לפורם Yes Y

מה יש לך נגד אימא שלך ?

אני לא מבוגר ולא זקן אבל היא כן , אז כל מה שכתבת על זקנים שרואים את התכנית כתבת נגדה ? היא חכמה לרדת על ילדה בת 5 ? גיבורים אתם ? הבאת את התגובה שהייתה פושרת. הרשה לי לצטט אותך : יש לחלי דוגמה רעה בבית => אתה מרצה על חינוך ומאשים את ההורים שלהם בהשמנה מתוך בחירה להיות דוגמה רעה. "חלי מפוטמת " => בחירה במילה שמזכירה פיטום אווזים יא מגעיל. ויש עוד מלא , אבל אתה ואמך לא שווים את המאמץ להמשך חפירה.

idodo cohen

New member
אני לא בחרתי לקשר את הפיטום לאווזים

, את ההשוואה הזאת אתה עשית. פיטום שהוא האכלה בהרבה זבל הוא פעולה בפני עצמה והילדים לבית קורן בהחלט זוכים לסוג של דבר כזה. דוגמה רעה היא האחים שלה שהורגלו לזה. גם צחי הורגל לזה. ואתה יודע כמה שאני אוהב את צחי. אז ממש אין לי בעיה עם מה שהם עושים. רק שמותר לי לציין את זה כפי שאני רואה את זה. אמא שלי כבר מזמן אמרתי התייחסה רק לעניין הרגלי האכילה שלהם ואמרה את זה בנימוס, כמתאים לגילה ומצבה בחיים (בשונה ממך), אולי פעם אחת לפחות תעמיד פנים שאתה יודע את זה?

ואני יכול לכתוב כאן כפי שאני רואה

את זה . ואני רואה שהחינוך שלך רקוב ושאתה רקוב ומשקר. אפשר לקרא את השרשור שלך ולראות הכל. ככה אני רואה את זה , אז מה הבעיה ?

idodo cohen

New member
אהמ אמא שלי מבוגרת ממך בשנים

ספורות. אולי 5. אם אתה מספיק אידיוט כדי לקרוא לה זקנה כנראה לך עצמך יש חרדת הזדקנות. 5 שנים עוברות מהר בן אדם. תתרגל לזה, אתה כבר 5 שנים מהזיקנה כפי שאתה מגדיר אותה.

idodo cohen

New member
אמא שלי בת 41

היא ילדה אותי בגיל 27. ידע כללי על בן אדם עם מוניטין לא הזיק לאף אחד.

בשרשור שהוא הביא נא לקרא את התגובות

הראשונות שלו ולא את זאת הפושרת שהוא בחר. אין הרבה שכל כשהו מביא שרשור שמוכיח שהוא משקר.

עידו אתה כזה טיפש

קראתי הכל הוא חולה כי הוא רב עם בן 14 אבל אתה ואמך מדברים על ילדה בת חמש אם הוא חולה אז אתם חולים יותר

idodo cohen

New member
חחחחחחחחחחחח אנחנו לא

אני וכמה מהאחים שלי ראינו איזה פרק ואמא שלי ישבה לראות איתנו, וכשהם אכלו כמו חזירים היא פשוט ציינה את זה. זה לא שישבנו לדבר על זה. אנחנו לא חפרנים כמו המדווח. זה שהוא פיתח את זה לדברים שלא ברא השטן, זה דבר אחר.

אל תתרגש עידו

"שונאת את המדווח" זה המדווח בכבודו ובעצמו מנסה להצית עוד מריבה שכבר מזמן עבר זמנה. אל תתן להודעה הראשונה להטעות אותך,הוא תכנן מראש להציג מישהי שכביכול נגדו עד כדי כך שטרחה לפתוח ניק המתיחס רק אליו (זאת הדרך שלו להשיג צומי מדומה), ובכותרת פונה אליך, כדי שאח"כ כאילו יסתבר לדמות הפיקטיבית שאתה לא בסדר ושתצא נגדך. כבר ציינתי שהוא חולה בראש?

משהו באמת חולה בראש

ואולי אפילו פותח ניקים , אבל זה לא אני. למשל הניק שלך גוגוגו שקיים רק בשרשורים שלי ורב רק איתי. אין לך דעות אחרות חוץ מזה ? או הניק של selly the one שכבר קיים מיולי ולא כתבה כלום עד עכשיו. מה גרם לה לכתוב ? להגן על עידו כמובן. כולכם רקובים ודוחים , אתה מגן על ילד שחצן של אימא שחצנית שבגלל שהם לא שמנים אז הם שופטים אחרים שכן שמנים. אם אתם בריאים אז באמת שטוב להיות חולה. אתם רקובים ותת רמה. אני שמח שלא להיות כמוכם . אתה בכלל אומלל גוגוגו אתה מטיף שלא לתקוף אבל תומך בילד אלים שרוצה להביא לחלי מעדר בראש. משתין על כולכם בקשת . אתם זבל ותת רמה.

גאון , שמת לב שהניק שלה קשור אלי ?

ברור שהוא נפתח במריבה קודמת , רואים את זה לפי הניק . אתה לא חכם במיוחד אהה ? ואם היית קורא היית שם לב שאני והיא לא מסכימים. היא אחת מהצמחוניות שרבו איתי בזמנו. מי חכם של אימא ? אתה לא וגם עידו לא.

