לפני שבועיים...

לפני שבועיים...

כתבתי כאן שאלון מגניב והבטחתי שאני יחזור ויכתוב עוד אחד...וראיתי שהרבה אהבו אז בשבילכם בבקשה עוד שאלון... *איזה היילי אתם מעדיפים:הברונטית בהתחלה או הבלונדינית? *איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים סדרה? *האם אתם חושבים שאיפשהו בדרך היילי וניית'ן יפרדו לחלוטין? *מי הדמות הכי פרועה:ברוק או סאמר מthe oc? *מי מהמבוגרים בסדרה הכי מגניב מבחינת הדמות שלו? *האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס? *מי משני השחקני משנה הכי חמוד:מאות' או טים? *אם הייתם יכולים לכתוב את פרק הסיום לתמיד של הסדרה,מה היה קורה? *נניח שרוצים לעשות את הסדרה גם בגרסה עברית..אילו שחקנים ישראלים הייתם לוקחים לאיזו דמות? וזהו סוף השאלון השני...ועד לפעם הבאה:there's no place like one tree hill!

אה ומשהו קטן בשביל לשטוף את העיניים

עונה כנסווו

איזה היילי אתם מעדיפים:הברונטית בהתחלה או הבלונדינית? ת'אמת אני לא יודעת מזה ברונטית, אבל נילך על זה
איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים סדרה? אממ..אין לי מוושגג..
האם אתם חושבים שאיפשהו בדרך היילי וניית'ן יפרדו לחלוטין? ניראאא לך?!?!
אני לא רואה או סיי אבל נילך על ברווק!
מי מהמבוגרים בסדרה הכי מגניב מבחינת הדמות שלו? קית!
האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס? לאאאאאאא..
מי משני השחקני משנה הכי חמוד:מאות' או טים?
אם הייתם יכולים לכתוב את פרק הסיום לתמיד של הסדרה,מה היה קורה? אז ככה :::::::: כריס היה עוזב את הסידרה, והיילי תיהיה עם נייתן לנצח. שברוק תיהיה עם מאות' או עם אח של אנה.. .. . .. שקארן תיהיה עם דב ושלוקאס יציע נישואין לפייטון וישכב איתה ויהיה איתה ל=נ=צ=ח!~!
נניח שרוצים לעשות את הסדרה גם בגרסה עברית..אילו שחקנים ישראלים הייתם לוקחים לאיזו דמות? אממ אותי! ! ככה הייתי יכולה להיות עם לוקאס.. סתאם סתאם.. הייתי לוקחת את אגם רודברג בשביל נייתן ואת יהודה לוי בשביל ברוק! זהוו

תמריקי

New member
יאיי משחק!!*ברונטית=שחרחורת

1.מממ בלונדינית 2.איזה להקה..ממ ריליינט קיי טובים!!
3.אמ אני חושבת שהם איך שהוא יפרדו לחלוטין..ממ נראה שלא4 4מי פרועה יותר..סאמר בכלל לא פרועה אם כבר מריסה..לשאלה ברוק 5.הכי מגניבה ממ וייטי.. 6.אממ יש מצב.. 7.מאות' כל כך!! 8.אממ פיטון ולוקאס(חמודים ביחד..)ברוק וכריס(יפים ביחד..)היילי וניית'ן(חמודים ויפים ביחד!) 9.וואי ניית'ן כל כך רן דנקר!היילי-הדס מורנו...פיטון-טלי שרון(היא גם עמוקה כזאת...)לוקאס-לדעתי אין מישהו מושלם כ"כ לשחק אותו אממ נתפשר דוד וקסמן חמודי!מי תשחק את ברוק???אמממ בקי גריפין...יש לה פילפל.. כל מה שכתוב הנ"ל כ"כ טיפשי...

