאלמו רק רצון עז בלהרגיש אותך קרוב לגופי ללא מעצורים ללא מילים הלב החסיר פעימה הנשימה נעתקה וגופי צרח רק אותך

mr_lonely

New member
יש דברים שלא שוכחים

יש דברים שלא שוכחים פגישה ראשונה ומבט בעיניים חיבוק ראשון ורעד שפתיים לב הולם בטיול בין ערביים. תמיד יזכור מגע וחיבוק לעד ינצור נשיקה וחיוך מילה של פרידה ולחלוחית של דמעה. יש דברים שלא שוכחים...

חושית

New member
מבטך

כביש מהיר פנסי מכוניות מסנוורות את עיני מולי... רואה את פניך יש בהן משהו כל כך רך מבט מלטף עיניים... המבקשות קחי אותי אליך אספי לחיקך עשי כרצונך שלך אני... מרגישה מבטך קורא לי לחזור טעמך עוד בפי ליטופך... שעת לילה מאוחרת ואני... ברכבי...

mr_lonely

New member
צומת דרכים

את חולפת על פני צומת דרכיי אני חולף על פני צומת דרכייך כך זה כשדרכים מצטלבות, את יודעת... כך בדרכים וכך בחיים. ואולי נעצור באחד הצמתים באיזה פונדק דרכים ויצטלבו גם מבטינו כפי שהצטלבו דרכינו. ולהבת האש שבך בוערת תכבוש יעד אוני המבוצר באחד הצמתים, באיזה פונדק דרכים באחד הימים....

עכשיו ורוד..

אמרתי אחרי אדום יש בורדו ואז או יותר אדום או... מתרגלים.. אני משתפרת בתגובות הצבעים..

mr_lonely

New member
בואי ואגלה לך בסוד....

אף פעם לא מתרגלים כמו שהוא מביא לה ורד או מתנה תמיד מתרגשת כמו בפעם הראשונה

זה כל הכייף..לא?

להתרגש כמו בפעם הראשונה.. פעימות לב חזקות ומהירות.. זיעה של התרגשות ולחץ.. מגע מהסס.. ליטוף רועד.. נשיקה רופפת.. התרגשות של פעם ראשונה.. טעם של אהבה ראשונה.....

חושית

New member
הצטלבות...

בצומת דרכים הצטלבו מבטנו מאז... חיה, נושמת אותך בפונדק ישן הצטלבו שפתינו טעם מר של סיגריה התחלף במתיקות אהבתנו על כוסית מרלו בלהט התשוקה מסוחררים מתחושות של האהבה

mr_lonely

New member
פונדק דרכים

על אם הדרך ניצב פונדק דרכים מט לנפול. הזמן נתן בו אותותיו הלהבה כילתה קירותיו. ועדיין עת אתקל בו בדרכי תמונות עולות בזכרוני. זכרונות מתוקים מימים אחרים עת הפונדק ואנו היינו צעירים.

חושית

New member
צבעי הקשת

האם החיים הסתיימו הגענו לגיל הענוג יודעים את ההבדלים מעלעלים במחשבות לוטפים ואוהבים באותיות בפונדק דרכים היית שלי באת אלי עם כל עולמך בצבעי קשת עיטרת אהבתך

mr_lonely

New member
אף פעם לא מאוחר

אף פעם לא מאוחר, עד אותו רגע מר ונמהר. עונות השנה סובבים במעגל, שמש וירח מתחלפים מעל. עולם כמנהגו נוהג, ירח וכוכבים מאירים לאוהבים. ומחר שוב השמש תזרח מעל ואף פעם לא מאוחר....

למעלה