../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifסיכום יומי ליום נהדר../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
קודם אני רוצה לאמר תודה למעיין שעשתה לי ערב כל כך נפלא
אולי הכי נפלא שהיה לי
בכל מקרה הכי נפלא בזמן האחרון ומעיין סליחה שלא הצלחתי לקיים את ההבטחה ולשלוח את הסיכום יותר מוקדם אבל ראית איזה מוטש הייתי
התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי כתבתי בפורום התארגנתי הגעתי לאוטובוס הגעתי לבית הספר קפצתי על כמה חברים שנבהלו כשראו אותי
התחלנו לדבר ולהתארגן למבחן במחשבים שיש ביום רביעי אחרי זה היה צילצול לשעור הראשון והחופשי והלכנו להתכונן בסיפריה ניסינו ללמוד ובאיזשהו שלב סתם התחלנו לדבר שטויות וחבר אחד שלי הביא חוט תפירה כי נקרע לו הכובע אבל נאבד לו המחט אז אי אפשר היה לתפור בכל מקרה אמרתי שאני יודע לתפור והוא כזה "מאיפה למדת לתפור??" ואני הסברתי שגדלתי בבית אצל אמא...(תראו שעות שאני רואה אותה מתקן בגדים... וזה עוד לפני שהיה לי אצלה מחשב... אז למדתי
) ואז הגיע החבר שישנתי אצלו והתחלנו לדבר על איזשהו משחק מחשב ואז אני כזה אני יוצא היום עם מישהי
וזה שישנתי אצלו נזכר שזה היום אחר כך הוא סתם היה בהלם
והמשכנו לדבר רגיל ואז שעור ספורט שכחתי להוציא מהכיסים את הטלפון והארנק וכשעשיתי חימום נפל לי הטלפון והמורה הגיע והתעצבן והוא התחיל לצעוק על כולנו שאנחנו מזלזלים בשעור ועוד רוצים ציון גבוה אני זה שקיבל את הציון כמעט הכי נמוך ולא התלוננתי אצלו למרות שאני ממש מנסה להשקיע זה שהוא לא נמצא בשעורים כדי לראות את זה זו בעיה שלו... בקיצר הוא סתם התעצבן עלינו והחליט שאנחנו צריכים לעשות מבחני כושר... אז הוא עשה לנו מטח ואני כמובן ברוב כשרוני הצלחתי אחד
והוא שינה בכלל את כל המאפיינים של המבחנים הוא אומר שמי שעושה 2 מטח מקבל 60 ו22 זה מצטיין ומי שעושה 18 זה 80 אבל בכיתות אחרות זה לא ככה... רק אצלנו!! והוא שינה מאפיינים ככה בעוד כלמיני מבחנים אחרי זה הייתה הפסקה וסתם הייתי עם כמה חברים ואז היה שעור מדעי החברה והמורה הסבירה ניסוי בפסיכולוגיה שאני הבנתי את כל השלבים שלו עוד לפני שהיא אמרה אותם אחרי השעור הייתה הפסקה קצרה אבל המורה להיסטוריה הספיק להכנס לכיתה ולבדוק את המחברת שלי במחשב ואני אחד שלא בידיוק כותב בכל זאת... אבל הראתי לו את זה והדבר היחיד שהוא שם לב זה שאני לא משתמש בוורד
ואז היה עוד שעור חופשי וניסיתי להתכונן למבחן עם חבר שלי אבל גילינו שאנחנו פשוט יודעים את כל החומר ואין לנו במה להתכונן
מתישהו הלכתי לחפש כמה חברים אבל כבר היה סוף השעור ומצאתי אחד שהתעצבן עלי שלא התכוננתי איתו למרות שאמרתי לו שאני אתכונן בכיתה... אחרי זה היה שעור כימיה נחמד המורה כתב בתחילת השעור "ינון" על הלוח ויצא מהכיתה אז שאלנו למי יש אומץ להוסיף א' ואחד קם והוסיף א'(אינון) ופתאום המורה הגיע והילד רץ והמורה קולט אותו רץ ושואל אותו למה הוא קם... ואז הוא המשיך ללמד כאילו כלום לא קרה והוא בכלל לא שם לב לזה שכתוב על הלוח אינון
ואז בהמשך השעור הזה היה טלפון למורה והוא יצא אחוצה(למורה קוראים שמעון) אז ילד אחד הפעיל את הטלפון שלו ושם בו צילצול ואז הוא כאילו ענה לטלפון שלו ואמר הלו שמעון?? וכולם התפקעו מצחוק... ואחת אמרה תראו את אורן הוא צוחק(מה היא רוצה שאני אבכה??) אחרי זה הייתה הפסקה קצרה והספקתי להגיע לכיתה ולאחר מכן היה שעור היסטוריה משעמם אחר כך עוד שעור כימיה אבל השעור היה כל כך משעמם... באמצע השעור פשוט התחלתי לספור וילדה אחת שיושבת מאחורי התעצבנה מזה ואז לאט לאט כל הכיתה שמה לב לזה והתייחסה לזה שאני סופר במקום לשעור והילדה שישבה מאחורי התחילה לשאול את כולם אם גם אותם זה מעצבן ואני עושה להם לאמר לא והרוב אמרו לא
ואז הגעתי ל333 אז הפסקתי
