לפיי תמונהה

לפיי תמונהה

מישהי התחילה-או גמרה אני משרשרת ת' תמונה מי שרוצה להיות שופטת שתגיד לי 4 הראשונות הן השופטות תכתבו כתובת מסנג'ר או איסיקיו כדיי שנוכל לדבר... תגידו לי עם התמונה קשהה מאי

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif

בנות, נדמה לי שאתן מסוגלות לעשות את התמונה הזו, היא יפה וזה אתגר, אבל לא בלתי-אפשרי, אני חושבת
נסו?
|קפיץקפוץ|

behind the masc

New member
../images/Emo99.gifאני אנסה לעשות מאוחר יותר.

אני לא יודעת איך לעשות כנפיים
אבל התמונה מאוד יפה, אני אנסה. =]

אתם לא חייבות......

לעשות בול אותו דבר תעשו שונה בלי כנפפים עם רוב הבנות פה לא יודעות לעשות כנפיים ואני בניהם מה לא?!,תנסו דומה אני ישנה עם אתם רוצות רק תגידו!

Oo NATALI oO

New member
אני יכולה להיות שופטת??? ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

איסי : 224-602-294 למסן אני לא מצליחה להיכנס

PakoLina

New member
בעיה קטנה ^^;;../images/Emo118.gif

אני לא מבינה כל כך את התסרוקת שלה.. זה בסדר עם אני אעשה רק גוגולים?

אממממממממ?כנסיייייייי

איאיך שהין בעיה תעשי א נראת לדעתך שיער שחור עף ברוח זה לא עקרוני תעשי איך שהיא נראת לך!

כולכם אני סוגדת לכם!

דבר ראשון אני רואה שאף אחת לא משרשרת וזה מעציב
ודבר שני אני שמה עחוד תמונה עם למישהי קשה הנה... ודבר אחרון יש כבר שתיי שופטות!קדימה עוד שתיים האא והתמונה של בריטני ספירס לידע הכללי שלכם אין לה נעליים אז נעליים איזה שאתם רוצות!!!!! ודבר אחרון וליובל תני ת'איסיקיו שלך או המסנג'ר כדיי שאני יוכל לדבר איתך בקשר לתחרות!!

PakoLina

New member
לא!! ../images/Emo10.gif../images/Emo118.gif

התמונה השניה עדיפה, יותר מאתגר וזה וזה.. וחוץ מזה כבר כמעט גמרתי את הפיה, אני רק מחכה לשדחם ואז אני אשים

תקשיביי

זה שתיי תמונות אלו שרוצות שיהיה להם קל לוקחות את בריטני ספירס אלו שמאותגרות לוקחות ת'פיה זה שתי אפשרויות זה לפיי הרצון של הילדה אני ממש שמחה שלקחת ת'פייה סוגדת לך אגב מה השם שלך פלייז אני מה זה גרועה פה בשמות אולי איזה שרשור שמות יעזור לי פה....לא משנה סוגדת לך

PakoLina

New member
../images/Emo25.gifאבל ../images/Emo10.gif../images/Emo118.gif

זה לא כל כך הוגן ככה :( אבל שיהיה.. וד"א, קוראים לי פאקו ^_^ טובנו, לא קוראים לי פאקו, קוראים לי נעם, אבל תקראי לי פאקו ^^

למעלה