~ לפורום

Vivi Sparrow

New member
~ לפורום

אני מרגישה שהאווירה פה מדרדרת ולא כיף כאן כמו שהיה בעבר. החלטתי שאני לא אחזור הנה יותר. לניקול- את אומרת שכל מי שאומרת שג'וני דפ חתיך אז היא שטחית, ואת לא מפסיקה לדבר על עד כמה שהוא מהמם במראה וכמה שאת רוצה לשגל אותו!!! אז כל ערב אני אתפלל שאלוהים יתן לך שכל וסוף סוף תתנהגי כמו בנאדם שפוי. לכל השאר אני מאחלת בהצלחה, היו חזקים.

bobit marely

New member
שלום...אני חדשה פה../images/Emo13.gif

שלום לכולן! כבר הרבה זמן שאני "עוקבת" אחרי הפורום...לוקחת מידע ותמונות וסופסוף החלטתי להיצטרף... אז ככה אני בתאל,אתן יכולות לקרוא לי בובית...על שם בוב מארלי, אני בת 15 מהמרכז ו...זהו אה ויש לי ראסטות...חחח (בלי להשוויץ!) רציתי להוסיף שחוץ מזה שג'וני כוסון והכל לדעתי יש לו כישרון משחק מעולה!...שני דברים באדם אחד ובקשר לילדה שרשמה למעלה-לפי מה שראיתי בזמן היותי "עוקבת" אחרי הפורום שמתי לב שאת ילדה מאוד קטנונית וילדותית...ניקול דווקא נישמעת אחלה ילדה ואני מאוד אוהבת את הציניות שבה (נאמר לזכותך
) טוב ביי ביי בנתיים..מקווה להישתלב יפה

גברת דפ

New member
היי^^

אני גם הייתי חדשה... בהתחלה אני חייבת להודות שלה קיבלו אותי יפה צעקו עלי בגלל שהתחלתי הודעה חדשה ^^".. טוב זה עבר ואני בטוחה שיקבלו אותך פה יפה דרך אגב קוראים לי טלי טל^^

Vivi Sparrow

New member
ואני עוד רציתי לברך אותך שהגעת...

אלוהים. שיהיה לך בהצלחה בפורום. שלום.

שלום ולא להתראות

ולא אני לא אמרתי את זה, אמרתי שמי שאומרת שהיא לא תלך לסרט החדש של ג'וני כי הוא לא חתיך בו אז היא שטחית, ובאמת לפחות אני לא הולכת לסרטים רק בגלל שג'וני נראה בהם כוסון. ג'וני מהמם וזאת עובדה אבל זה לא למה אני אוהבת אותו כי יש מלא בחורים יפים, אבל אף אחד לא כמו ג'וני. ובקיצור אני לא חייבת לך כלום. היה "נעים" להכיר. תתבגרי בהצלחה.

גברת דפ

New member
שגיאות כתיב מזורגגות...

עזבי לא חשוב.. דרך אגב אתמול בלילה לא חלמית על ג'וני דפ אלא לפני שהלכתי לישון חשבתי על החלום הקודם שלי והרבצתי לכלבה מכות רצח.... ואז נירדמתי^^ נירדמתי בסיפוק מידי של כיף (זה שהרבצתי לה)^^ חחחחחחחחחחחח

WallFlower

New member
חבל לי שאת מרגישה ככה

אבל את בכל זאת מרגישה ככה ואולי יום אחד העסק יתקרר ונראה אותך שוב...

bobit marely

New member
איזה קבלת פנים מאגניבה!

תנקס לכולן... ת'אמת אני לא חושבת שיש פה מקום לבנות ילדותיות (בלי להעליב אף אחד) אבל באמת הכי טוב שהיא עזבה...פחות ריבים כמו שאומר פתגם לא עתיק אבל נכון: "פחות אחד יותר נחמד"

למעלה