לפנות בוקר סביר

• פותח הנושא Dor K
  • פורסם בתאריך

maayan15

New member
רגע רגע רגע...

את מעיין עם שני י´??? אופפפפ....אני לא יכולה להיות המעיין היחידה איפושהו?? נו מילא...וולקאם דרלינג |תדמייני שיש פה דביקון של חיבוק..|

מאיושית

New member
תודה../images/Emo13.gif

ד"א, גם את שמת לב לריבוי "מעיינים" בזמן האחרון
לאן שאני לא הולכת- יש לפחות עוד "מעיין" אחד

dana2909

New member
אין ספק

מישהו שם עלי עין. לא שאני מאמינה בדברים האלה, אבל אני כבר לא יודעת איך עוד להסביר את זה. לפני שבועיים מישהו הוריד לי את המראה (ועדיין לא החזיר ואני לא רואה בצד שמאל בזמן חניות ודופקת לעצמי כל פעם את הצמיגים). לפני שבוע מישהו תקע לי בורג בצמיג ועשה לי פנצ´ר שאותו גיליתי לפני ארוחה משפחתית חשובה (אנג´י..) וחבר שלי הצליח להחליף את הצמיג לרזרבי רק כדי לגלות שגם הרזרבי מפונצ´ר. והיום, השמוקים האלה דפקו לי את המכסה מנוע, וכולם (הביטוח והעיריה) אומרים שאין לי איך להוכיח כי לא יצאתי לצעוק עליהם ולא רשמתי את המספר של האוטו-זבל. לך תסביר להם שלא חשבתי שהם יהיו כל כך אימפוטנטים ולא יצליחו להחזיק מה שיש להם בין הידיים. אני נשברתי. ביום שישי אני מתחילה לחפש דירה חדשה. אם מישהו שומע על מקום שקט, עם שכנים שקטים (רצוי לא קיימים), ומכוניות זבל שאוספות זבל אחרי שהציפורים מתעוררות מתבקש לפנות אלי. אותו אדם יתוגמל באופן נאה. זאת הבטחה.

זיו25

New member
דנה...

להשכיר לך חדר אצלי? יש לנו ציפורים לרוב, נוף לפארק וטולי שממוצע הנביחות שלה הוא 3 לשבוע. את באה?

dana2909

New member
מפתה..

2 אנשים + אנג'י שרק גודל האגו שלה יכול לאכלס וילה 4 מפלסים... זה נשמע כל כך פסטורלי יחסית לאפרוריות התל אביבית..

adidas^

New member
באמת תל אביב השתגעה היום

היה ממש קר שם בבוקר, ואחרי הצהריים- גשם זלעפות, מישהו שם למעלה השתגע ושכח שבישראל אין חורף, ביחוד לא בתל אביב!

Salem

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני סתם חולה לי בביתי
שיהיה לכם יום טוב

mprb

New member
אם אתה בבית....

אז למה אתה לא בא לפורום שלי
בודד לי שם ואני צריכה לעורר אותו....

resputin

New member
../images/Emo42.gif(-אה, לא ממש שמש) נחמד ומעניין

נו טוב, עבדתי עליכם בשביל שתכנסו להודעה שלי
. היום שלי התחיל בשעת אפס שלא התממשה, כי איזה אלמוני פלוני נכנס בחשכת בלילה לשטח בית הספר, ובעזרת דבק מגע+סיליקון הצליח לשריין כל מנעול בדלתות החיצוניות, כך שלא יכולנו להכנס. -היה משעשע. ההימור שלי? יב´ניק שלא משהו-משהו במתמטיקה, שפשוט רצה לדחות את שעת השין בכמה זמן. חזרתי לי לביתי, בשביל לגלות שעיריית ת"א (עדיין) זונות, שהילד שלי מרגיש רע (תתחבר לאייסי) ושדנץ מאושר. יום טוב, נטול תנ"ך (בניגוד לשלי..)

Reznik

New member
שךלום לכם

אני לצערי פספסתי את הבוקר בעקבות זה שקמתי ב14 ביקיצה טבעית
אז אני אאחל לכולכם צהריים טובים

d@r121

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo182.gif;בוקר גשום

4 לפנות בוקר, בומים מאיימים ברחבי חולון מבשרים על תחילתו של מבול אימתני מיד אח"כ מגיע בוּם בוּמי כזה שמרעיד את כל החלונות (שלי היו פתוחים) וגורם לכל האזעקות לצפצף בקצב. אכן בוקר מוזר יחסית חשוב לציין שדקה אחרי הבום חזרתי לנמנם עד ל6 כי יש שעת 0 אתם יודעים

maayan15

New member
ללמוד-לא לישון, ללמוד- לא לישון...

ללמוד-לא לישון, ללמוד- לא לישון...עוד כמה פעמים.. איך זה שכל פעם שאני צריכה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ללמוד- אני הולכת לישון במקום? אם אני אגיד לכם מתישהו שהכשלתי/לא הלך לי טוב בכלל במבחן במתמטיקה תזכירו לי בבקשה שזו אשמתי בלבד... מעיין <הולכת להתארגן...תחזור עוד 5 וחצי דקות...>

maayan15

New member
היה לי יום נחמד כזה... ../images/Emo13.gif

אז אחרי כמה זמן שאנחנו מדברים על זה אני ואורן (כן כן פנתר...) יצאנו.. היה אחלה..נהנתי נורא..ולמרות שלפעמים הוא מעצבן (נו אתם מכירים אותו..) היה לי כיף...
ואחרי 4 שעות נזכרתי פתאום שאני צריכה ללכת הבייתה כי אחרי הכל יש לי מחר מבחן במתמטיקה ואין לי שמץ של מושג מה רוצים ממני (להזכירכם- אני הריי בחרתי לישון..) אז עכשיו אני בבית...ונחמד לי...וחשבתי שכדאי לשתף אותכם בעיניין...
מעיין

maayan15

New member
../images/Emo6.gif

מנה בדיוק לא הבנת? את החלק בו נפגשתי עם אורן או את החלק בו נהנתי?

למעלה