תקשיב דביל

משום מה במריבה הקודמת פתאום הניק "שונאת את המדווח" כותב "זיינתם תשכל עם מילים גבוהות והמדווח המסריח זיין אותכם בסוף בכלל לא דיברתם לעניין". כלומר- מחמיא לך. זה אתה וחבל שתכחיש. אתה פשוט מגלומן ותראה איך נבהלת מההודעה הזאת שהגבת 3 פעמים. על מי אתה מנסה לעבוד? עלק אחת מהצמחוניות. לקחת איזו דמות של ילדה לא הכי מבריקה שכביכול שונאת אותך, אבל מה, מחמיאה לך וגם אח"כ יורדת על עידו.

שקרן ויש הוכחות לכך

למה בחרת דווקא בניק הזה כדי לקטר ? מה עם הניק shelly the one ? מה עם הניק shelly the one למה אתה לא אומר שזה גם אני ? למה . כי אתה יודע שלא , אתה יודע הכל הניקים הם אתה ואתה מחרחר ריבים ומהומות , אחרת היית חושד גם בה. כולם הם אותו אדם , כולם עידו וגם אתה עידו. לא ראיתי אותך מעיר לכותבת ההודעה שהיא מחרחרת ריב , ואכן גם היא כאילו מחמיאה לעידו , גם דנושקע וגם שונאת את המדווח הכל תכנון שלך עידו. אין הסבר אחר על כך שאתה לא אומר להם להפסיק לחפור אלא רק לי אלא אם כולם הם אתה , ואתה זה שיוצר מהומות . גם אם היה הסבר אחר הרי שזה מראה שאתה צבוע בפעם החמישית ( ראית את הרשימה הקודמת ? ) בכך שאת ההטפות שלך על מהומות אתה לא אומר להם . לא שזה כזה מעניין אם הם אתה או לא , דצידי יכולים להיות עוד 1000 חולרות כמוכם שרוצים להביא לחלי מעדר בראש , אני אשתין על כולכם ויש לי המון שתן בשבילכם. כך שבסוף אתה דווקא משעשע מאוד.

פשוט מאד

shelly the one נשמעת כמו אדם אמיתי, ו"שונאת את המדווח" זה ניק עם שיטה שנועד ללבות ריבים ישנים שלך ולבסוף להחמיא לך. מאד שקוף שזה אתה. תכף תכנס עם הניק שלה כדי להכחיש, אבל בסדר. נהיית היסטרי קצת או שנדמה לי?

אולי בשביל טיפשים היא נשמעת אמיתית

אבל אתה לא עובד על אף אחד. היא בכלל לא אמיתית ולא הגיונית , צריך להיות חולה כדי לחשוב שהיא אמיתית. אבל הוכחת שאתה חולה כשאתה תומך בלתת לחלי מעדר בראש אז איי רסט מיי קייס. קבל היגיון פשוט למה רק טיפש יחשוב שהיא אמיתית : היא כבר פה 4 חודשים והודעה ראשונה שלה היא עלי ובמטרה ליצור ריב , זה אמיתי ? למרות שזו הודעה ראשונה היא מחמיאה לעידו ומראה בכתיבתה שהיא יענו מכירה אותו "תחשוב טוב כשאתה מדבר כך על עידו " גם אתה מראה שאתה עידו , כי עידו אומר לי לא לעשות את כל מה שהוא תמיד עושה. לא לריב עם קטנים למשל. או לא לפתוח ניקים שמחמיאים , כמו שאתה עושה עם shelly תת רמה.

תראה

אם היא פה כבר 4 חודשים כנראה שהיא לא פתחה ניק במיוחד עבורך כי אז היא היתה כותבת הרבה לפני.מי יודע, אולי היא פתחה ניק כדי להכנס לצ'טים? חשבת על זה? אולי גם היא לא חשה צורך לענות עד עכשיו אבל אתה עיצבנת אותה כנראה מספיק בשביל שהיא תגיב פה. בכל מקרה, זה לא נראה לי עידו, ובטח שלא אני. יאללה, תתמודד עם זה שחשפו אותך. בייביי.

חשפו ? על מה אתה מדבר ?

זה אפילו לא הגיוני. פתחה את הניק בשביל להכנס לצאטים ? אבל הודעה ראשונה שלה אחרי 4 חושדים היא עלי ? אני אסביר לך , חשפו , אבל חשפו אותך ( אתה בחרת בלשון רבים ). אתה זה שמחרחר ריב ואומר את זה על אחרים , וזו תכונה של עידו שזה גם אתה. אתה פתחת את הניק הזה בתכנון מוקדם כדי לריב ואתה גם "שונאת את המדווח " וגם " דנושקע " שכולכם רק רבים איתי. אתה זה שכל היום מחליף פה ניקים ורב. עכשיו אתה נותן תרוצים למה היא כאילו פתחה את הניק , בחייאת אבוק. אתה כזה חכם , ולמה לך יש ניק שרק כותב על לריב איתי ? גם אתה זה אני שמחפש לריב ? כמה שאתה מטופש עם הניקים שלך , לא פלא שלא ענית כששאלתי מה עשיתי לך . תתמודד עם זה שאתה לא חכם , הייתה פה חשיפה , חשיפה שלך. תת רמה.

למעלה