לפני שבוע ביום שבת.......

ohav2

New member
לפני שבוע ביום שבת.......

לפני שבוע ביום שבת הרגשתי כל היום אנרגיה מוזרה לא הבנתי מזה אבל זה היה מאוד מוזר כאילו משו חדש נכנס בי. במהלך השבוע בא אלי חבר ועשיתי איתו כל מיני תרגילים אם אנרגיה ומה שקרה שהוא עמד מולי והצלחתי לרכז את האנרגיה שלי בין שני הידיים אבל הם היו במרחק ממש גדול אחת מהשניה זאת הייתה הרגשה של רוח בכל גופי. וחבר שלי שעמד מולי פתאום עף קצת אחורה והוא אמר שהאנרגיה שלי פגעה בו וזה היה נראה בלתי אפשרי אז ניסינו זאת שוב וזה קרה עוד פעם זאת הייתה אנרגיה בעלת עוצמה שלא חשתי מעולם. אני בצלחתי לרכז את האנרגיה בין שתי כפות ידי בתוך שניות ספורות וכפות הידיים שלי היו במרחק של איזה מטר אחת מהשניה והרגשתי את ה בכל גופי זה היה מדהים!!!!!!!!!!!! וחבר שלי גם הרגיש אותה הוא הרגיש משו שדחף אותו. אני עד עכשיו מתלהב מהאנרגיה הזאת ואני חושב שיש קשר בין מה שהרגשתי ביום שבת לבין מה שקרה לי במשך השבוע כי לפני זה האנרגיה שלי לא התבטאה בכזאת עוצמה אני מבקש שתתנו דעתכם בנושא ותגידו לי מה אתם חושבים אם יש קשר אין קשר או לא יודע מה שאתם חושבים על זה ורק שתדעו זה היה הדבר הכי מדהים שקרה לי בחיי.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifאוהב../images/Emo42.gifבעקרון אנחנו כל

יכולים.
כי אנחנו אלוהיים
אך איננו מודעים לכך וכל עוד אנו
מזוהים עם תחושת הנפרדות (כלומר רואים עצמנו כיחודיים ומיוחדים)-מוטב כך. כי אחרת אנו עשויים להשתמש בזאת בדרך לא בונה, אלא הרסנית.
אני יכולה לשער שגילית את עצמתך האישית. זה יתכן. אך יתכן גם שנתת לאנרגיה אחרת, שאינה שלך לתפוש פקוד וזה עלול להיות מעט לא נעים ולא נח
L&L TALYA

ohav2

New member
בבקשה תענו לי

תקשיבו יש לי שאלה אני התחלתי בתרגילים כדי לפתוח לי את העין השלישית אוקי אתמול אחרי שעשית את התרגילים חשבתי על המאגיה השחורה והלבנה ופתאום עלה בי זיכרון והרגשתי שזה באמת קרה לי זה היה מפחיד אבל מדהים ובזיכרון ראיתי כמו שלושה מכשפים ופתאום משהוא אמר לי להפסיק להתעסק במאגיה ובדברים האלה. ואחרי זה כמעט כל דבר שחשבתי עליו חזק פתאום עלה לי זיכרון בנוגע אליו וקבלתי כל מיני תשובות בנגוע לדברים מסוימים האם יש קשר בין כך לבין פתיחת העין השלישית????????????????????

Tal_Ya_Tal

New member
אוהב../images/Emo23.gifאוהב../images/Emo9.gifלמה אתה לא כותב בשרש

ור????? אתה חושש שלא תיענה? האם אתה יכול לספר כאן איזה מיני תרגילים עשית לפתיחת העין השלישית?
לפעמים, כאשר אנו נפתחים לראייה אנרגטית, אנו רואים כל מיני דברים שהם לא בהכרח נעימים וזה בלשון המעטה. ויש אולי צורך להקדים ולומר זאת לכל מי שמעוניין לפתוח את האג'נה צ'אקרה שלו שהוא עלול לראות כל מיני דברים. גם כמו שלושת המכשפים שלך. אנחנו תמיד מתחברים לתדרים שבהם אנו מתדרים. כך שאם מה שמעסיק אותך זוהי מאגיה שחורה, בוודאי שתראה מראות התואמים אותה. כי העולם האסטרלי, הנגלה למי שרואה ראייה רוחית, הוא עולם רב רבדים והכל משתנה בו בהבזק של מחשבה. מה שאתה חושב- אתה רואה
L&L TALYA

s a g s a g

New member
טליה..

