לפני שנה בערך

superwoman34

New member
טלה מיוחד.../images/Emo20.gif

אם לא היית קיים, הייתי צריכה להמציא אותך..

לא בטוח

שהרבה יסכימו במיוחד לא המורים שלי אבל תודה לך

טלה אני מהמסכימים ...../images/Emo140.gif

עדיין זוכרת את הימים הראשונים שלי בפורום , היית עבורי הפנס שמאיר את החשכה. מאחלת לך שתמיד יהיו סביבך אנשים טובים ואוהבים.

חיוך ענקקקקקקקקקק

ועכשיו יש שני אנשים קטנים שעוטפים אותי ואין אין על ההרגשההההההההה ושמייח שהייתי לעזר.

הילדים האלה...

אין עליהם האושר כל השאר מתגמד מולם. תהנה איתם הכי שאפשר .

אתה יודע טלה?

אני עוד זוכרת לך את כנרת בקיץ שעבר, כשבאת עם שני המדליקים האלו, ואני גם זוכרת לבן שלך איך התנהג עם אחותו הקטנה, כמו גבר קטן. ואני גם זוכרת איך התנהגת איתם ואליהם, כמה אבא היה בך, כמו שאבא צריך להיות, גם כשהוציאו אותך מדעתך. ככה נזכרתי וחייכתי לעצמי
נ.ב. ותעיף את הצבוע הלא מוגדר שלך מהחצר ותחליף אותו בפינצ'ר ננסי!!!!!!

../images/Emo46.gif

צבוע?????????????? נשבע לך סופי בלי להעליב אף אחד אמן שאנשים היו כמוהה ראית שהיא מאוד חביבה גבר קטן אמן הייתי יודע לפרגן ולתמוך כמוהו אומנם קטן אבל ילד ענק ומקווה שיש בי עוד הרבה אבא וסבלנות אמן שלא ייגמר לעולם

הנחות

New member
כל הכבוד לך ותמשיך ככה

הודעה הודעה הבאת ודוגרי כזאתי בלי להתבייש.אני אומר תמיד שמי שכותב ככה הוא גבר.אז גבר באמת סחתן במה שכתבת למה רואים עליך שאתה אחלה בן אדם. איך כולנו הגרושות שלנו לא ידעו לראות איך אנחנו אנשים סבבה, איך זה יכול להיות?

חושב שהמסקנה שלך

קצת מוטעית ואנסה להסביר לך למה חושב כך בנקודה מסויימת בחיינו יש אדם שיהיה מושלם עבורנו והכי רע לשני וחושב שטיבעי היחס שלי לבן או לבת שלי שונה מהיחס לאישתי דאז(מעלה בי חלחלה המילה הזו) ובנקודת זמן מסויימת ה"אינטרס" שלנו היה משותף ובגלל זה התאים לנו יחד ומרגע שנגמר נו הסוף ידוע בקיצור אתה יודע שיש אנשים שעושים הון תועפות מזבל אז מסקנה זבל של אחד הוא זהב לשני

גם על זה חולק

אם לא נסיק מסקנות לא נפיק לקחים אם לא נפיק לקחים לא נשנה את מה שצריך לשנות אם לא נשנה אז החיים שלנו יישארו באותו מקום ואם נשארים במקום אז לא משפרים אבל זה רק אני...

יעלילה1

New member
הכוונה שלי הייתה יותר כך:

כן להסיק מסקנות, אבל לא להחליט שהמסקנה החדשה היא אמת אבסולוטית וקודמותיה טעות. הכל עניין של פרספקטיבה

לפעמים להגיד את מה שיש בלב

מראה כמה כח יש לאותו אדם לא משנה אם זה בן או בת
כל הכבוד טלה

דג

כוח אני אוסף אותו אבל אתה יודע יש דברים שאומרים ונשמעים שקר בגלל כל מיני דברים ומעשים מהעבר אבל כל יום כל דקה אוגר כוח ומקווה לאסוף מספיק תודה

למעלה