~ לפורום

../images/Emo45.gif

חחחחחחחח את מגניבה את :) איי לייק יו! בכל מקרה לא הצגתי את עצמי כיאות אני ניקול בת 19, אוהבת את ג'וני מעידני סליפי הולו שזה היסטוריה ארוכה מגיל 13 ככה אבל הוא תמיד היה בחיים שלי (כי היו לי אחיות פאנטיות) הסרט הראשון שלו שראיתי היה בגיל 6 וזה קריי בייבי. בכל מקרה, אני שמחה להכיר אותך את מצטיירת בעיני כבחורה אינטלגנטית ומעניינת. אז אני מקווה שתשארי בפורום FOREVER :) ספרי עוד על עצמך

לילשוש

New member
../images/Emo93.gif

מגיל שש ניקול??? מגיל 6??? את בטוחה?? איך את הבנת בכלל מה הולך שם? ידעת אז אנגלית? או בכלל לקראו כתוביות? מה?!?!?!? לא נשמע הגיוני... מצטערת...

אני יודעת אנגלית מגיל 4 בערך

ראיתי קריי בייבי בגיל 6 וגם המספריים של אדוארד. ילד בן 6 זה לא ילד אוטיסט והוא מבין הבעיה היא לזכור את העלילה שלא ממש זכרתי אבל זכרתי חתיכות ממנה וראיתי את זה שוב בגילאים קצת יותר מאוחרים אבל אני לא אומרת שמגיל 6 כבר רציתי לעשות לג'וני ילד שימי לב ובגיל 6 יודעים לקרוא כתוביות כיתה א' במקרה...

bobit marely

New member
ת'אמת...

לא היה ממש איכפת לי כי אני יודעת לעבור על דברים...לא כמוך! חוצמזה...לא אמרת שאת עוזבת?!...אז כאילו...מה את עושה פה??? ניקול מאמי אני שמחה שהשארתי רושם טוב...אני בקטע של ג'וני מאז "שאיפות" סרט מדהים!!!
אין לי ממש מה לספר על עצמי...שאלי שאלות חופשי!...אני ילדה הכי פתוחה בעולם ואין לי בעיה לספר גם דברים אינטימיים...בכלל לכל הבנות-תרגישו חופשי לשאול שאלות

שאיפות. איזה סרט משובח

אני אוהבת אותך מאוד כרגע XD סרט מצויין וג'וני נותן שם את אחד המשחקים הטובים שלו ביותר. סתם ספרי לנו מאיפה את וכאלה ואיזה דברים את אוהבת :)? ואגב למה שכתבת בתחילת ההודעה, גם אני שואלת את אותה השאלה

bobit marely

New member
חחח..טוב די!

וניקול-אני מפ"ת אני בת 14 וחצי חולה על הידידים שלי ולא מסתדרת הכי שבעולם עם בנות סנוביות וסתומות! (בלי שום קשר לבנות הפורום!!!) אני שומעת רוק...ישראלי ובאנגלית וכמובן רגאיי
אה...ובקרוב אני מתחילה לנגן על גיטרה!...ידיד שלי יתחיל ללמד אותי כיף לי...חחחח

אני אוהבת אותך! XD

גמני לא מסתובבת עם בנות (חוץ ממיצי) כל הבנותץש הכרתי לפנייה פשוט ניסו לדפוק אותי בצורה זאת או אחרת ופשוט התנהגו כמו נקבות טיפוסיות סנוביות ומטומטמות שאני נורא שונאת אה רוק ישראלי ואוניברסלי זה תמיד כיף! איזה רוק ישראלי את אוהבת? :) יוצא לי ללכת להופעות הרבה לאחרונה. ובהצלחה עם הגיטרה!

bobit marely

New member
שיו את בדיוק כמוני!

רק בגירסא הגדולה יותר..חחח איי לוב יו סו מאצ'! גם לי יש רק חברה אחת...מי צריך יותר??? בנים הכי טוב! אני שומכת בעיקר היהודים...וגם מוניקה סקס ושייגע וכל מיני כאלה

מוניקה סקס ../images/Emo23.gif

אה מה עם אלג'יר ואיפה הילד וכאלה? אה משינה גם נחמד חחחחחח גדולה? אולי רק בגיל. כי אני דיי מיזערית ואנשים חושבים שאני בת 15 למרות שאני בת 19 O_O

בטח בטח

אלג'יר - דבר אליי אלג'יר - קיטש (יש לי הרגשה שתאהבי אותו במיוחד) איפה הילד - מסיבת התה של עליסה איפה הילד - לבן בחלום שחור איפה הילד - מישהו שומע אותי וכרגע המוח שלי לא ממש עובד כי רק התעוררתי אבל אני אביא לך עוד ממש ממש בקרוב :) ברי סחרוף שומעת?

bobit marely

New member
ברי סחרוף...

קצת...שמעתי יותר פעם... וואלה הזכרת לי אותו! חחחח אני יתחיל לשמוע שוב...היתגעגעתי אליו...חחח

bobit marely

New member
איזה שירים יפים!

תודה... טוב אני הולכת להוריד לחברה שלי את כל המורדים מהחדר (בעעעע המורדים!) תנקס שוב...לוב יו ביי ביי

bobit marely

New member
אין לי מושג אבל...

הם כבר לא אצלה בחדר!!!! הורדתי את כולם!...זה בהחלט היה מספק...חחחח

למעלה