לפגוש את ברי

lysis

New member
לפגוש את ברי

שלום למנהל הפורום אני בת 27 ומגיל 14 אני מערחצה של ברי - לא שרופה אך בהחלט יש לי הרבה אהבה והערכה למוזיקה שלו התאהבתי במוזיקה שלו כשהוא הופיע עם חם על הירח באיזשהו קיבוץ בצפון ואני הייתי אז בת 14 והייתי בהופעה - ומאז אני לא מפסיקה לשמוע אותו החלום שלי הוא לפגוש את ברי פעם אחת ולקבל ממנו חתימה - האם יש לך מושג אם אפשר לפנות אליו עם בקשה כזו באיזשהו פורום? אשמח לקבל תגובה

Bari west

New member
תלכי להופעות שלו,ואחר כך תלכי אליו

לחדר שהמוזיקאים יושבים בו,תלכי תדברי איתו קצת ותבקשי חתימה

lysis

New member
???

נראה לך שזה אפשרי - הוא עושה הופעות גדולות היום - וכמעט אי אפשר להתקרב לבמה כי אתה נמחץ מהלחץ של האנשים - נראה לך שמישהו יתן לי להתקרב לחדר של הנגנהים? נראה לי שהאבטחה תהיה רצינית ולא יתנו לי להתקרב אפילו אשמח אם תגיד לי שאני טועה אך נראה לי שזה המצב בהופעות שלו

Bari west

New member
תגידי*

לא תמיד,יכול להיות יהיו מקרים שלא יהיה כל כך צפוף ותוכלי לדבר איתו

lysis

New member
עוד דבר קטן

תודה על התגובות המהירות שלך רציתי לשאול אותך אם יש לך אולי רעיון נוסף בשבילי? האמת היא זה מוזר - אני לא מהמעריצים השרופים אבל ממש הייתי רוצה לקבל ממנו חתימה על אחד הדיסקים שלו שיש לי יש לך מושג אם הוא מתארח לפעמים בופורום הזה או פורומים אחרים - אם כי לא נראה לי אבל אולי יש פה אנשים שיודעים יותר ממני

Elfangor

New member
יש את המנהלת של הפורום הרשמי

או מנהלת האתר עצמו, לא יודע, בכל מקרה היא השיגה לחברי הפורום חתימות שלו אז תנסי אולי היא תיתן לך רעיון יותר טוב :)

מממ..

האפשרות היחידה שאני חושבת עליה היא שתנסי אחרי הופעה שלו, תחכי לייד יציאת האמנים או משהו בסגנון...

למעלה