מאגיה שחורה לא קשורה ככלל לכת השטן ומעשים זדוניים... מאגיה שחורה ולבנה אלו רק כינויים לסוגי כשפים שכביכול במאגיה שחורה ישנם לחשים וכשפים למען עצמי...שזה נחשב כאנוכי..למשל- אם אתה מכשף את ביתך כך שלא ייתקרבו אליו גנבים זה אנוכי ואם אתה משנה את המראה שלך ו\או יוצר אשליה...זה אנוכי... הצורך של האדם להיות הטוב ביותר הוא טבעי.. ומאגיה לבנה זה רק לעזרת אחרים, מה, אני לא יכול להנות מהשנים שאני משקיע בלימוד?!

s a g s a g

New member
ועוד משהו...

השם הרע שיצא למאגיה שחורה היה בעיקר בגלל המסדרים והמאגיה האנוכנית שהקימו מסדרים אפלים והקימו את כת השטן...

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo42.gifסגסג../images/Emo23.gifאני לא הזכרתי שום כתות

למיניהן ואף לא חשבתי עליהן. אני יודעת שילדים בגיל הזה מתעסקים עם כל מיני נושאים הקשורים במין, מוות וצבירת כח על חשבון אחרים. זה טבעי להתפתחות מבחינת הגיל. ואינני שופטת או עושה מכך עניין. גם שני בניי, כל אחד בזמנו הוא התעניינו בכך. מאגיה לבנה או שחורה הן א-כ-ן היינו הך!!! זהו כישוף! אנו עושים זאת יום יום ושעה שעה. אך רובנו אינם מודעים לכך. ההבדל בין מאגיה שחורה או לבנה, הוא בכוונה. כל עוד אנו חווים אתתחושת הנפרדות- אגו, אנו עושים דברים מתוך מניעים אגוצנטריים. זוהי מאגיה שחורה. אם מישהו אומר:"אני רוצה לפתוח את העין השלישית כדי לראות כל מיני דברים ובעצם הוא רוצה להרשים את חבריו, או להיות נעלה עליהם והוא משתמש בכל מיני טכניקות שיביאו אותו לפתוח את העין השלישית, אף שזה לא בא בטבעיות כחלק מהתפתחות כלשהי, זוהי מאגיה שחורה. L&L TALYA

ohav2

New member
עוד שאלה לטליה

טליה לא מצאתי את התרגיל לפתיחת העין השלישית את תוכלי לכתוב לי מה לעשות כדי לפתוח את העין השלישית??

Tal_Ya_Tal

New member
קרא היטב את תשובתי לצופה../images/Emo57.gif

למעלה!!! זה מצוי שם. אני מבטיחה לך L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifאש במים../images/Emo59.gif../images/Emo129.gif גם

אני חשבתי על פלוטו וסימן עקרב כשעניתי. אך זה מוכר לי עוד מקודם. בני הבכור שייך לדור של פלוטו במאזניים
אך האופק דלי שלו בבית שמונה וכן גם הירח שלו בעקרב בבית הזה, ביחד עם ההפגנתיות הדליית סדרו גם כאן את אותה סיטואציה, במיוחד של המקדים את זמנו (אופק דלי+מארס בטלה
) ועם היופיטר בדלי בבית 12 בסמיכות לאופק, הוא הגיע עד כתבה בעתון 'ידיעות' אף על פי שהבחור צמחוני מלידה
חחחחחחחחחחחחהחחחההההההההההההההההה L&L TALYA

גם אני שייך לדור של פלוטו במאזניים

והוא אצלי גם צמוד לירח שהוא שליט בית 8. הצמידות אגב, בבית 10.

ohav2

New member
עוד שאלה דחופה.... אתמול...

עשיתי מדיטציה והרגשתי אנרגיה מוזרה לא בתוכי אלה מרחוק כאילו משהוא ניסה לתקשר איתי או משו כזה זאת הייתה אנרגיה שונה ממה שבדרך כלל אני חש רציתי לדעת אם זה קרה לעוד משהוא ואם משהוא יכול אולי להסביר לי מזה היה וחשוב לי לציין זאת לא הייתה אנרגיה בתוכי אלה אנרגיה מרחוק כאילו משהוא נישה לתקשר איתי... אם תוכלו לתת לי תשובה אני אשמח מאוד

אוהב,

נראה שאתה מרבה לעבוד עם אנרגיה. מציע שתמצא דרך ללמוד את זה באופן מסודר (אולי בלימוד הילינג או דברים בכיוון) אולי אז תמצא את ההדרכה שאתה מחפש.

Tal_Ya_Tal

New member
רגע, רגע../images/Emo29.gifשליט 8 צריך להיות אופק

קשת או עקרב? אז האם
פלוטו הוא שליט המפה שלך?? L&L TALYA

למעלה