לפני שעה וחצי בערך...

לפני שעה וחצי בערך...

חזרתי מפעולת שכבה!!! היה כזה סבבה!!! המדריכה שלנו התחרפנה והחליטה לעשות משחק : מכניסים כל אחד מאיתנו כאשר העיניים שלנו מכסות לאולם ושם מחכים 2 שמיניסטים... ואז... מה לא עושים לנו שם???!!! דוחפים לנו דבש לפה, מורחים אותנו בשוקולד, שופכים גואש, שופכים דבק ומה לא... והמדריכה שלנו עומדת בצד ומנסה לשמור שלא יגזימו איתנו... היה סוף הדרך!!! כדאי לכם גם לארגן משהו שכבתי כזה!!! אחריי 4 חפיפות הנה אני כאן נקייה... מה אתם עושים בפעולות שכבה שלכם?

הרסת לי!!!!

אני שעה כותבת הודעה על זה ואת באה ומקדימה אותי
באסה איתך!!! אז אני אשים את שלי בכל זאת: חבל-לכם-על-הזמןו איזו פעולה שיכבה טובה הייתה לנו
!!!! בהתחלה אנחנו ככה יושבים, אז המדריכה שלנו אומרתף אולי כדאי שתורדי חאקי, כי "קצת" מתלכלכים... אז חלק הורידו חלק לא והיא קראה לנו אחד אחד להיכנס לאולם... או.קי הגיע תורי
הלכתי עם עיינים סגורות עד לאולם ועל השנייה הראשונה - פפפאף! טונה שוקולד עף לי לפרצוף לא הספקתי לינשום ובום! כף דבש מגעילה בתוך הפה... הגעתי לאיזו גיגית מיים צועקים לי "תחפשי מפתח בפנים", שמחתי שהגעתי למיים והתחלתי לישטוף פנים ופיתאום אני קולטת שזה מיים מלאים בדבק וגואש!!! איייכס! בנתיים אנשים משוגעים שופכים עלי שוקולד ו"מצליפים" בי עם מגבת רטובה... בסוף כשפתחתי ת'עיינים העדפתי ליסגור אותן בחזרה
- אני קולטת שכולי חומה משוקלוד ודביקה מדבש וראיתי את האחרים... לי עוד יחסית היה מזל! הם היו מלאים גם בגואש ודבק
אם אלו שהיו אחרי כבר היה מצחיק... איך שפיצצו אותם, במיוחד ת'בנים
ואח"כ עשו אותו דבר למדריכה שלנו וזה היה הכי הכי מצחיק!!! בסוף הלכנו כולנו "להתקלח" בשוקת...
ואח"כ כמובן שעה היתקלחתי בבית
תעשו כזו פעולה לחניכים!!! זה כ"כ כיף!!! כל מי שאתם שונאים, כועסים עליו - זה הזמן להוציא את זה
! אני אישית עוד השבוע עושה את זה לחניכים! נועה.

בלללעעע

New member
חניכים באיזה שכבה?...

אני אישית כשהייתי חניכה לא הייתי מקבלת את זה כ"כ בכיף... (הייתי ישר עוזבת את הצופים... אבל בכיתה ח' בהשפלות של ההבטחה דווקא נהנתי...)

למעלה