אני לא חושב שאתה טועה אני ../images/Emo101.gif
פשוט חושב שאתה לא פונה אלי בצורה נכונה. דבר ראשון. אתה אומר שזה דוחה, על טעם וריק אין להתווכח. אתה אומר שזה מזיק לבריאות... תביא קצת עובדות
(אני יודע שזה מזיק אני סתם מציק עכשיו
). תדמית רעה
, תלוי באיזה חברה... ולאיזה תדמית רעה בדיוק אתה מתכוון. לא ירדתי לסוף דעתך. דבר שני. אין לך שום זכות שבעולם להגיד לי מה לעשות
ואני אומר את זה בצורה כי נחמדה שאפשר. גם אם היית אומר לי לעשן הייתי מגיב באותה הצורה. זה אל מה שאמרת(על זה דיברתי בדבר הראשון) זה איך שאמרת. אישית אני משתדל לא לשפוט אנשים, אף פעם לא חייתי את חייהם של מישהו אחר, אינני יודע איך הייתי מגיב בעצמי. בכל מקרה אני מעדיף שלא תשפוט אותי. אם אתה חייב, זה גם בסדר
, אבל זאת היא בעיה שלך. אני לא צריך לסבול מזה... כמו שבשום מקרה לא הייתי אומר לך לעשן, אני מצפה ממך לא לומר לי לא לעשן. אני אשמח אם תביא חומר ותראה לי כמה זה אל בריא, כשזה יפריע לי אני אומר לך, תראה לי את התדמית הרעה בשמחה, אבל את ההחלטה הסופית אני עושה
תודה רבה. אני שמח שאכפת לך ממני. אבל זה ממש לא תלוי בך. כמו שאני לא רוצה להיות מושפע בחברה בלקחת סמים(וכן אני הייתי תקופה ארוכה בחברה של אנשים שמשתמשים באופן קבוע.) אני גם לא אהיה מושפע מהחברה בלא לעשן. מי שיחליט אם זה טוב או זה לא אני ולא אתה
מצטער שאני מתפלסף ככה, זה פשוט דבר שמפריע לי באופן אישי. ההודעה הנ"ל נכתבה בטון הכי נחמד שיש
אל תיקח קשה.