לפני שעתיים בערך...

מֵירַב

New member
לפני שעתיים בערך...

הצטלמתי לחידוש הרישיון שלי. (בטח יצא פוטו-רצח, אבל למי אכפת). כמעט 12 שנים שיש לי (רישיון, דההההה), הגיע הזמן לחדש (יומולדת אנד סטאף). הפעם הבאה תהיה בגיל 40, שככה יהיה לי טוב.. 40! הו מאמא...
כמה שנים יש לכם רישיון, אם בכלל? אתם נהגים זהירים? נהגי שוד? ושבר? מירב.

amitk80

New member
מזל טוב!

לי אין רישיון. מיבוש יהיה מצב לקבל טרמפ לנווה שאנן אם תהיי עם אוטו באוניברסיטה?

אליהו ד

New member
למה אתה לא שואל אותי יא נעל?

מירב הורשעה בדריסת זקנות כשהיא היתה בת 25(לפני 25 שנה)

berta84

New member
אני ממש עצבנית בזמן האחרון, אנשים מסויימים

פשוט לא מפסיקים להציק לי, אבל היום דיברתי עם אנשים נחמדים ונרגעתי אז שיילכו לעשות ביד!!!!! אני לא מדברת כך בד"כ אבל אלה שאני מדברת עליהם פשוט מזמינים את זה!

amitk80

New member
היי מה רע לעשות ביד?

את לא יודעת איזה תענוג זה..

berta84

New member
יודעת גם יודעת

למרות שבזמן האחרון כל הגזרים והמלפפונים הולכים לי על המלח ככה שקצת קשה....אבל מסתדרת...בזה לפחות אני מסתדרת...נחמה פורתא בכל מקרה, הכוונה שלי היתה לכך שזאת האפשרות היחידה שלהם להגיע לפורקן

deathcaster

New member
../images/Emo6.gif

ועל זה נאמר: "מלפפון = הירק המרכזי בחייה של נזירה"

מֵירַב

New member
ברור../images/Emo13.gif (אם כי הסיכוי שאגיע עם רכב

לאוני' שואף לאפס....).

deathcaster

New member
אני

נהג זהיר, נראה לי כבר 14 שנים ומלבד איזה 5 דוחות חניה של העירייה ופעם אחת שצילמו אותי באדום (וגם מזה יצאתי בסוף זכאי), הנהיגה שלי ללא רבב, משתדל לנהוג מאוד בזהירות, את ימי נהיגת השודים שלי ניצלתי בצבא, לנסוע במהירות מטורפת עם נ"נ בחולות צאלים זו אכן חוויה. גם לנסוע על משאית ללא רשיון מחיפה עד עפולה בצבא ועוד מהכסא של המלווה כי הנהג היה עייף ונרדם... (בחיי סיפור אמיתי) זו חווייה. היו זמנים...

stkachov

New member
איך יוצאים זכאי מצילום של אור אדום?

נשפטת אצל השופט דרורי?

deathcaster

New member
תשובה

מנצלים פרצה בחוק, כותבים מכתב מסוגנן משפטית לפרקליטות המשטרה, והופה.. הדוח מבוטל אתה צודק טעיתי שרשמתי שיצאתי זכאי, בכדי לצאת זכאי צריך להישפט, ולכן הייתי צריך לכתוב: הדוח בוטל.

למעלה