לפורם Yes Y

shelly the one

New member
לפורם Yes Y

לאדון "מדווח מהשטח" בכנות what's your problem? אולי עידו טעה בתגובה שלו אבל היי זאת מדינה חופשית וזכותו המלאה להגיד מה שהוא רוצה!!! אני, כדרך אגב גם כן לא מתה על משפחת קורן. אז אולי אתה מכיר אותם ואנחנו טועים אבל זה לא שאתה לא עשית הכללות צפוני קראת לו? אז שתדע לך מר שטח שגם אצלנו יש אבטלה ויש עוני אנחנו לא צפוניים וגם לנו יש צרות משלנו אז בבקשה אם אתה לא רוצה שיכלילו אותך אל תכליל אחרים זותנו לאהוב את מי שאנחנו רוצים ולהעביר ביקורת על מי שאנחנו רוצים.רוצה להעביר ביקורת על עידו לך לפורום "קיטורים" או שתפתח קומונה "נגד עידו" אבל בפורום YES Y זכותו לכתוב על דברים שמשודרים בטלויזיה קיצ קצ אני לא אחפור יותר!! וHUNY אתה יכול לקפוץ לי ממני "הצפונית ששונאת את משפחת דובי וחבריה" נ.ב קח
ודחוף אותה לתחת לפני שאתה מדבר ככה על עידו!

אאחחחחח איזה הצתה מאוחרת

הוא כבר לא כותב פה ? אני מקווה שהכל בסדר אצלו. כשיש אבטלה אצל צפונים אז הם מסתפקים רק ב 2 מכוניות וסוגרים את החגורה לגבי השלישית. כשתכירי אנשים מאור עקיבא אולי תביני , אוייש שוב הכללתי , עכשיו את תגידי שכל החברים שלך גרים באור עקיבא וזה לא בסדר שאמרתי שאת לא מכירה משם אנשים . את המצב ששם את לא מכירה בכלל וזה בטוח. עישו לא מעניין אותי , אם הוא מהולך על להשפיל את חלי ומשפחת אז מה הבעיה להתמודד עם ביקורת שתיתן לו להרגיש את ההשלחות של שהוא כתב ? ובנוסף , את בעצמך לא סגורה על עצמך , כי אם זו מדינה חופשית בשביל עידו אז זו מדינה חופשית גם בשבילי ובשביל הביקורת שכתבתי. בננה בעין שלך.

***עישו = עידו לא מעניין אותי , אם

הוא הולך על להשפילאת חלי ואת משפחתה אז מה הבעיה עם ביקורת שתיתן לו להרגיש את ההשלכות של מה שהוא כתב ? וואו כמה טעויות בפסקה אחת , כנראה שאני דוגמן על מרוב טעויות ( בצחוק כן , לא מכליל דוגמנים ונא לא לתקוף אותי על זה ). אני מווה שהבנת את הנקודה המרכזית : זה לא הפורום הפרטי של האבא שלכם. מותר לכם לכתוב פה הכל , וגם לי מותר לכתוב פה על הכל , גם ביקורת על עידו מותר לי לכתוב כאן.

../images/Emo7.gifתגידי להם , תגידי להם

הם מציקים לי , לא היית בפורום כמה ימים ואני נשארתי היחיד שחילק פה כאפות. תשמרי עלי , אני מפחד. יש פה כמה , מה זה רעים. אהה
כבר אמרתי ? רניתי לך פרחים
בלונים
ו...
( בחבילה יש
) מזל טוב ( שבוע באיחור )

idodo cohen

New member
כרגע זה לא רלוונטי

בעיקר בגלל שלא איתי אתה מדבר פה. אני כבר הבנתי שמאוד חשוב לך שלא יפריעו לך להגיד מה שאתה חושב על מה שאני חשבתי ועוד לייחס לזה משמעות אישית כלפייך, כלומר לקחת ללב שום דבר. אז שוב, זה לא רלוונטי לכאן. פה היא פנתה אלייך ואמרה מה היא חושבת עלייך, ביקרה אותך. זה כבר הרחק הרחק מחופש הדיבור שלך. זה כבר הרחק מההשלכות של מה שאני כתבתי. זה מדבר עלייך. ועם כל הכבוד, אני כבר ממש לא בקטע של להגרר לריב, בטח שלא איתך. ואם היא מצאה לנכון להגיד את דעתה, דעה קצת קטלנית בלי שום ספק, זה לכאורה בסדר גמור. לא?

idodo cohen

New member
הו, ונ.ב.

תתבגר. אני לא מתעסק בשטויות שלך כבר כמה ימים ואין לי באמת כוונה לחזור ולדון בעניינים ההם. לא שהשארת לי הרבה מקום לדון, קבעת מראש שאני השטן. הסטטוס האשכרה תמידי שלך הוא ילדותיות, כלומר בשיחה עם כל אחד, בכל זמן ובכל מצב. זה מאוד עצוב. יום טוב.

