לפיצפון שלי...

נ ש י מ ה

New member
לפיצפון שלי...

קטנטן שלי.. אני אוהבת אותך כל כך... אני אפילו לא יודעת אם אתה בן או בת. אני מרגישה שאני חייבת להיות כנה איתך למרות שעוד לא יצאת לאוויר העולם. כבר חודשיים שואלים אותי אם אני רוצה בן או בת. בהתחלה אמרתי שאני רוצה בן. למה אתה שואל? כי אני מאוד מפחדת מדבר מסויים. יש לי פחד כזה. לכולנו יש פחדים. אני מפחדת שאם אתה תהיה בת יפגעו בה ולכן אמרתי שאני רוצה בן.. ופה מגיע הוידוי.. אני בעצם רוצה בת... כי אני מפחדת לראות עליך את הפנים של אבא שלך.. (???) יש לך כזה בכלל? אני מקווה שאתה סולח לי על שאני רוצה אותך בת ולא בן. אבל גם אם תהיה בן.. אני אוהב אותך..אוהב אותך כי אתה הילד שלי ורק שלי. ואם אני בקטע של וידוי.. אני מאוד מפחדת. ואם יקרה משהו? אני רוצה שתדע תמיד שאני באמת משתדלת לעשות הכל על מנת שתיוולד בריא ושלם ומושלם בלי אף פגם. יש לי הרגשה שזה לא ילך.. אתה הרי יודע כמה סבלתי כאבים בחודשיים האחרונים.. ואני מפחדת. אני אוהבת אותך ואני רוצה להצליח לשמור אותך עד סוף ההריון. אני לא רוצה שתלך לי. לרות שאני מרגישה שלא נותר עוד הרבה זמן. ואם אני אאבד אותך? אתה תסלח לי? לא תיכעס? לא תתעצבן, לא תהייה עצוב? חשוב לי שתבין משהו- אני לא רוצה לאבד אותך! בשום פנים ואופן לא! אבל אם.. רק אם.. אז הייתי מצרפת תמונה. אוףףףףףףףףףףףףףףף אני כל כך מפחדת.. אני נופלת בחזרה לנקודת ההתחלה. בלי חיוכים, בלי צעקות, בלי זמן פנוי, בלי יכולת לדהר. האדישות? החוסר איכפתיות מה יהיה בהמשך. וזה בריא לדעתך? אמרו לי שלא לאכול זה מזיק.. ואני? אני ממשיכה לפגוע בך.. מקווה שביום מין הימים אני אפסיק עם זה. את האמת להגיד לך? לגבי כל המבצעים ומחירונים. אני עייפה כל כך.. מרגישה שאני מתמוטת..

../images/Emo24.gif

אל תדאגי... יהיה טוב.... תמיד!
מזל טוב שירוש'!

אין לי משהו חכם לכתוב

ואני לא יכולה להבטיח שום דבר... רק שתדעי שאני מתפללת איתך ובשבילך...

ה מוזה

New member
......

"..ואני? אני ממשיכה לפגוע בך.. מקווה שביום מין הימים אני אפסיק עם זה." היום הזה כבר כאן ביום בו ניטעה בך נשמת ילד רך זה היום שבו - מפסיקים לפגוע ומתחילים לאהוב ..ברגישות בעדינות בתשומת לב בחום וברוך . בהצלחה לך .

dance of life

New member
מאחלת לך את כל הטוב שיש!

ועם מילים כאלו של אהבה טהורה, הילד הזה עוד יגדל להרבה מאד אושר!

../images/Emo85.gif

נשימונת ... אין לי מילים . הזמן רץ ואפילו לא מחכה לנו . תשמרי על עצמך , תהיי איכפתית לעצמך . ברגע שאת מזלזלת בעצמך את בעצם מזלזת בו . אל תכבידי על עצמך .. גם אם יוולד בן או תיוולד בת זהו משהו מפרי ביטנך , משהו מתוכך את תראי שהכל יעלם ואת תרגישי רק את הילד בלי שום רגשת אל האדם הנבזה ההוא . אני מקווה שהחודשים הבאים יעברו עליך ביתר קלות בלי שום הפתעות חדשות ולא נעימות .. שימרי על עצמך ...
שאומר הכל ..

נ ש י מ ה

New member
../images/Emo51.gif לכולכם על התגובות..

ילדי שלי.. אתמול כאשר כתבתי לך הרגשתי כה מבולבלת. הכל היה מעורפל ולא ברור. אני אוהב אותך ולא משנה אם תצא בן או בת. מכוער או יפה. אני אוהב אותך כי אתה חלק ממני. רק בקשה אחת היתה לי לאלוהים.. שלא ייקח אותך ממני. שיאפשר לי ללדת אותך. שתיוולד בריא ובלי בעיות. אתה כל כך חשוב לי וכל כך אהוב.. אין לך מושג כמה. רק ללדת אותך אני רוצה. שתהיה כבר איתי. קרוב קרוב. כן. כזה קרוב שאני אוכל להחזיק אותך ולחבק אותך ולנשק אותך ולהיות רק שלך בדיוק כפי שאתה תהיה רק שלי. שלי ולא של אפ'חד אחר. אתה יודע שכבר חשבתי על שמות? כן, זה אולי נשמע קצת מופרך ודבילי כי אני רק בחודש השלישי אבל זה בילתי נמנע. אז חשבתי על שמות.. ומצאתי כבר שם שיהלום אוצר קטן קסום ומופלא כמוך.. רק שייתן לך להיות איתי.. ושלא ייקח אותך ממני לעולם.. כמה שאני אוהבת אותך.. אם רק היית יודע כמה.. ואני רק מקווה שאתה תאהב אותי בחזרה, למרות שאני לא מושלמת.. אבל אתה יודע? אפ'חד לא מושלם. חוסר מושלמות מעיד על אנושיות, על רגשות, על טעויות, כפי שכל אחד עושה במהלך חייו וכך הוא לומד. לא מאמינה בזה ולא מאמינה שקיים מישהו בכל העולם שהוא מושלם.. אפילו לא בכל הפלנטה.. אז תשתדל להחזיר לי אהבה, טוב? אני אזדקק לה ולך הכי שאפשר בעולם.. אבל יותר מכל אני יודעת שאתה תזדקק לי ולשם כך אני פה.. רק שתדע שאני חיה למענך. כי אין לי בעולם דבר חשוב ממך.. ואני אגיד את זה שוב כי קשה שלא.. אני אוהבת אותך. אוהבת אוהבת אוהבת הכי הכי בעולם..

moran500

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא, רק אמא שלך" את נותנת לבן אדם הקטן שבתוכך עכשיו חיים, וזוהי המתנה הכי גדולה שאפשא לתת למישהו, במיוחד שאת כ"כ אוהבת אותו/ה! תנוחי ותאהבי

למעלה