לפנות בוקר סביר

• פותח הנושא Dor K
  • פורסם בתאריך

Dor K

New member
לפנות בוקר סביר

מה אני ער עכשיו? שאלה טובה. לא ישנתי אתמול וכנראה שגם היום לא אשן. הראש שלי מוצף במחשבות על כל כך הרבה נושאים ואני לא מצליח להירדם. בכל מקרה, אני אבהה לי במסך עד שימאס. שיהיה לכם יום עם פואנטה <אני איבדתי את שלי. וגם טרחתי להשאיר את הפלאפון בראשון לציון. אני נדהם לעתים מהכישרון שלי
>.

De-Panther

New member
בוקר טוף לכולכם ושיהיה הכי טוף../images/Emo42.gif

ועכשיו להתארגן... *מפהק*

dana2909

New member
בחיים שלי לא כעסתי ככה!!

על הבוקר. 6 בבוקר, נעמדו כלאחר כבוד המטומטמים שקוראים להם מפני הזבל של העיריה וכנראה ששמם מעיד על אופיים. הם התחילו להעביר קורות עץ ארוכות שמישהו שם על המדרכה מעל האוטו שלי למכונית הזבל שלהם. 20 דקות אחרי שהם סיימו, כשהגעתי לאוטו שלי, גיליתי ששני מטומטמים הפילו כמה קורות על מכסה המנוע שלי ויש לי שם כמה בליטות. אין שום ספק שהבליטות האלה הגיעו מקורות העץ כי הם לא היו שם אתמול בערב, והם בצורה מרובעת שאינה משתמעת. מגוון הקללות שיצאו לי מהפה באותו הרגע גרמו לעובד הערבי שעמד בקצה השני של הכביש להסמיק. אין מילים לתאר את הקריזה המטורפת שיש לי על העיריה המחורבנת שלה אני אמורה לשלם כסף כדי שיהיה לה כסף לשלם לעובדים כדי שידפקו לי את האוטו. בוקר מגעיל במיוחד.

maayan15

New member
../images/Emo42.gif בוקר נחמד...

לא יודעת ברגע שממש הצלחתי לצאת מהמיטה נהייתה לי הרגשה נחמדה כזאת... נראה כמה זמן ייקח לה לעבור
המשך יום טוף לכולם

אוֹסי א

New member
מישהו זוכר את הבוקר?

כי אני לא. היום הזה עבר כל כך לאט, משהו מטורף. נמשך בערך חודש. יום קר קר קר ומאוד רטוב, שרק ברי סחרוף בשיעור ספרות ("עוד חוזר הניגון") הצליח טיפה להפשיר. גרנולה עם חלב זה מעולה, אגב. המשך יום טוב לכולם!

Idan91

New member
אח, ../images/Emo187.gif

שעור ספרות היה איכותי. במיוחד כשהפסקנו להתעסק עם הג'ינג'י המנוכר. יאק.

mprb

New member
../images/Emo182.gif בוקר טוב ../images/Emo182.gif

גשם, שמים מדהימים ודיסק של The corrs- מה עוד אפשר לבקש על הבוקר?
ככה אני התחלתי את היום שלי! כשהתעוררתי ירד גשם
חזק- אבל עד שיצאתי מהבית הוא כבר הפסיק (למזלי) שמתי בדיסקמן דיסק של The corrs והלכתי להסעה. לאט לאט השמש זרחה והשמים קיבלו גוון נ פ ל א פשוט מדהים..... ממש כיף להתחיל ככה את היום

זיו25

New member
ד"וח מיוחד

את הבוקר הזה אני אתחיל בסיפור מליל אמש. שמח וטוב לב יצאתי לי מהעבודה אל עבר ביתי החמים, מכיוון שאישתי היקרה טרחה והכינה ארוחת ערב דליקטס עם מטעמים לרוב. מכיוון שכבר הייתי באיחור, אצתי רצתי חיש קל אל עבר הרכב, יצאתי מהחניון וברגע האחרון נזכרתי ששכחתי לקחת את הסרט - "דוח מיוחד" שהושאר על שולחני מבעוד מועד. עצרתי את הרכב, קפצתי ממנו במהרה ויצאתי אל בניין המשרדים שעמד מולי. שניה לאחר מכן הבנתי את גודל הטעות. בחוץ - קר. בתוך האוטו - המפתחות... צלצלתי לאישתי היקרה שתשים את האוכל בתנור, ושתבוא לחלץ אותי. בנתיים הלכתי למשרד להביא את הסרט וחזרתי להמתין ליד הרכב. בשלב מסויים נהיה לי קר, והחלטתי להכנס לבניין ולחכות ליד עמדת השומרים. דקות לאחר מכן, הגיע השומר והודיע שבקרוב מאוד תגיע ניידת כדי לשים דוחות לרכבים החונים בחוץ. לפתע הסרט שהחזקתי בידי קיבל משמעות כפולה... למזלי, אישתי הגיעה עם הצרור לפני שהגיע הצורר, והגעתי למקום מבטחים רק כדי לגלות שהכלבה הקיאה. לסיכומו של עניין - היה אוכל טעים, סרט מצויין, ובוקר טוב לכולנו. בברכה, זיו.

מאיושית

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היי,אני מעיין- נעים מאוד
גיליתי את הפורום המקסים הזה , ונראה לי שאני הולכת להתנחל פה קצת, מתאים
שיהיה לכולם יום נהדר....

דן צ

New member
מכירה את המשפט??

" אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" אז כל עוד תשלמי את דמי החבר כיאות ובמזומן את יותר מברוכה הבאה לפורום.

Dor K

New member
מה להתנחל??

תתפשטי! ברוכה הבאה. הידעת כי מנהלים משלמים לנו יותר?

מאיושית

New member
מנהלים משלמים יותר?../images/Emo12.gif

ואני חשבתי שמעמדי יביא לי הטבות ........

../images/Emo42.gif סביר ורטוב.

כל הרבה צרות על הבוקר, לא יכולתם לחלק אותם להודעה הודעה, ושנתחיל לטפל בהן אחת אחת?!?! דורק'ה, מה כל כך מטריד אותך? זיוקלע'ך - ואני חשבתי שרק אני מסוגלת לשכוח שלושה פריטים, כל אחד במקום אחר. דנה, את שמה לב שרוב הבעיות שלך נובעות מרעש המשלב בתוכו משאיות זבל? מתי את כבר עוברת משם?!?! ודנץ - היום לא יום נפלא. אולי בבית שמש יש שמש (סוג של הומור משעשע) אבל אצלנו לא. וזה לא מצחיק.

דן צ

New member
זה לא הומור משעשע

באמת יש כאן שמש כאשר בחדשות מדברים על סופות שלגים בחרמון

דן צ

New member
שירה דוידסון האחת ויחידה

הבעייה היא שלפעמים היא מועלת בכספים

למעלה