+*+*+*עונה*+*+*+../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

היילי- ברונטית או בלונדינית? ברור שבלונדינית!!!
איזו להקה הייתי רוצה שתופיע באחד מהפרקים בתוכנית? THE KILLERS
האם אתם חושבים שהיילי ונייתן ייפרדו לחלוטין איפשהו בדרך? לא!..
מי הדמות הכי פרוע: ברוק או סאמר מ-O.C? אני לא רואה THE O.C...
מי מהמבוגרים הכי מגניב מבחינת הדמות שלו? קית'
האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס? לא!
מי מ-2 שחקני המשנה חמוד? מאות' או טים? מי אלה?!
..חח
אם הייתם יכולים לכתוב את הפרק סיום של הסדרה מה היה קורה? אממ... סוף טוב הכל טוב!....שכזה רואים את נייתן ולוקאס משחקים ביחד כדורסל באיזו נבחרת מתקדמת כזאת לאחר סיום הלימודים... ואז ייראו בקהל ככה: ברוק ולוקאס ביחד! פייטון מוצאת לה מישהו חמוד והיא הייתה איתו ביחד.. היילי ונייתן ביחד.. דן הופך להיות איש טוב ואז הוא ודב ביחד.. קית ואמא של לוקאס ביחד אממ... מי עוד נשאר?.....חח.. מקווה שלא שכחתי מישהו..
נניח שרוצים לעשות ת'סידרה גם בעברית עם אילו שחקנים הייתם רוצים? אמ...וואלה לא הייתי רוצה אף אחד...חח.. אבל... שיהיה
דודי בלסר החתיך מחליף את לוקאס... ובר רפאלי מחליפה את ברוק.... ובקשר לשאר לא יודעת.. הלוואי ויהיה לי כרטיס כזה

../images/Emo152.gifעונההההההה ../images/Emo58.gif

*איזה היילי אתם מעדיפים:הברונטית בהתחלה או הבלונדינית? הברונטית.. היה הייתה יותר חמודה ותמימה! אהבתי אותה יותר אז... *איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים סדרה? פוסירט דולז.. לא יודעת למה הם פשוט כל כך מתאימות לסדרההה *האם אתם חושבים שאיפשהו בדרך היילי וניית'ן יפרדו לחלוטין? הם נשואים דההההה *מי הדמות הכי פרועה:ברוק או סאמר מthe oc? לדעתי ברוק יותר שרלילה מפרועה.. סאמר יותר הרפתקנית וכייפית.! אז סאמר.. *מי מהמבוגרים בסדרה הכי מגניב מבחינת הדמות שלו? חח קארן! אני מתה עליה! *האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס? לאאאאאאאאא הם כמו אחיים!! והם כאלה לא מתאימיםםםםםםםםם *מי משני השחקני משנה הכי חמוד:מאות' או טים? מאות' הכי חמוד בעולם! אני פשוט מתה עלייוו! *אם הייתם יכולים לכתוב את פרק הסיום לתמיד של הסדרה,מה היה קורה? דב ודן מתגרשים ודן מת לוקאס מציע נישואים לברוק מאות' ופייטון ביחד קרן זוכה בבחירות ג'ייק חוזר פיליקס חוזר היילי ונייתן נוסעים לירח דבש דב נכנסת לכלא על שהיא ניסתה להרוג את דן *נניח שרוצים לעשות את הסדרה גם בגרסה עברית..אילו שחקנים ישראלים הייתם לוקחים לאיזו דמות? לוקאס- יהודה לוי ברוק- יעל בר זוהר היילי- נינט נייתן- אושרי כהן מאות'- עופר שכטר קארן- גלית גיאת דב- גלית גוטמן דן- זה מאהבה מעבר לפינה =/ נו האבה של מלי לוי.. וזהוו..

yipi

New member
שילי!

*היילי הבלונדה. למרות שכשהיא ברונטית היא יותר חמודה וכשהיא בלונדינית היא ביצ'ית. *להקה- סימפל פלאן, כי היא להקה שעושה רעש ומרימה תקהל. *הלוואי שהיילי ונייתן לא יפרדו אף פעם!!! הם כאלה מאמים!!! *ברוק יותר פרועה. המבוגרים- דן. למרות שאני שונאת אותו- זה הדמות הכי ש$$ה לשחק אותה. *יש מצב, אי אפשר אף לדעת מה יהיה בסדרות כאלה. *מאות' דהה!!! *לוקאס יהיה עם ברוק, היילי עם נייתן, פייטון עם ג'ייק, קרן עם קית, דן מת, דב התחתנה עם איזה מישו... בקיצור- סוף טוב! *לוקאס-איתן אורבך. נייתן-אושרי כהן. פייטון-אגם רוטברג. ברוק-אליענה בקייר. ג'ייק-הראל סקעת. ואין לי כוח לחשוב עוד...

