שמלת תחרה1
Well-known member
יצביעו לבן גביר בני 18 -25
מה הסיבה לדעתכם, שצעירים חושבים להצביע לבן גביר?
כי צעירים הם יותר קיצוניים, הם לרוב יהיו בקצוות המפה הפוליטית, גם יותר קל לדרבן אותם.יצביעו לבן גביר בני 18 -25
כלומר הצעירים פטריוטים יותר מהמבוגרים?כי צעירים הם יותר קיצוניים, הם לרוב יהיו בקצוות המפה הפוליטית, גם יותר קל לדרבן אותם.
זה לא מה שהתכוונתי, אך תשובתי היא בהחלט, הם עדיין לא התאכזבו מהמדינהכלומר הצעירים פטריוטים יותר מהמבוגרים?
החשוב, זה הבחירות הנוכחיות.מה שדיברגנט אמר.
אני רוצה להזכיר בהזדמנות זו את מפלגת "גיל" (רפי איתן) שזכתה בזמנו לכמות מנדטים גדולה יחסית בעקבות הצבעה של צעירים שראו בכך הצבעת מחאה.
העניין שזה עלול לתפוס רק פעם אחת. אם בן גביר יכנס לקואליציה , בבחירות שלאחר מכן אני צופה שהרבה פחות צעירים יצביעו לו.
גם אני בצעירותי היתי יותר אידאולוגי והצבעתי בהתאםיצביעו לבן גביר בני 18 -25
החיילים ב-2 הבחירות האחרונות נתנו את קולם לא לימין.גם אני בצעירותי היתי יותר אידאולוגי והצבעתי בהתאם
בשלהי ספירת הקולות הימין ממתין לקולות החיילים ומרצ-עבודה ממתינות לקולות האסירים הביטחוניים
את מוגבלתהחיילים ב-2 הבחירות האחרונות נתנו את קולם לא לימין.
את מוגבלתמניחה שהסקר עלה ע"י תומכי בן גביר.
כמה שנאה שחר? תתקדם!את מוגבלת
את מוגבלתכמה שנאה שחר? תתקדם!
למה? מה זה אמור לתת לו, הסקר כשלעצמו ופרסומו?מניחה שהסקר עלה ע"י תומכי בן גביר.
א. הסקרים האלה לא מלמדים מאומה ולא ניתן לסמוך עליהם בשום צורה או דרך.יצביעו לבן גביר בני 18 -25
אכן הצעירים מתלהבים מהקצנה.א. הסקרים האלה לא מלמדים מאומה ולא ניתן לסמוך עליהם בשום צורה או דרך.
ב. לא, אני לא יודע בדיוק מה ההבדל -לעניין זה- בין צורה ודרך. סתם שיטת כתיבה.
ג. צעירים מטבעם מתלהבים מהקצנה והתלהמות. אב"ג נותן להם את זה מלוא החופן.
ד. השאלה לטעמי היא לא כיצד מצביעים בני הגילאים האלה (נשמע כמו סתם סקר של ערוץ שלא היה לו על מה לעשות סקר), אלא מה שיעור ההצבעה לעוצמה יהודית בקבוצה הזאת אל מול הציבור הכללי (הבוגר/מבוגר אם תרצי). רק אם נגלה פערים בהשוואה הזאת, יהיה טעם בדיון בשאלתך. אחרת היא לא שונה מהשאלה למה ישראלים מצביעים לעוצמה יהודית.
לא רק, אני כבר סידרתי כך שכול המשפחה המורחבת שלייצביעו לבן גביר בני 18 -25
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.