כן כן כן ובנתיים תביא לחלי מעדר ברא

בראש. אימא שלך אמרה לך דברים כאלה כמו לצחוק על שמנים אז אולי תגיד גם לה להתבגר ? אין לי בעיה עם הביקורת של הכותבת , מותר לה ולא אמרתי לה שאין לה זכות לכתוב , כמו שאתה אמרת לי . אתה זה שדוגל בסתימת פיות. הביקורת שלה 10 , רק שאין לה מושג מהחיים שלה . לא לגבי אור עקיבא וכפי שאתה רואה היא ממשיכה לעשות צחוק מבעית השמנה רפואית ( משפחת דובי ). אני לא רוצה בכלל להסכים אתכם אתם תת רמה . אריב אתכם ועם עוד אלפים כמוכם גם אם אהיה לבד במערכה . כשאני צודק אז אני צודק , יש דברים שהם תת רמה בתגובות שלכם.

idodo cohen

New member
../images/Emo6.gif חלי..... מי זאת חלי... מה אכפת

לי מחלי......... אתה מוכיך את עצמך כפתטי לחלוטין ואתה יודע מה (?). אין לי בעיה לעזור לך בזה. אני כבר יצאתי מהריב שלך, לגמרי, ואפילו הייתי אדיב איתך בכל מה שקשור לאורגניות, התנהגתי כאילו שום דבר, מה שלך לא הייתה בגרות לנסות לעשות קודם. ושוב באת ודיברת רעות עליי, אפילו שזה לא היה רלוונטי!!!! באמת שאין לי כוונה לחזור להתייחס לשטויות שלך, אז קח את זה בחשבון אם עדיין בקטע שלך.

בדיוק , ולי לא אכפת ממך בדיוק כמו

שלא אכפת לך מחלי ומהרגשות של משפחתה . כך גם לי לא אכפת ממך , עכשיו אתה מבין את ההרגשה ? עזוב עזוב , אתה ילד קטנציק וכנראה לא אחראי למעשיך. תן לדבר עם האמאשלך שאמרה לך לכתוב את זה. ותגיד לה להתבגר על הדרך.

shelly the one

New member
יאאלה תבגר כבר תמצא חיים ודחוף אה ו

ותתחיל להרגיע כן למה מי אתה חש שאתה תינוק קטן שחושב שהוא חזק במציאות אתה בטח מזה לוזר אתה ממש אדיוט או שאתה ממש אוהב לרחם על עצמך על מי אתה חושב שאתה עובד יאאלה יאאלה צא מהפוזה המתלהבת הזאת ומהרררר אני בטוחה ש"המשפחה של חלי" יכולה להגן על עצמה בלעדיך וזהו אין לי יותר כוח אליך תינוק! טוב עפתי לראות YES Y ובבקשה ממך GET A LIFE וזה לא שאני כועסת עליך כי זאת באמת לא אשמתך שאתה אדיוט! אהה ושמור תבננה אני לא צריכה אותה...

shelly the one

New member
ואתה צודק זה לא הפורום של אבא שלי..

אצלנו במשפחה ידוע שאמא מנהלת את העסקים הקטנים...

בדיוק מה שאני חושב עלייך , מי את

בכלל , תקחי את העיצות שלך על לדחוף את האף ותתפגרי. 4 חודשים שפתחת את הכינוי שלך וההודעה הראשונה שלך אחרי 4 חודשים הם לריב איתי ? עוד צבועה דו פרצופית , מטיפה על לא לדחוף את האף , אין לה דעות ולא כותבת כלום חוץ מלריב איתי. אתם תת תת רמה , יורדים על מי שלא יכול להגן על עצמו , פחדנית . על חלי את גיבורה ?

idodo cohen

New member
עושה לך טוב להרגיש שיצאת פיט עם בן

14...... חחחחחחח די זה לא להאמין.... לפעמים אני קצת מזלזל ברמה שלי, בכל זאת רק בן 14 בוגר ככל שאהיה, בעיקר שמספרים לי שאני בשיחה עם בן אדם שעבר את גיל ה-30, אבל בחיי שבזכותך זה לא יקרה יותר. זה כבר לא מן הראוי אפילו להזכיר מה אמא שלי באמת אמרה כי אתה יודע ומתעלם, ובטח שכבר התעייפתי מלהגיד לך מי מבינינו קרא להם שמנים ומי ביקר את הרגלי האכילה שלהם. אז לילה טוב יספיק.

אתה ואימא שלך כאלה אפסים , יורדים

על בת 5 , ואתה מגן על עצמך שאתה רק בן 14. אני שמח שאימא שלך עברה את גיל ה 30 , אפילו שהיא כאילו גדולה אני מוכן לפרק אותה. תביא לדבר איתה , אין בעיה. כזאת תת רמה , יורדת על בת 5 . לא מתביישת אישה בת 30 40 יורדת על ילדה קטנה , תת רמה. גם אתה גיבור , יורד על בת 5 אבל מבקש רחמים כי אתה רק בן 14 , את כזה דו-פרצופי. תגיד לאימא שלך הזקנה שהחיים עפ"י y לא לגיל שלה ושתמצא לה חיים ושלא תראה את התכנית.

idodo cohen

New member
אוקיי הקישור עכשיו הוא לא בשבילך.

אתה יודע שאתה עקבית משקר, זה חלק מהכיף שלך. אבל אתה לא תשגע אותי. אז לכל מי שמעוניין לדעת מהי סיבת החפירות שלו, התירוץ מספר אחת שלו לריב עם ילד בן 14, "אמא שלו אומרת לו לצחוק על שמנים ומחנכת רע את הבן שלה", מוזמן לבקר בקישור הבא ולהבין ממה הוא פיתח מה. פשוט איש חולה. די אלוהים, ישמור כמה שאתה חולה.

idodo cohen

New member
ואם אתה בן אדם בוגר כמו שאתה מציג

את עצמך- עשה לי טובה, אל תענה לי הפעם. אני כבר שמעתי את הסיפורים שלך, והודות לג'וג'וג'ו הבנתי גם עם מי יש לי הכבוד. אז עצור פה. אני בטוח שחברי הפורום יהיו מסוגלים לסלוח לך גם בלי שתבקש סליחה, רק תעצור פה.

למעלה