G Baby

New member
כמה נחמד..משהו לעשות ../images/Emo13.gif

איזה היילי אתם מעדיפים:הברונטית בהתחלה או הבלונדינית? בהחלט הבלונדינית, הרבה יותר מתאים לה.. *איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים בסדרה? אממ goo goo dolls..יש להם אחלה שירים *האם אתם חושבים שאיפשהו בדרך היילי וניית'ן יפרדו לחלוטין? ממש לא! אין סיכוי.. *מי הדמות הכי פרועה:ברוק או סאמר מthe oc? סאמר לא כזאת פרועה, ברור שברוק *מי מהמבוגרים בסדרה הכי מגניב מבחינת הדמות שלו? נראה לי וויטי, השאר יותר דרמטיים. *האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס? לא נראה לי, יש ביניהם קשר של אח-אחות. זה סתם יראה מוזר.. *מי משני השחקני משנה הכי חמוד:מאות' או טים? מאות'!
*אם הייתם יכולים לכתוב את פרק הסיום לתמיד של הסדרה,מה היה קורה? אממ לוקאס וברוק ביחד, ג'ייק היה חוזר עם ג'ני והוא ופייטון היו ביחד, היילי וניית'ן ברור ביחד, היילי תהיה זמרת מצליחה, ניית'ן- שחקן כדורסל מקצועי. אממ דן ימות, כי זאת הדרך היחידה שהוא יפסיק למרר לכולם את החיים. וזה העיקר.. *נניח שרוצים לעשות את הסדרה גם בגרסה עברית..אילו שחקנים ישראלים הייתם לוקחים לאיזו דמות? וואי קשה..אממ אם איתן אורבך היה שחקן הייתי מלהקת אותו לתפקיד של לוקאס, ברוק-אליענה בקייר, לא משנה שהיא בלונדינית, מתאים לה התפקיד, או אולי נעה תשבי אם היא היתה צעירה יותר, פייטון- אין לי שמץ..אין מספיק שחקניות עם עומק. אולי אפרת בוימבלד, אם היא ממש תעבוד על הדמות. היילי- מורן גרוס, ניית'ן-טוב ממש קשה לי לראות מישהו אחר במקומו, אבל אולי רן בכור או רן דנקר גם מתאים.. שאלון חביב העסיק אותי לזמן מה

שלייייייייייייייייייייייייייייי ../images/Emo20.gif

*איזה היילי אתם מעדיפים:הברונטית בהתחלה או הבלונדינית?בלודינית *איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים סדרה?the pussycat dolls *האם אתם חושבים שאיפשהו בדרך היילי וניית'ן יפרדו לחלוטין?אין מצב *מי הדמות הכי פרועה:ברוק או סאמר מthe oc?ברוק ברור *מי מהמבוגרים בסדרה הכי מגניב מבחינת הדמות שלו?קרן *האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס?יותר מידי מוזר *מי משני השחקני משנה הכי חמוד:מאות' או טים?מאות' *אם הייתם יכולים לכתוב את פרק הסיום לתמיד של הסדרה,מה היה קורה?פייטון ולוקאס יהיו ביחד *נניח שרוצים לעשות את הסדרה גם בגרסה עברית..אילו שחקנים ישראלים הייתם לוקחים לאיזו דמות? יהודה לוי - נייתן רן דנקר - לוקאס פייטון - אפרת בוימבלד ברוק - יעל בר זוהר היילי - נינט איזה נבחרת בניתי חחחח

