לעשות , לשנות , לראות ...

יואבM

New member
לעשות , לשנות , לראות ...

מה הייתם רוצים בתור הנוער הדור הבא במדינה לעשות, לשנות, לעזור, לראות, וכו´ וכו´ ?
יואב- מועצת הנוער העירונית חיפה
נ.ב ערב מתגייסים שנערך השבוע היה פשוט פ צ צ ה הפסידו כול השמניסטים של חיפה וקרית חיים שלא באו :)

Vendetta

New member
אז ככה:

להפוך את ישראל למעצמה כלכלית וצבאית, להפוך את צה"ל לצבא מקצועי, לעלות את יהודי כל העולם לא"י, לטרנספר את הפלשתינים, לכבוש שטחים נרחבים כדי שיתרמו לעוצמתה של ישראל, להרחיב פרוייקטים טכנולוגים ותעשייתים, ו...זהו

.המוסד

New member
שוק חופשי

שצה"ל ישאר צבא העם, להחזיר את מה שנתנו בהסכם הבושה עם מצרים להקים אוטונומיה לערביי ישראל ולפלסטינים, עלייה, ובעיקר שלנוער תהיה תודעה לאומית את זה לנו(לבודדים יש)

.המוסד

New member
כלומר

שתהיה תודעה לאומית, אבל עכשיו אין תקראו את ההודעות של החברים בפורום...

gstav

New member
מטורפים כולכם

ונדטה והמוסד.. מטורפים! צמאים לכוח על חשבון אחרים... ש"נספח" לעצמינו את השטחים שהחזרנו למצרים? מה עם קצת כבוד לאחרים? קצת שיתוף? קצת אהבה? אטוםמים שניכם הלואי שיום אחד תבינו שאי אפשר הכל.. צריך לדעת להתפשר, צריך לדעת לוותר.

.המוסד

New member
צמא לכוח?

מטורף? אולי תזכיר לנו את האנשים "שרצחנו" סיני היא שלנו, היא נמסרה לאויב ולאדם נורא, חיילי צבא הגנה לישראל שיחררו את המקום במלחמת ששת הימים(גם בקדש ובעצמאות...) כבוד לאחר? מדובר כאן באנשים או במדינות? שיתוף? אהבה? אנחנו מדברים על זוגות או על מדינות? תפסיקו עם האנשה הזו, מדינות אינן בני אדם, אינני אטום, אתה הוא, לא ביקשתי הכל, ביקשתי מה שמגיע לנו אכן, צריך להתפשר לעיתים, אך כפי שברל כצנלסון אמר "יש מצבים ללא ברירה, ייתכן הכרח לסגת... אך כדי שפשרה מהכרח לא תיהפך למכה שאין לה תקנה - צריך שנדע כי זוהי פשרה. אך אם רואה אתה שפשרה מתפשרת כהעפלה מרצון, וכניעה כניצחון מזהיר - הרי אתה נאלץ להרהר: אפשר אין כל הכרח בדבר, ורק מתוך טעות שבראיה ופיתוי שבמקסם אנו צועדים אל תהום וחושבים כי אנו עולים על גשר" מה אגיד? האיש צדק

gstav

New member
איך אני אסביר לך?

אולי בבית מהשיר של ג´ון לנון..Imagine Imagine there´s no countries It isn´t hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... תקרא לי היפית, אבל הבנאדם צודק.

Vendetta

New member
נוסיף כמה שורות לשיר הזה,

ויש גם ארנבים וורדרדים שקופצים להם בשמחה, ושדות ירוקים, ואושר ועושר, בקיצור - פנטזיה של מישהו שחולם על אוטופיה, בהחלט לא משהו ישים או שראוי להיות מוזכר ברצינות. אם את לוקחת אידיאולוגיות מג´ון לנון אז...טוב, מה אני אגיד לך. כל אחד והתמהוניות שלו.

gstav

New member
תפסיק לזלזל!

זה בכלללא מצחיק אותיף סליחה! ג´ון לנון היה בנאדם גדול! וחכם מאוד.. הוא האמין שאנחנו לא צריכים בכלל מלחמות וכוח, והוא צודק! למה שלא נוכל כולנו לחיות ביחד בשקט ובשלום? בלי מלחמות כסף, כוח או שטחים במקרה שלנו ושל רבים אחרים?? למה?!??? ובבקשה! שיהיו ארבים ורדרדים שקופצים במשחה רבה וגם שדות ירוקים ואוש ואפילו עושר! למה לא??? לעזאזל

Vendetta

New member
יש הרבה דברים שאני רוצה בחיים,

למבורגיני חדשה, וילה עם בריכה וגינה גדולה, כמה בלונדיניות שיגישו לי לימונדות... הרבה דברים אני רוצה בחיים, לצערי הם לא ריאלים ולא יקרו. אני משלים עם העובדה הזו, משלים עם המציאות. את לעומת זאת, שקועה בפנטזיות של אוטופיה ושל עולם מושלם. הפנטזיות הללו נחמדות, אך לא יקרו. ודי מצחיק אותי שאת באמת בונה אידיאולוגיות על כך.

gstav

New member
שמע..

