אני מעולם לא אמרתי
שצריך להסכים לזכות השיבה. אמרתי שאפשר להחזיר כמחווה טובה כ1000 איש שיש להם ביסוס מסיבי בארץ , ורק באופן סימלי , כדי להראות מחווה טובה. ומה הקשר לזה שאני בנוער העבודה ? אני מזדהה עם המפלגה לא עם ה"עדר התנועתי" כפי שאתה מנסה להציג את זה. אני לא אמרתי שצריך לברוח משום איום ואל תכניס לי מילים לפה , אע"פ שאתה כל כך טוב בזה ! האידיאולוגיה שלי אומרת , שצריך להיות יפה נפש עד אשר אתה רק רואה את החרב , ואז מנפצים אותה לרסיסים ומכאיבים מאוד לאדם המרים אותה ! אני לא יפה נפש והגיע הזמן שכבר תעמיק את זה , אני מערכניק גאה , שממשיך את מורשת רבין , ולא קופץ כמו קפיץ ואומר : שלום שלום שלום... אף אחד לא אומר לי מה להאמין בו ! אני הצרפתי לנוער כי אני מאמין במפלגה והאמנתי בה גם קודם , ולכן הצטרפתי אליה ! לא להפך ! אף אחד לא גייס אותי לנוער , אני הלכתי אליו בעצמי ! לאחר בדיקה והסקת מסקנות עצמאית , אני הלכתי לנוער בשביל שיהיה גוף שאני אוכל בעזרתו להשפיע יותר , אם זה לארגן הפגנות ואם זה לדבר עם ח"כים ושרים. אף אחד לא אומר לי מה להאמין בו , להבדל ממך שאני בטוח שהלכת להרבה הרצאות של "מר אנשיי ימין" שהחדירו לך הרבה דברים לא הכי נכונים לראש. אנחנו צריכים כל לגיטמציה , כי אנחנו לא כמוהם ! אנחנו לא ננחית את המכה הראשונה ! קח שקל , לך תקנה קצת אנושיות וחמלה על אנשים אחרים ...