אני

*איזה היילי אתם מעדיפים:הברונטית בהתחלה או הבלונדינית?ברונטית *איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים סדרה?GREEN DAY *האם אתם חושבים שאיפשהו בדרך היילי וניית'ן יפרדו לחלוטין?לא *מי הדמות הכי פרועה:ברוק או סאמר מthe oc?ברוק *מי מהמבוגרים בסדרה הכי מגניב מבחינת הדמות שלו?וויטי *האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס?לאאא :\ *מי משני השחקני משנה הכי חמוד:מאות' או טים?מאות'!
*אם הייתם יכולים לכתוב את פרק הסיום לתמיד של הסדרה,מה היה קורה? הייתי רושמת : שפייטון ונייתן ביחד לוקאס וברוק בורחים כי היא בהריון היילי מתאבדת וזהו :\ *נניח שרוצים לעשות את הסדרה גם בגרסה עברית..אילו שחקנים ישראלים הייתם לוקחים לאיזו דמות?אותי :) בתור פייטון

אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo27.gif

*איזה היילי אתם מעדיפים:הברונטית בהתחלה או הבלונדינית? הבלונדה *איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים סדרה? ממ..מארון 5 או קולדפליי אבל אין מצב
*האם אתם חושבים שאיפשהו בדרך היילי וניית'ן יפרדו לחלוטין? אין לי מושג מה יקרה בהמשך,אבל אני מקווה שלא. *מי הדמות הכי פרועה:ברוק או סאמר מthe oc? יצא לי לראות רק פרק או שניים באו.סי אז אין לי מושג. *מי מהמבוגרים בסדרה הכי מגניב מבחינת הדמות שלו? מגניבים? חח לא חושבת שמישהו מהם "מגניב" במיוחד..אבל נלך על דן.. *האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס? לההה..אין מצב *מי משני השחקני משנה הכי חמוד:מאות' או טים? ברור שמאות' *אם הייתם יכולים לכתוב את פרק הסיום לתמיד של הסדרה,מה היה קורה? וואו..לא יודעת..לא טובה בזה :/ אבל הייתי רוצה שהסדרה תיגמר בזה שלוקאס ופייטון יחזרו. *נניח שרוצים לעשות את הסדרה גם בגרסה עברית..אילו שחקנים ישראלים הייתם לוקחים לאיזו דמות? לא יודעת..אני רק יודעת שאם היו עושים את זה בעברית היו הורסים הכל! חח.. אחלה שאלון

tamki

New member
עונה, למרות שאף פעם לא כתבתי פה:

בדרך כלל אני לא עונה על שאלונים והודעות בכלל אבל הפעם אהבתי את השאלון אז הנה אני עונה: איזה היילי אתם מעדיפים:הברונטית בהתחלה או הבלונדינית? את הברונטית בהתחלה. עכשיו היא סתם מעצבנת. איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים סדרה? אין לי מושג אבל אהבתי את the killers או איך שלא כותבים את זה... איזו להקה הייתם רוצים שתופיע באחד מהפרקים סדרה? אני מקווה שהם לא יפרדו והיילי תחזור לחשוב כמו שצריך ותעיף את הכריס האידיוט הזה... מי הדמות הכי פרועה:ברוק או סאמר מthe oc? ברוק ברור. אם כבר פרוע אז מריסה ולא סאמר.. מי מהמבוגרים בסדרה הכי מגניב מבחינת הדמות שלו? אממ או קית' או וויטי, שלפעמים ממש נחמדים והכל, ולפעמים מעצבנים לגמרי. האם אתם חושבים שיש סיכוי שיהיה משהו אפילו קטן בין היילי ללוקאס? לא. אין מצב. מי משני השחקני משנה הכי חמוד:מאות' או טים? מאות', טים מעצבן.. אם הייתם יכולים לכתוב את פרק הסיום לתמיד של הסדרה,מה היה קורה? אני לא מספיק מוכשרת בשביל לעשות את זה.. בכל מקרה: קית' וקרן יהיו ביחד, דב תימצא מישהו יותר טוב מדן ברוק עם לוקאס, נייתן עם היילי, כריס עוזב ו... זהו נראה לי.. שומדבר מקורי או משהו... נניח שרוצים לעשות את הסדרה גם בגרסה עברית..אילו שחקנים ישראלים הייתם לוקחים לאיזו דמות? אני לא רוצה שיעשו סדרה ישראלית! הם יהרסו את הכל כמו שהם הורסים כל תוכנית אמריקאית!

למעלה