../images/Emo42.gifוקצת יותר בהרחבה
גם מ-lob קצת מידע על האלבום החדש מתוך הראיון ממגזין ELLE: אחרי הפסקת ה-4 שבועות, בריטני חזרה לעבוד על האלבום הרביעי שלה. "עברתי כל כך הרבה שרציתי לכתוב שוב," היא אומרת. ולפני שאתם שואלים, לא, אין שיר תגובה לCRY ME A RIVER של ג'סטין. "אני בחיים לא הייתה עושה את זה", היא אומרת ומנענעת את הראש. "יש אנשים שכותבים בדיוק על מה שהם עוברים כשהם כותבים, אבל אני באמת הייתי צריכה לדבר על דברים שמחים לגרום לי להרגיש יותר טוב. אני בטוחה שהעולם גם לא רוצה לשמוע את כל החרא שיש לי להגיד על ג'סטין". "באמת שאכפת להם..." אומר המראיין. "לא, אבל זה כל כך דבר שמשרת רק את עצמי (משהו כזה..). בכל מקרה באלבום יש שירים קצביים שמכניסים אותך למצב רוח בגלל שאני אוהבת לרקוד, אבל ברוב זה אלבום vibe". מה שהיא מתכוונת כשהיא אומרת vibe זה הכל בוגר וסקסי, היא עבדה עם כולם ממובי, לקטי דניס (Cant get you out of my head של קיילי) לפי דידי, בריטני הלכה ויצרה חתיכת אוסף לוהט של מקצבי ג'ונגל, ראפ סקסי, נשימות כבדות ומילים מכוונות שמציעות... Don't really want to be a tease, will you do my zip up please? - זה קלסיקה מהשיר טאץ' אוף מיי הנד. חברת התקליטים אומרת שהשיר "תנשום עליי" (Breathe on me) זה Ray of light של בריטני, אבל זה יותר Erotica שלה. חלק מהמילים של Breathe on Me: Monogamy's the way to go, Just put your lips together and blow (ממה שהבנתי בעברית זה: "מונוגמיה זאת הדרך, רק להצמיד את השפתיים ולנשום".) קרדיט: תום.