אחר כך נסעתי הביתה וישבתי ליד חבר שלי מכיתה י"א אבל הוא היה מוזר היום ורק חשב כל הזמן... הגעתי הבייתה היה מוזיקה מוזרה של קטנטנות בטלויזיה ואני התחלתי לחכות את האנשים שרוקדים שם ואז האח החורג שלי אמר לי דיי ואני גם אמרתי לו דיי אז הוא המשיך ואני המשכתי ודיי דיי דיי... ואז אמרתי דיי במהירות בלי סוף והוא התעצבן וניסה להרביץ לי אחרי זה הלכתי לאבא שלי והוא פתאום נזכר שהוא צריך להסיע אותי לקניון הגדול בפתח תקוה ושאני צריך להיות שם בשעה 6 ואז חזרתי לאיפה שראו טלויזיה והמשכתי עם הדיי ואז עליתי למעלה ובדקתי מה קורה עם מעיין... שישנה לה
אחרי זה האח החורג שלי עלה והמשכתי עם הדיי והוא ניסה להרביץ לי וזה היה כל כך מצחיק
אחרי זה התחלתי להתארגן לדייט עם מעיין בערב
ואז באתי להתקלח ובוווווווווווווום נפלתי על התחת שלי אח שלי הגדול הרטיב את כל המקלחת ולא חשב אפילו על לנגב אותה קצת... אז קיללתי אותו בכל הקללות שאני יכול(אני לא יכול לקרוא לו בן זונה... הוא האח האמיתי שלי
) ומתי שהתכוונתי להכנס למקלחת וכבר הייתי ערום אמא שלי התקשרה אז שמתי בוקסר ודיברתי איתה כמה דקות אחרי זה התקלחתי וכשסיימתי דיברתי עם מעיין במחשב ושנינו סיפרנו על תהליכי ההתארגנות שלנו ירדתי לאכול קצת למטה כדי שאני לא אהיה רעב כל כך בקניון(אני לא רוצה לאכול כמו חזיר ליידה בעיקר לא בפגישה הראשונה
) ואז עשיתי הכנות אחרונות(רוב הזמן היה על השער שפשוט לא מצאתי מה לעשות איתו) אחרי זה נסעתי לקניון הגעתי לשער שקבענו בדרך שנפגש בו חיכיתי קצת למעיין וכמה דקות אחרי זה ראיתי אותה
והיא הייתה כל כך מדהימה
היא שאלה אותי אם אני ערבי מג'לג'וליה כי אבא שלה רצה לדעת ואז סתם התחלנו לדבר ולהסתובב מצאנו לעצמנו מקום לשבת וכמה שולחנות ליידנו ישבו כמה מוזרים אחד התחיל לעשות טוטו בכל הקניון ואז הבנו שזה הוא אז מעיין אמרה לו להפסיק והוא אמר סליחה ושהוא מצטער וכמובן המשיך אחרי זה אני ומעיין המשכנו לדבר ואז אני קולט אותו בא לעשות עוד טוטו אבל הוא קלט שאני רואה אז הוא עצר את הנשימה העצורה שלו ונחנק
אחרי זה אני ומעיין קמנו מעיין אמרה לו שלום והלכנו לטייל בקניון טיילנו בין כלמיני חנויות וחיפשנו משהו יפה ליומולדת של ידידה מפורום ה"פ לא מצאנו משהו אבל אני מצאתי בייבלייד
ומעיין התחילה להסביר לי שזה לילדים קטנים המשכנו לטייל ואז מצאנו מקום קצת שקט לשבת בו פתאום החזקנו ידיים וזה היה נחמד ואז לאט לאט התחבקנו ואחרי זה קלטנו שאנחנו מוזרים אז הפסקנו והמשכנו להסתובב בקניון אבל עם הרגשה מוזרה אחרי כמה דקות אמרתי למעיין שהיה נחמד לי כשהחזקנו ידיים אז המשכנו להחזיק ידיים גם בהליכה חיפשנו עוד פעם מקום שקט וסתם ישבנו לבד והתחבקנו והמשכנו קצת לדבר ואז
הצרפתית הראשונה שלי
כמובן שבין לבין מישהו עבר והפריע לנו להיות לבד ואז בא שומר שהחליט שהוא תפס אותנו על חם ואזהיר אותנו שיש מצלמות בקניון אחרי זה פשוט הסתובבתי מסטול יחד עם מעיין בכל הקניון מידיי פעם התחבקנו וזה נמשך כל הערב אני סובל מפחד גבהים ויש שם גשרים שהם מוטות ברזל ועליהם יש עץ וזה פשוט הפחיד אותי ומעיין הכריחה אותי לעבור עליהם היא חיבקה אותי ומשכה אותי לאמצע שלהם ואז כמובן רצתי לקצה השני היא עשתה את זה כמה פעמים כמובן גם הספקנו לפגוש את המוזר עם הטוטו ואמרנו לו שלום והוא ביקש סליחה מעיין לא רצתה בכלל לאכול או לשתות אבל קניתי קולה וניסיתי לשכנע אותה גם לשתות
קצת אחר כך מעיין גרמה לי להבטיח לה שכשאני אבוא הבייתה אני ישר אתחיל לכתוב את הסיכום היומי... ואז כבר היה מאוחר ומעיין אמרה לי להתקשר לאבא שלי כדי שיבוא לקחת אותי התקשרתי ואחרי זה גם היא התקשרה ואז הלכנו לאיפה שנפגשנו והבטנו במזרקה שנסגרה לאט לאט התחבקנו עד שהייתי צריך ללכת... ואז הלכתי וראיתי את מעיין מתקשרת למישהו... בטח ל-י' שהתקשרה הרבה... בדרך הבייתה התחלתי להרגיש כאבים בגוף הגעתי לבית שלי וראיתי כוכבים לא יכולתי לכתוב את הסיכום היומי כמו שהבטחתי למעיין התקפלתי במיטה מכאבים וביקשתי ממעיין שתכתוב על הדייט
המשכתי להתקפל מכאבים במיטה וחשבתי על מה לכתוב בסיכום היומי נרדמתי והתעורר