חבר, אם זאת היא מטרתך בחיים, ותעבוד בשבילה.. בעוד 10 שונים או יותר, אתה תוכל למצוא את עצמך בוילה עם בריכה וגינה גדולה, בחנייה תחנה למבורגיני חדשה, וכמה בלונדיניות יגידו לך לימונדה קרה( למה דווקא בלונגיניות?! לזה לא ניכנס...)

Vendetta

New member
אני מעדיף במקום זה להיות קצת יותר

ריאלי, ולהתחיל לתכנן לי את החיים בצורה אחרת, וגם מעשית. חיים מושלמים לא יהיו לי, ולא היו ולא יהיו לאף אחד. את פשוט חיה על פנטזיות ועל אוטופיה, ומסרבת להכיר במציאות.

CANDY MAN

New member
אולי זאת הייתה הבעיה של פרס...

הוא תמיד היה בעל חזוז דמיוני של "מזרח תיכון חדש" והבעיה היחידה היא שהשלושה וחצי מיליון פלשתינאים שגרים פה ועוד לפחות 5 מיליון (ואני עוד לארג´ עפ פרס) ישראלים שחיים מפה הם קצת יותר ריאלים ממנו! אני יכול לחלום על למבורגיני ועל בלונדיניות ועל וילה עם בריכה ויכול להיות שזה ייתגשם מתישהו זה נכון... אבל את לא יכולה להנעל כל החיים שלך על המטרה הזאת כי בסוף תגורי בצריף! מותר להיות בעלי שאיפות ומותר לחלום על שלום כלל עולמי ומותר גם לרצות לחיות בשקט ובשלווה (אפילו מומלץ) אבל אם תפקחי לרגע את העיניים את תראי שהעולם רחוק מלהיות כזה ולכן את צריכה לתכנן את הדברים אחרת ממה שהם נראים בפנטזיות שלך... אולי ככה בסוף תתחילי ממשהו קטן כמו קייטנה של ערבים וישראלים ולבסוף תגיעי למשהו ענק כמו שלום כלל עולמי במקום להנעל מהתחלה על שלום כלל עולמי. הבנת? יפה!, לא הבנת? לא נורא.

Vendetta

New member
מבחינתך הרצון לשרוד הוא טירוף?

טוב... כל אחד ודעותיו (ונטיותיו ההתאבדותיות
)...

EverMan

New member
מבחינתי לשרוד זה יפה

אבל מבחינתי להרוג אלפי אנשים בשביל שמתנחל יגור באמצע גור אריות , זה בשבילי התאבדות ! אבל אתה יודע ... כל אחד ודעותיו (לא משנה עד כמה הן לא שמות זין על העולם ועל אנשים)

.המוסד

New member
כמו האיש הגס מהפלמ"ח ששם זין

על המתנחלים או כמו איש העניבות, ששלחו את הרוצחים לשם, מתנחלים תמורת שלום זאת צריכה להיות סיסמת העבודה

EverMan

New member
אולי נאמץ לנו את סיסמאת הליכוד ?

טוב למות בעד כספינו ? או שמא זה בעד שטחינו ? מי שרוצה לגור שם ! שיבין שהוא נכנס למות בטוח ! (או למאסר)

.המוסד

New member
טוב למות בעד ארצנו

אתה, אינך רואה בזאת את ארצנו כלל אתה מהר מאוד שולף את הסיסמאות הנבובות שלך, רבין הביא את המחבלים, וממשלת ישראל צריכה לעשות את חובתה, לסלק אותם אתה מתנגד לכך כמובן

EverMan

New member
טוב למות בעד מתנחלינו.

ונכון , אלו אינם שטחנו , אפילו לפי הממשלה וחוקי המדינה ! רבין הביא את המחבלים , הם היו באים לבד גם אם היינו נותנים את השטח לכל אחד אחר , התפקיד של הפלשתינאים זה לגרש אותם. אני מתנגד להרוג אוכלוסיות אזרחיות ולהפיל פצצות נאפלם עליהם , להבדל מכמה אנשים פה. ת-ת-פ-כ-ח !!!

.המוסד

New member
גם בעד מתנחלינו

גם בעד צפונינו, כרמיאלינו, שמאלנינו, בעד טיפשינו, יהודה ושמרון הם חלק מארצנו, טוב למות בעד ארצנו שנן זאת שוב, על גוש עציון, על גוש קטיף, על כפר דרום, זו ארצנו ארץ ישראל רוצה הפתעה? גם אני מתנגד להרוג אוכלוסייה אזרחית, אמרתי משהו בקשר ל"תתפכח"?

למעלה