לפעמים אני חולמת את גופינו כאחד בלהט תשוקה עושים אהבה באותו רגע השמים הם הגבול באותה שניה רק אני ואתה לפעמים אני חולמת שאתה כבול למיטתי אעשה בך מה שיעלה בדעתי להבה בוערת אני תזהר שלא תשרף בתוכי
דברים שרצית לומר והסתרת בלבך דברים שרצית להגיד וטמנת בבטנך אין כלל צורך שיאמרו המילה הכתובה כוחה דל קורא בין השורות ושומע בין המשפטים את כל אותם דברים ואין לי צורך שיאמרו מביט בעינייך ורואה את הפרפרים על בטנך את השמש השוקעת ובקבוק המטלטל בין הגלים ניחוח גופך מהול בבושם אביבי מכה בנחיריי ממרחקים ועיניי העורגות מביטות בגופך עד כלות....
דברים שרציתי לומר אך לא יצאו מפי דברים שרציתי ללחוש נאלמו רק רצון עז בלהרגיש אותך קרוב לגופי ללא מעצורים ללא מילים הלב החסיר פעימה הנשימה נעתקה וגופי צרח רק אותך
יש דברים שלא שוכחים פגישה ראשונה ומבט בעיניים חיבוק ראשון ורעד שפתיים לב הולם בטיול בין ערביים. תמיד יזכור מגע וחיבוק לעד ינצור נשיקה וחיוך מילה של פרידה ולחלוחית של דמעה. יש דברים שלא שוכחים...
כביש מהיר פנסי מכוניות מסנוורות את עיני מולי... רואה את פניך יש בהן משהו כל כך רך מבט מלטף עיניים... המבקשות קחי אותי אליך אספי לחיקך עשי כרצונך שלך אני... מרגישה מבטך קורא לי לחזור טעמך עוד בפי ליטופך... שעת לילה מאוחרת ואני... ברכבי...
את חולפת על פני צומת דרכיי אני חולף על פני צומת דרכייך כך זה כשדרכים מצטלבות, את יודעת... כך בדרכים וכך בחיים. ואולי נעצור באחד הצמתים באיזה פונדק דרכים ויצטלבו גם מבטינו כפי שהצטלבו דרכינו. ולהבת האש שבך בוערת תכבוש יעד אוני המבוצר באחד הצמתים, באיזה פונדק דרכים באחד הימים....
להתרגש כמו בפעם הראשונה.. פעימות לב חזקות ומהירות.. זיעה של התרגשות ולחץ.. מגע מהסס.. ליטוף רועד.. נשיקה רופפת.. התרגשות של פעם ראשונה.. טעם של אהבה ראשונה.....
על אם הדרך ניצב פונדק דרכים מט לנפול. הזמן נתן בו אותותיו הלהבה כילתה קירותיו. ועדיין עת אתקל בו בדרכי תמונות עולות בזכרוני. זכרונות מתוקים מימים אחרים עת הפונדק ואנו היינו צעירים.
האם החיים הסתיימו הגענו לגיל הענוג יודעים את ההבדלים מעלעלים במחשבות לוטפים ואוהבים באותיות בפונדק דרכים היית שלי באת אלי עם כל עולמך בצבעי קשת עיטרת אהבתך
אף פעם לא מאוחר, עד אותו רגע מר ונמהר. עונות השנה סובבים במעגל, שמש וירח מתחלפים מעל. עולם כמנהגו נוהג, ירח וכוכבים מאירים לאוהבים. ומחר שוב השמש תזרח מעל ואף פעם לא מאוחר....