לפני שנה בערך

לפני שנה בערך

ולמרות מה שהרבה חושבים פתחתי ניק ששימש לי לשפוך את הלב ברגעים קשים השתמשתי בו בכל מיני מקומות בכל מיני פורומים והוא עזר לי אבל ככה בלילה קפץ לי שאולי לא כולם פה חברים שלי אולי פה לא כל כך אוהבים אותי אולי יש לי אפילו שונאים אבל פה עזרו לי המון פה עזרתי פה הכרתי אנשים שגרמו לי להסתכל על החיים מנקודת מבט שונה פה גרמו לי לשנות החלטות שלי וללכת בדרך אחרת ואומנם כל החשיבה בנושא בא בגלל השירשור של מיס קוקי על לקחו לי את הפורום אז אולי הוא שונה מלפני שנה שנתיים או שלוש אבל יודע שיש פה כמה אנשים שערכם לא יסולא בפז! יום מקסים לכם

T i g e r R o n

New member
אתה בטוח../images/Emo35.gif

שזו יפנית ולא סינית למשל

T i g e r R o n

New member
איך אומרים רגע בסינית ../images/Emo35.gif

ברוב השפות הסיניות המדוברות (כולל הדיאלקטים השונים) הכתב כמעט אחיד. הכתב הסיני המסורתי נכתב מלמעלה למטה וגם מימין לשמאל, כיום נכתב הכתב הסיני בעיקר משמאל לימין, אך לעתים הוא נכתב עדיין מלעלה למטה, לעתים גם הוא נכתב מימין לשמאל. אגב, כל תו מייצג מילה, הברה ואפילו צליל. יש כ 5000 תווים אשר מתוכם בשימוש יום יומי כ 200. מיתוסים, דרכם להשבר...

אתה בטוח

שזו לא אוזבקית אולי ? התבלבלת עם השאלה. היא שייכת למדור הקיטבגים, לא הנה. מה שמזכיר לי, שפעם איזה יפני זקן מחבל הבשור בואכה צאלים תחתית, אמר לי בשפת הקאנג'י את המשפט הבא: (תרגום) "אם אין לך מה להגיד, אתה לא צריך לצרוח את זה".

T i g e r R o n

New member
אני יכול להבטיח לך

שאף אחד לא יעז להתקרב אל הביג היפני שלך את זה... אף אחד לא יכול לקחת ממך.

הודעה יפה עם כוונה יפה.... ../images/Emo39.gif

באמת יש פה כמה יהלומים מלאכים בבני אדם.... בגלל זה שווה להישאר פה.

רק לחדד טיפה

כתבתי קצת בבילבול אבל זה לא מיועד לאיש כזה או אחר זה מיועד לכולם ללא יוצא מהכלל

למעלה