לפי דעתי

maaianr

New member
אני רוצה P:

מוכנה ומוזמנה ...חחח רק תגידו לי מתי הצילומים ואני מתייצבת!! :)

itaym02

New member
תמונה של חברה שלי וידידה שלה ביחד על האופניים

מותר או רק סטרייטים הולכים כאן?

itaym02

New member
יש אנשים שרגישים לתמונות מסוג זה

מעדיף לשאול קודם.

עמי1986

New member
../images/Emo41.gifיאלללה בנות!!

בהודעה למטה של תפוז תשרשרו תמונות שלכן על אופניים.. אני לא בטוח שיש מספיק זמן להרים הפקה קטנה כי המועד הסופי הוא ביום חמישי.. בכל מקרה מי שיש לה תמונה מוזמנת להעלות כבר...

innocence

New member
אין זמן לכלום..

מתי הם חשבו שאנשים יצטלמו? זה שבוע ובאמצע גם יש את יום כיפור. נראה לי שמישהו לא חשב עד הסוף על העניין הזה...

עמי1986

New member
ניראלי שהם בכוונה עשו את זה ככה

כדי שלא יהיה לנו זמן להרים הפקה כי אחרת אנחנו ננצח בטוח..... קיצר תמיד דופקים את השחורים....

innocence

New member
אני לא חושבת..

וגם אם כן, זה לירות לעצמם ברגל. הרי גם אם אתה "סתם איש", בכל תקופת החגים העמוסה הזו - מתי יהיה לך זמן לצלם? הרי בכל מקרה אתה צריך לדאוג למישהו שיצלם אותך. יוצא מצב שאלא אם כן יש לך כבר "תמונה מוכנה" אז הסיכויים שתצלם הם קטנים מאוד. מה גם שאם התמונות יוצגו לראווה בכל רחבי תל אביב הייתי מצפה שירצו תמונות מושקעות יותר. אתה לא חושב?

dostein

New member
אנסה

האם לדעתך זה יביא למצב בו יהיו יותר תמונות שיועלו?

עמי1986

New member
ברור....

זה חתיכת דבר....שלטי חוצות בכל ת"א??? מי לא תרצה את זה פה?? ננסה לארגן איזה הפקה קטנה.... ניקח כמה מועמדות ונבחר פה מי תלך... יש כבר כמה כיוונים.... לפי דעתי הם יבינו שהם טועים כמו שאמרה גאיה..... יום כיפור לוחץ אין זמן בכלל.... רק תחשוב כמה זה יקדם את מי שמעוניינת להצליח....

nirp01

New member
אבל...

אולי כל כוונתם היתה שיעלו תמונות קיימות, ולא שיעשו הפקה במיוחד. או שפשוט חשבו על זה ברגע האחרון, וזה אמור להיות מוצג בהפנינג שבסוכות, ובגלל זה הלחץ. בשני המקרים הסיכוי לדחייה לא משהו - אבל לנסות לא מזיק. שיהיה בהצלחה! ניר

עמי1986

New member
ניר כפרעליך...

זאת הנהלת תפוז... כמה כבר מחשבה הם משקיעים????????

למעלה